Προς το περιεχόμενο

Games... και καίγεται η GPU!

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα με τους καύσωνες είπα να δοκιμάσω να παίξω κανένα παιχνιδάκι, αλλά ότι και να βάλω μετά από λίγο κρασάρει, η στην καλύτερη πετάει λάθη στα γραφικά.

Βάζω το Everest να τσεκάρω θερμοκρασίες και τι βλέπω: Αφού ξεκινήσει το game μετά από λίγο οι θερμοκρασίες τις κάρτας (8800 GT) φτάνουν σχεδόν τους 90 βαθμούς!

Φέτος νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό, καθώς την έχω από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά των 8800GT (3 χρόνια περίπου(?) Υλοποίηση Club, κανονικές θερμοκρασίες ~ 65°)

Τι να κάνω? Υπάρχει κάποιος software τρόπος να ανεβάσω τις στροφές του ανεμιστήρα?

Δοκίμασα να βάλω το RivaTuner, αλλά δε βγάζω άκρη...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τώρα με τους καύσωνες είπα να δοκιμάσω να παίξω κανένα παιχνιδάκι, αλλά ότι και να βάλω μετά από λίγο κρασάρει, η στην καλύτερη πετάει λάθη στα γραφικά.

Βάζω το Everest να τσεκάρω θερμοκρασίες και τι βλέπω: Αφού ξεκινήσει το game μετά από λίγο οι θερμοκρασίες τις κάρτας (8800 GT) φτάνουν σχεδόν τους 90 βαθμούς!

Φέτος νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό, καθώς την έχω από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά των 8800GT (3 χρόνια περίπου(?) Υλοποίηση Club, κανονικές θερμοκρασίες ~ 65°)

Τι να κάνω? Υπάρχει κάποιος software τρόπος να ανεβάσω τις στροφές του ανεμιστήρα?

Δοκίμασα να βάλω το RivaTuner, αλλά δε βγάζω άκρη...

Δημοσ.

Βρες ένα τρόπο να καθαρίσεις το ανεμιστηράκη που έχει πάνω η κάρτα γραφικών.

Κανονικά με ένα πινέλο μέχρι να φύγει όλη η σκόνη.

Το gpu tool κάνει αυτό που θες αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι αφού λογικά ήδη στο 100% θα είναι.

Δημοσ.

Βρες ένα τρόπο να καθαρίσεις το ανεμιστηράκη που έχει πάνω η κάρτα γραφικών.

Κανονικά με ένα πινέλο μέχρι να φύγει όλη η σκόνη.

Το gpu tool κάνει αυτό που θες αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι αφού λογικά ήδη στο 100% θα είναι.

Δημοσ.
To Rivatuner είναι για overclocking ... δεν κάνει...

Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποιο...

Είναι μόνο για overclocking? Δεν μπορείς να κάνεις άλλες παραμετροποιήσεις?

Δημοσ.
To Rivatuner είναι για overclocking ... δεν κάνει...

Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποιο...

Είναι μόνο για overclocking? Δεν μπορείς να κάνεις άλλες παραμετροποιήσεις?

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,ναι για overclocking είναι βασικά.Μπορεί όμως να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις και άλλα πράματα...

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,ναι για overclocking είναι βασικά.Μπορεί όμως να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις και άλλα πράματα...

Δημοσ.

Πάρε μερικές μπατονέτες (ξέρεις αυτο που καθαρίζουμε τα αυτιά :-D) και καθάρισε καλά τη κάρτα γραφικών αλλά και προσεκτικά. Το έχω κάνει και διώχνει καλά τη σκόνη. Αν μπορείς αύξησε και τις στροφές του ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Πάρε μερικές μπατονέτες (ξέρεις αυτο που καθαρίζουμε τα αυτιά :-D) και καθάρισε καλά τη κάρτα γραφικών αλλά και προσεκτικά. Το έχω κάνει και διώχνει καλά τη σκόνη. Αν μπορείς αύξησε και τις στροφές του ανεμιστήρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...