Panahs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Τώρα με τους καύσωνες είπα να δοκιμάσω να παίξω κανένα παιχνιδάκι, αλλά ότι και να βάλω μετά από λίγο κρασάρει, η στην καλύτερη πετάει λάθη στα γραφικά. Βάζω το Everest να τσεκάρω θερμοκρασίες και τι βλέπω: Αφού ξεκινήσει το game μετά από λίγο οι θερμοκρασίες τις κάρτας (8800 GT) φτάνουν σχεδόν τους 90 βαθμούς! Φέτος νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό, καθώς την έχω από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά των 8800GT (3 χρόνια περίπου(?) Υλοποίηση Club, κανονικές θερμοκρασίες ~ 65°) Τι να κάνω? Υπάρχει κάποιος software τρόπος να ανεβάσω τις στροφές του ανεμιστήρα? Δοκίμασα να βάλω το RivaTuner, αλλά δε βγάζω άκρη...
Panahs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Τώρα με τους καύσωνες είπα να δοκιμάσω να παίξω κανένα παιχνιδάκι, αλλά ότι και να βάλω μετά από λίγο κρασάρει, η στην καλύτερη πετάει λάθη στα γραφικά. Βάζω το Everest να τσεκάρω θερμοκρασίες και τι βλέπω: Αφού ξεκινήσει το game μετά από λίγο οι θερμοκρασίες τις κάρτας (8800 GT) φτάνουν σχεδόν τους 90 βαθμούς! Φέτος νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει αυτό, καθώς την έχω από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά των 8800GT (3 χρόνια περίπου(?) Υλοποίηση Club, κανονικές θερμοκρασίες ~ 65°) Τι να κάνω? Υπάρχει κάποιος software τρόπος να ανεβάσω τις στροφές του ανεμιστήρα? Δοκίμασα να βάλω το RivaTuner, αλλά δε βγάζω άκρη...
GTX-327 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 To Rivatuner είναι για overclocking ... δεν κάνει... Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποιο...
GTX-327 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 To Rivatuner είναι για overclocking ... δεν κάνει... Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποιο...
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Βρες ένα τρόπο να καθαρίσεις το ανεμιστηράκη που έχει πάνω η κάρτα γραφικών. Κανονικά με ένα πινέλο μέχρι να φύγει όλη η σκόνη. Το gpu tool κάνει αυτό που θες αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι αφού λογικά ήδη στο 100% θα είναι.
TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Βρες ένα τρόπο να καθαρίσεις το ανεμιστηράκη που έχει πάνω η κάρτα γραφικών. Κανονικά με ένα πινέλο μέχρι να φύγει όλη η σκόνη. Το gpu tool κάνει αυτό που θες αλλά δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι αφού λογικά ήδη στο 100% θα είναι.
Panahs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 To Rivatuner είναι για overclocking ... δεν κάνει... Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποιο... Είναι μόνο για overclocking? Δεν μπορείς να κάνεις άλλες παραμετροποιήσεις?
Panahs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 To Rivatuner είναι για overclocking ... δεν κάνει... Δυστηχώς δεν γνωρίζω κάποιο... Είναι μόνο για overclocking? Δεν μπορείς να κάνεις άλλες παραμετροποιήσεις?
vasilisga Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 το rivatuner εχει επιλογη για ρυθμιση του fan...
vasilisga Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 το rivatuner εχει επιλογη για ρυθμιση του fan...
GTX-327 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,ναι για overclocking είναι βασικά.Μπορεί όμως να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις και άλλα πράματα...
GTX-327 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος,ναι για overclocking είναι βασικά.Μπορεί όμως να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις και άλλα πράματα...
Darth_Fanis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Πάρε μερικές μπατονέτες (ξέρεις αυτο που καθαρίζουμε τα αυτιά ) και καθάρισε καλά τη κάρτα γραφικών αλλά και προσεκτικά. Το έχω κάνει και διώχνει καλά τη σκόνη. Αν μπορείς αύξησε και τις στροφές του ανεμιστήρα.
Darth_Fanis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Πάρε μερικές μπατονέτες (ξέρεις αυτο που καθαρίζουμε τα αυτιά ) και καθάρισε καλά τη κάρτα γραφικών αλλά και προσεκτικά. Το έχω κάνει και διώχνει καλά τη σκόνη. Αν μπορείς αύξησε και τις στροφές του ανεμιστήρα.
Panahs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αν μπορείς αύξησε και τις στροφές του ανεμιστήρα. Αυτό πώς γίνεται, ξέρουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.