Προς το περιεχόμενο

Απορία με κάρτα μνήμης sdhc

WoodSell3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τον καιρό αυτό σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα sdhc 16 Gb για την ψηφιακή φωτογραφική μου την οποία έχω 1 χρόνο τώρα αλλά σύντομα στο μέλλον θα πάρω μια να γράφει hd video. Η απορία μου είναι αν η Class 4 με δυνατότητα εγγραφής 4Megabyte/sec θα με καλύπτει μελλοντικά ή όχι. Τώρα έχω μια 8αρα Class 2 και γενικά είμαι ευχαριστημένος μιας και η τωρινή μου μηχανή γράφει βίντεο με μεγιστη ανάλυση 640χ480 και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα ρυθμού εγγραφής αλλά δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει αυτή η κάρτα να ανταπεξέλθει σε hd video καθώς ο ρυθμός εγγρααφής της είναι 2Megabyte/sec.

Πρόσφατα είδα ότι η Panasonic ανακοινώσε class 10 με ρυθμό 10Megabyte/sec αλλά αυτό μου φαίνεται αρκετά εξειδικευμένο και επαγγελματικό παρά ερασιτεχνικό μιας και δεν είναι το επαγγελμα μου η φωτογραφία αλλά ασχολούμαι απο χόμπι. Τελικά τι τάξη θα με κάλυπτε όσον αφορά εγγραφή σε hd video;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγώ μια class 4 που πήρα 8GB πάει σφαίρα στην video camera μου (full HD video recording) ... Με μια class 6 φαντάζομαι ότι θα καλύπτεσαι και για το μέλλον..

Δημοσ.

Εγώ μια class 4 που πήρα 8GB πάει σφαίρα στην video camera μου (full HD video recording) ... Με μια class 6 φαντάζομαι ότι θα καλύπτεσαι και για το μέλλον..

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ με τη βιντεοκάμερα σου που γράφει 1080p με την 8αρα μνήμη πόση ώρα τραβάς βίντεο μέχρι να γεμίσει;

Φάνταζομαι ότι class 6 θα χρειαστώ σε περίπτωση που πάρω πχ κάμερα με δυνατότητα 2048p. Μάλλον το βλέπω για class 6 πάντως να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αργότερα

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ με τη βιντεοκάμερα σου που γράφει 1080p με την 8αρα μνήμη πόση ώρα τραβάς βίντεο μέχρι να γεμίσει;

Φάνταζομαι ότι class 6 θα χρειαστώ σε περίπτωση που πάρω πχ κάμερα με δυνατότητα 2048p. Μάλλον το βλέπω για class 6 πάντως να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αργότερα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...