MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Καλησπερα φιλοι. Λοιπον στο σπιτι εχω κλασσικο LANaki σε 2 pc με win7 μεσω ενος router, το οποιο παραλληλα δινει και συνδεση στο internet. Ενα τυπικο home ethernet δηλαδη. Θελω να κανω το εξης. Ενα φακελο του ενος pc να τον κανω κοινοχρηστο στο αλλο pc, ΑΛΛΑ αποκλειστικα στο αλλο. Δηλαδη δε θελω να καταχωρησω τα δικαιωματα στον χρηστη "Everyone" ουτε στον χρηστη "Guests". Γενικα απο οσους χρηστες βλεπω στην λιστα, δεν νομιζω να ικανοποιει καποιος το αιτημα αυτο που θετω. Θα ηθελα πχ στη λιστα χρηστων να μου εβγαζε και χρηστες απο το δικτυο (απτο αλλο pc δηλαδη). Και να εδινα απευθειας δικαιωματα σε καποιο account του αλλου pc. Eναλακτικα στην static IP του αλλου pc. Η εστω σε μια subnet mask ή ενα usergroup πχ το MSHOME. Μου ειχανε πει παλιοτερα για active directory οτι ειναι η μοναδικη λυση μεσω windows server, αλλα προφανως δε θελω να μπλεξω με server oriented λειτουργικο σε home pc για να εχω κοινοχρηστο απλα ενα φακελο. Καποια λυση πιο απλη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.