Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Pro 32 bit (LAGS)

StarUser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εδώ και καιρό, πριν από 3-4 μήνες περίπου δηλαδή που πήγα και αγόρασα τα Windows 7 Professional GR 32bit, (μαύρη ώρα μάλλον), αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα στον Η/Υ μου.

Το πρόβλημα έχει ως εξής: Μερικές φορές, (όχι πάντα), όταν πάω να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα, (οποιοδήποτε - όχι κάποιο συγκεκριμένο), κολλάει ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!! Με αποτέλεσμα σαφώς να κάνω Reset, μιας και οτιδήποτε άλλο φαντάζει απίθανο!

Επίσης, αυτό συμβαίνει και όταν επισκέπτομαι κάποια sites (μόνο επαγγελματικά sites - όχι ροζ και άλλα τέτοια), πάλι... κολλάει ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!

Επικοινώνησα με την Microsoft στο μοναδικό τηλέφωνο που βρήκα "τυχαία και μετά από πολύ ψάξιμο" στο Internet, (διότι οι "μάγκες" της M$, στο site τους το κρύβουν μάλλον το τηλέφωνο), και μου είπαν πως μόνο αν έχω RETAIL έκδοση μπορούν να μου προσφέρουν τεχνική τηλεφωνική,.. υποστήριξη, καθώς αυτό είναι και η πολιτική της εταιρίας!!:fear: Όπως καταλαβαίνετε, μιας και διαθέτω OEM έκδοση, έμεινα κάπως μακάκας, διότι μου είπαν πως μόνο αν θα επικοινωνήσω με τον προμηθευτή μου θα βρώ άκρη.. και καλά..:fear:

Δυστηχώς, και αφού άλλαξα 1 προς 1 υλικό hardware, και συγκεκριμένα:

CPU, Mainboard, RAM, VGA, HDD, Καλώδια (ντόιν), PSU, DVDRW (ξαναντόιν),.. (κάποια τα άλλαξα προληπτικά), το πρόβλημα παραμένει ώς έχει... και τώρα.. καλά ξεμπερδέματα!:-(

Άν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε, ας μας ενημερώσει και εμάς σχετικά, διότι τελικά η Microsoft, είναι μία τραγική απογοήτευση τελικώς!!! :mad:

Ευχαριστώ, καλό βράδυ.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα να αναφέρω ότι δεν φταίνε τα windows.

Το πρόβλημα που περιγράφεις φανερώνει ότι πρόβλημα υπάρχει με τον σκληρό δίσκο,

1.Πες μας πόσο φυσική μνήμη έχεις και πόσο εικονική(page η swap file).

2.Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο C:\;

3. Κατέβασε το crystal disk info για να δεις γενικά την κατάσταση του δίσκου,αλλά κυρίως το Transfer Mode (αν μας πεις τη δίσκο έχεις θα σου πούμε και αν είναι εν τάξη) πάνω με πιο χοντρά γράμματα σου λέει και ποιον δίσκο έχεις.

3.Όταν κολλάει το ΣΎΜΠΑΝ σου βγάζει κάποιο μήνυμα;αν περιμένεις από λίγο έως πολλή μήπως ξεκολλάει;

4.Όταν λες ότι άλλαξες PSU έβαλες κάποιο καινούργιο η κάποιο παλιό που έτυχε να έχεις; Ναι,το PSU μπορεί να είναι χαλασμένο και να μην δίνει σωστές τάσεις όταν ζορίζεται ο Η/Υ,με αποτέλεσμα να κολλάει.

Δημοσ.

3. Κατέβασε το crystal disk info για να δεις γενικά την κατάσταση του δίσκου,αλλά κυρίως το Transfer Mode (αν μας πεις τη δίσκο έχεις θα σου πούμε και αν είναι εν τάξη) πάνω με πιο χοντρά γράμματα σου λέει και ποιον δίσκο έχεις.

3.Όταν κολλάει το ΣΎΜΠΑΝ σου βγάζει κάποιο μήνυμα;αν περιμένεις από λίγο έως πολλή μήπως ξεκολλάει;

4.Όταν λες ότι άλλαξες PSU έβαλες κάποιο καινούργιο η κάποιο παλιό που έτυχε να έχεις; Ναι,το PSU μπορεί να είναι χαλασμένο και να μην δίνει σωστές τάσεις όταν ζορίζεται ο Η/Υ,με αποτέλεσμα να κολλάει.

Φίλε TheELF,

1. Έχω 4GB / 800Mhz / DDR2 (Dual Channel) και τα windows αναγνωρίζουν 3GB.

2. Έχω κάνει 3 φορές Format και έχω πολύ ελεύθερο χώρο στο δίσκο αφού δέν πρόλαβα να εγκαταστήσω και πολλά.

3. Το προγραμματάκι δεν το έχω ακουστά.. Είναι καλό? Κάνει δουλειά ή μπά? Πάντως θα το δοκιμάσω γιατί μερικές φορές τα διαγνωστικά tools, είναι χρήσιμα.

4. Όταν κολλάει το.. ΣΥΜΠΑΝ.. δεν βγάζει κανένα μύνημα. Το περισσότερο που περίμενα ήταν σχεδόν 1 ώρα! Πόσο να περιμένω ακόμα?

5. Διαθέτω μία γκάμα από καινούρια Hardware (μητρικές, επεξεργαστές, κλπ), οπότε όσον αφορά το PSU, δοκίμασα 2 καινούρια.. του.. κουτιού!

Δυστηχώς ακόμα λύση δεν βρήκα! Καλοδεχούμενες νέες προτάσεις και ιδέες..!

Ευχαριστώ και πάλι..

Καλό βράδυ! :-)

Δημοσ.

Φίλε TheELF,

1. Έχω 4GB / 800Mhz / DDR2 (Dual Channel) και τα windows αναγνωρίζουν 3GB.

2. Έχω κάνει 3 φορές Format και έχω πολύ ελεύθερο χώρο στο δίσκο αφού δέν πρόλαβα να εγκαταστήσω και πολλά.

3. Το προγραμματάκι δεν το έχω ακουστά.. Είναι καλό? Κάνει δουλειά ή μπά? Πάντως θα το δοκιμάσω γιατί μερικές φορές τα διαγνωστικά tools, είναι χρήσιμα.

4. Όταν κολλάει το.. ΣΥΜΠΑΝ.. δεν βγάζει κανένα μύνημα. Το περισσότερο που περίμενα ήταν σχεδόν 1 ώρα! Πόσο να περιμένω ακόμα?

5. Διαθέτω μία γκάμα από καινούρια Hardware (μητρικές, επεξεργαστές, κλπ), οπότε όσον αφορά το PSU, δοκίμασα 2 καινούρια.. του.. κουτιού!

Δυστηχώς ακόμα λύση δεν βρήκα! Καλοδεχούμενες νέες προτάσεις και ιδέες..!

Ευχαριστώ και πάλι..

Καλό βράδυ! :-)

Δημοσ.

Το θέμα εδώ είναι ότι μάλλον κάποιες στιγμές χάνει τον σκληρό δίσκο, αυτό μπορεί να οφείλεται στα βύσματα/καλώδια κάποια επαφή δηλαδή,η ότι δεν μπορεί να τραβήξει αρκετό ρεύμα από το psu.

Το λέω επειδή μου συμβαίνει και εμένα καμιά φορά. (τους έχω βγάλει και ξαναβάλει τόσες φορές που τα βύσματα πάνω στο σκληρό κολυμπάνε)

Δημοσ.

Το θέμα εδώ είναι ότι μάλλον κάποιες στιγμές χάνει τον σκληρό δίσκο, αυτό μπορεί να οφείλεται στα βύσματα/καλώδια κάποια επαφή δηλαδή,η ότι δεν μπορεί να τραβήξει αρκετό ρεύμα από το psu.

Το λέω επειδή μου συμβαίνει και εμένα καμιά φορά. (τους έχω βγάλει και ξαναβάλει τόσες φορές που τα βύσματα πάνω στο σκληρό κολυμπάνε)

Δημοσ.

Αντιμετωπισα ανεξηγητα κολληματα σε Win 7 - 32bit σε laptop, που κρατουσαν μερικα λεπτα.

Παρατηρησα οτι κατα τη διαρκεια τους, εμενε το λαμπακι του σκληρου αναμενο.

Δοκιμασε τα εξης:

Κατεβασε το Intel® Chipset Identification Utilit.

Αν εχεις intel chipset στη μητρικη θα σου δωσει ενα link για να κατεβασεις τους τελευταιους drivers για αυτο.

Σε 'μενα εδειξε τα:

INF Update Utility - Primarily for Intel® 5, 4, 3, 900 Series Chipsets

και

Intel® Rapid Storage Technology

Δημοσ.

Αντιμετωπισα ανεξηγητα κολληματα σε Win 7 - 32bit σε laptop, που κρατουσαν μερικα λεπτα.

Παρατηρησα οτι κατα τη διαρκεια τους, εμενε το λαμπακι του σκληρου αναμενο.

Δοκιμασε τα εξης:

Κατεβασε το Intel® Chipset Identification Utilit.

Αν εχεις intel chipset στη μητρικη θα σου δωσει ενα link για να κατεβασεις τους τελευταιους drivers για αυτο.

Σε 'μενα εδειξε τα:

INF Update Utility - Primarily for Intel® 5, 4, 3, 900 Series Chipsets

και

Intel® Rapid Storage Technology

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά τελικά κατάφερα και βρήκα λύση!

Αν και θα σας φανεί αλλόκοτη, η λύση τελικά είναι η εξής:

> Απεγκατάσταση του Microsoft Silverlight και όλα ΟΚ! ( Τρελό έ; )

Να δώ τί άλλο θα δούμε.. Λέμε πολλές φορές εμείς οι τεχνικοί Η/Υ οτι "τα Updates σώζουν τις ζωές των PC μας".. Μήπως τελικά διαψευτήκαμε στην συγκεκριμένη περίπτωση; :-)

Αν κάποιος υποψιάζεται ή γνωρίζει γιατί να φταίει το MS Silverlight για κάτι τέτοιο, θα ήθελα πολύ να μας διαφωτίσει και εμάς.

Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το θέμα,

Καλημέρα σε όλους! :-)

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά τελικά κατάφερα και βρήκα λύση!

Αν και θα σας φανεί αλλόκοτη, η λύση τελικά είναι η εξής:

> Απεγκατάσταση του Microsoft Silverlight και όλα ΟΚ! ( Τρελό έ; )

Να δώ τί άλλο θα δούμε.. Λέμε πολλές φορές εμείς οι τεχνικοί Η/Υ οτι "τα Updates σώζουν τις ζωές των PC μας".. Μήπως τελικά διαψευτήκαμε στην συγκεκριμένη περίπτωση; :-)

Αν κάποιος υποψιάζεται ή γνωρίζει γιατί να φταίει το MS Silverlight για κάτι τέτοιο, θα ήθελα πολύ να μας διαφωτίσει και εμάς.

Σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθήκατε με το θέμα,

Καλημέρα σε όλους! :-)

Δημοσ.

Μου συμβαίνει και εμένα αυτό το πρόβλημα και σίγουρα δεν φταίει το λειτουργικό γιατί έχω αλλάξει πάνω από 3 και πάντα το ίδιο. Ξαφνικά παγώνει η οθόνη και ο κέρσορας σταματάει να κινείται, ενώ αν άκουγα μουσική, τα μεγάφωνα κάνουν έναν παράξενο συνεχή ρομποτικό ήχο (Απλά αναπαράγει το τελευταίο sample συνέχεια μάλλον). Αν φταίει το Silverlight με σώζεις. Πάντως και εγώ τους δίσκους τους αποσυνδέω όλη την ώρα. Το παράξενο είναι πως αν αποσυνδέσω τον δίσκο με το λειτουργικό μόνος μου ενώ δουλεύει το PC, δεν κάνει το ίδιο αλλά με αφήνει να κουνήσω τον κέρσορα και να πάω μέχρι το μενού έναρξη. Από κει και πέρα δεν πατιέται τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Μου συμβαίνει και εμένα αυτό το πρόβλημα και σίγουρα δεν φταίει το λειτουργικό γιατί έχω αλλάξει πάνω από 3 και πάντα το ίδιο. Ξαφνικά παγώνει η οθόνη και ο κέρσορας σταματάει να κινείται, ενώ αν άκουγα μουσική, τα μεγάφωνα κάνουν έναν παράξενο συνεχή ρομποτικό ήχο (Απλά αναπαράγει το τελευταίο sample συνέχεια μάλλον). Αν φταίει το Silverlight με σώζεις. Πάντως και εγώ τους δίσκους τους αποσυνδέω όλη την ώρα. Το παράξενο είναι πως αν αποσυνδέσω τον δίσκο με το λειτουργικό μόνος μου ενώ δουλεύει το PC, δεν κάνει το ίδιο αλλά με αφήνει να κουνήσω τον κέρσορα και να πάω μέχρι το μενού έναρξη. Από κει και πέρα δεν πατιέται τίποτα άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...