Προς το περιεχόμενο

τροφοδοσία?

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τα δύο μου εβγαλε μήνυμα πως δεν υποστηρίζονται απο το υλικο μου

Εγκατέστησα ομως το Everest και μου δινει για την CPU 68 βαθμούς και για το σκληρό δίσκο 36 βαθμούς θερμοκρασία.

Αυτη για τη CPU πρέπει να ειναι ψηλή ε? Στον επιτραπέζιο που εχω μου δίνει 50.

Δημοσ.

Αν στα καλά καθούμενα σου δίνει 68 ναι είναι πολύ υψηλή αν πας tools->system stability και το ξεκινήσεις θα σου κόλληση και κατευθείαν :devil: Πρέπει να τον καθαρίσεις, άρχισε με τα ανεμιστήρα στο κάτω μέρος,η με μπατονετα σιγά σιγά,η αν έχεις κάτι που φυσάει δυνατά...

Δημοσ.

Αν στα καλά καθούμενα σου δίνει 68 ναι είναι πολύ υψηλή αν πας tools->system stability και το ξεκινήσεις θα σου κόλληση και κατευθείαν :devil: Πρέπει να τον καθαρίσεις, άρχισε με τα ανεμιστήρα στο κάτω μέρος,η με μπατονετα σιγά σιγά,η αν έχεις κάτι που φυσάει δυνατά...

Δημοσ.

Eίναι θερμοκρασία μάλλον γιατί ανεβαζει πάνω απο 70 πλεον !!!!

Στην μια πλευρά προς τα εκεί που είναι οι ανεμιστήρες ζεματάει το μηχάνημα.

Ο θορυβος ειναι απο τους ανεμιστηρες (2 εχει).

Πως μπορώ να τσεκάρω αν δουλεύουν και οι δύο?

Αν ας πουμε ο ένας είναι χαλασμένος ο άλλος δεν θα πρέπει να υπερ-δουλευει?

Θα κάνω ένα καθάρισμα και αν δεν γινει τίποτα... παει για ανακύκλωση.

---------- Προσθήκη στις 09:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:17 ----------

wow!!!

έκανα το τεστ που είπες. Πολυ ζόρικο και κατατοπιστικό. Μάλιστα για συγκριτικούς λόγους το έκανα και στον επιτραπέζιο και οι διαφορές είναι δραματικές.

Στο λαπτοπ στη θερμοκρασια της CPU μου εδωσε ελάχιστη 61 βαθμούς και μεγιστη 82 βαθμούς (μέση 77,7) !!!!!!!! Κάπου εκεί έσβησε !!

Ενω στον επιτραπέζιο ελαχιστη 50 και μεγιστη 64 (μεση 55,6).

Δεν μου δινει ομως πληροφορίες για τον ανεμιστηρα στο λαπτοπ.

Ενω στο φορητό μου δωσε κανονικα (ελάχιστο 1197, μεγιστο 1232 - τι είναι αυτό? στροφές ανά λεπτό?)

Δημοσ.

Eίναι θερμοκρασία μάλλον γιατί ανεβαζει πάνω απο 70 πλεον !!!!

Στην μια πλευρά προς τα εκεί που είναι οι ανεμιστήρες ζεματάει το μηχάνημα.

Ο θορυβος ειναι απο τους ανεμιστηρες (2 εχει).

Πως μπορώ να τσεκάρω αν δουλεύουν και οι δύο?

Αν ας πουμε ο ένας είναι χαλασμένος ο άλλος δεν θα πρέπει να υπερ-δουλευει?

Θα κάνω ένα καθάρισμα και αν δεν γινει τίποτα... παει για ανακύκλωση.

---------- Προσθήκη στις 09:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:17 ----------

wow!!!

έκανα το τεστ που είπες. Πολυ ζόρικο και κατατοπιστικό. Μάλιστα για συγκριτικούς λόγους το έκανα και στον επιτραπέζιο και οι διαφορές είναι δραματικές.

Στο λαπτοπ στη θερμοκρασια της CPU μου εδωσε ελάχιστη 61 βαθμούς και μεγιστη 82 βαθμούς (μέση 77,7) !!!!!!!! Κάπου εκεί έσβησε !!

Ενω στον επιτραπέζιο ελαχιστη 50 και μεγιστη 64 (μεση 55,6).

Δεν μου δινει ομως πληροφορίες για τον ανεμιστηρα στο λαπτοπ.

Ενω στο φορητό μου δωσε κανονικα (ελάχιστο 1197, μεγιστο 1232 - τι είναι αυτό? στροφές ανά λεπτό?)

Δημοσ.

το έδωσα για καθάρισμα σε ένα φιλο μου που εχει service υπολογιστών.

Για να δούμε. Θα χαρώ πολύ να ειναι απλώς αυτό.

Δημοσ.

το έδωσα για καθάρισμα σε ένα φιλο μου που εχει service υπολογιστών.

Για να δούμε. Θα χαρώ πολύ να ειναι απλώς αυτό.

Δημοσ.

τελικά το καθάρισμα απέδωσε.

Μου είπε πως ολα ήταν βουλωμένα απο τη σκόνη.

Η κατάσταση βελτιώθηκε θεαματικά.

Η θερμοκρασία χωρις να τρεχει τίποτα ειναι γύρω στους 54 βαθμους και μεγιστη γυρω στους 69.

Δουλευει τώρα απο χτες σερί χωρις διακοπή.

Και ο θορυβος μειώθηκε αισθητά.

Ειμαι πολυ χαρουμενος που γλύτωσα αγορά νέου λαπτοπ.

Ευχαριστώ ολα τα παιδιά για τις συμβουλες τους.

---------- Προσθήκη στις 12:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:17 ----------

υπάρχει παιδιά κάποιο αξεσουάρ που να πατάει πανω του το λαπτοπ αλλά περιφερειακά να το σηκώνει 5-6 ποντους ετσι ωστε να ειναι ελευθερη η ροή του αέρα απο τους ανεμιστήρες? Μιλάμε πως οταν δουλεύει στο φούλ με διαφορα προγράμματα και ανεβάζει κάπως θερμοκρασια και το παίρνω στα χερια μου ΑΜΕΣΩΣ πεφτει 6-7 βαθμούς η θερμοκρασία!!!

Δεν εννοω αυτές τις βάσεις που εχουν ανεμιστηρες. Εχω μια τέτοια αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Βεβαια υπάρχει και η λυση της ιδιοκατασκευης. Τωρα το εχω προχειρα πανω σε δύο χοντρά βιβλία και υπάρχει σαφής διαφορα.

Δημοσ.

τελικά το καθάρισμα απέδωσε.

Μου είπε πως ολα ήταν βουλωμένα απο τη σκόνη.

Η κατάσταση βελτιώθηκε θεαματικά.

Η θερμοκρασία χωρις να τρεχει τίποτα ειναι γύρω στους 54 βαθμους και μεγιστη γυρω στους 69.

Δουλευει τώρα απο χτες σερί χωρις διακοπή.

Και ο θορυβος μειώθηκε αισθητά.

Ειμαι πολυ χαρουμενος που γλύτωσα αγορά νέου λαπτοπ.

Ευχαριστώ ολα τα παιδιά για τις συμβουλες τους.

---------- Προσθήκη στις 12:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:17 ----------

υπάρχει παιδιά κάποιο αξεσουάρ που να πατάει πανω του το λαπτοπ αλλά περιφερειακά να το σηκώνει 5-6 ποντους ετσι ωστε να ειναι ελευθερη η ροή του αέρα απο τους ανεμιστήρες? Μιλάμε πως οταν δουλεύει στο φούλ με διαφορα προγράμματα και ανεβάζει κάπως θερμοκρασια και το παίρνω στα χερια μου ΑΜΕΣΩΣ πεφτει 6-7 βαθμούς η θερμοκρασία!!!

Δεν εννοω αυτές τις βάσεις που εχουν ανεμιστηρες. Εχω μια τέτοια αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Βεβαια υπάρχει και η λυση της ιδιοκατασκευης. Τωρα το εχω προχειρα πανω σε δύο χοντρά βιβλία και υπάρχει σαφής διαφορα.

Δημοσ.

γιατί είτε την έχω είτε οχι δεν κάνει τίποτα, Η θερμοκρασία παραμένει η ίδια.

βεβαια μπορεί και να μην ειναι της προκοπής.

Είναι turbo-x

Δημοσ.

γιατί είτε την έχω είτε οχι δεν κάνει τίποτα, Η θερμοκρασία παραμένει η ίδια.

βεβαια μπορεί και να μην ειναι της προκοπής.

Είναι turbo-x

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...