Προς το περιεχόμενο

Aγορά RAM 8GB για Macbook

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις τα παρέλαβα και τοποθέτησα και εγώ!

2χ4GB στα 1333 (αντί για 1066 στοκ) δουλεύουν σε Μacbook Unibody λευκό!!!

Επιτέλους μπορώ να δουλέψω και σε parallels χωρίς να παραλύει το σύμπαν, όπως και να έχω πολλά πολλά tabs ανοιχτά!

Για τελικές εντυπώσεις θα πρέπει να μείνει μερικές εβδομάδες ανοιχτός ο Mac.

Δημοσ.

Μόλις τα παρέλαβα και τοποθέτησα και εγώ!

2χ4GB στα 1333 (αντί για 1066 στοκ) δουλεύουν σε Μacbook Unibody λευκό!!!

Επιτέλους μπορώ να δουλέψω και σε parallels χωρίς να παραλύει το σύμπαν, όπως και να έχω πολλά πολλά tabs ανοιχτά!

Για τελικές εντυπώσεις θα πρέπει να μείνει μερικές εβδομάδες ανοιχτός ο Mac.

Δημοσ.

Τελικά και τα 8GB κάποια στιγμή τελειώνουν! Σου κάνουν όμως τη ζωή πολύ πιο άνετη!

Πρέπει κάτι να κάνει η Apple με το "χάσιμο" μνήμης στην πάροδο του χρόνου...

Πανάκεια δεν είναι, τα χρήματά τους πάντως για κάποιον που τα χρειάζεται τα αξίζουν!

Τελείωσαν πάντως πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα...καμία σχέση με εβδομάδες, λίγες μέρες χρήσης ήταν αρκετές...

Δημοσ.
Τελικά και τα 8GB κάποια στιγμή τελειώνουν! Σου κάνουν όμως τη ζωή πολύ πιο άνετη!

Πρέπει κάτι να κάνει η Apple με το "χάσιμο" μνήμης στην πάροδο του χρόνου...

Πανάκεια δεν είναι, τα χρήματά τους πάντως για κάποιον που τα χρειάζεται τα αξίζουν!

Τελείωσαν πάντως πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα...καμία σχέση με εβδομάδες, λίγες μέρες χρήσης ήταν αρκετές...

φυσικα και τελειωσαν καποια στιγμη , βαλε το ifreemem

εμενα αλλο με ενδιαφερει , ειδες καμια διαφορα στην ταχυτητα ??? πχ οταν ανοιγεις το iphoto κλπ ?

τελικα ποσο τα πηρες ?

Δημοσ.
φυσικα και τελειωσαν καποια στιγμη , βαλε το ifreemem

εμενα αλλο με ενδιαφερει , ειδες καμια διαφορα στην ταχυτητα ??? πχ οταν ανοιγεις το iphoto κλπ ?

τελικα ποσο τα πηρες ?

Αργά μου το είπες... αν το ifreemem λειτουργεί όπως πρέπει ίσως να μη χρειαζόμουν μνήμη.

Η ταχύτητα είναι όπως ακριβώς σε έναν Mac που δεν του έχει τελειώσει η μνήμη. Οι εφαρμογές ανοίγουν με την ίδια ταχύτητα με πριν. Θέλεις SSD για να δεις βελτίωση σε αυτό, και ΙΣΩΣ ο SSD να είναι τόσο γρήγορος που να μη θέλεις και RAM! Ήθελα 256GB σκληρό και αν ήταν πιο φτηνοί θα έβαζα πρώτα SSD.

Τέλος με την περισσότερη χρήση βλέπω πως ελάχιστα καθυστερεί και με τελειωμένη τη μνήμη. Δεν κάνει τρελά swap στο σκληρό και γενικά φαίνεται να υπάρχει καλή διαχείρηση μνήμης.

edit: τις αγόρασα ~170 δολλάρια από εδώ http://eshop.macsales.com/

Δημοσ.

Εγω θελω να ρωτησω αν στο imac που εχω, το καινουριο μοντελο με 2χ2gb ddr3 sodimm στα 1066 θα δουλευει καλα αν προσθεσω οποιαδηποτε 4gb sodimm ddr3 στα 1066 η 1333. Δηλαδη θελω να ρωτησω αν ειναι ολες αυτες συμβατες.

http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram.html?keyphrase=4gb+ddr3+sodimm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...