Προς το περιεχόμενο

προβλημα με ΝΟΚΙΑ

despoinangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα NOKIA XPRESS MUSIC 5800 απο τον Οκτωβριο. Εχτες αποφασισα να κανω ενα update μεσα απο το site της ΝΟΚΙΑ. Απο την ωρα που ολοκληρωθηκε αρχισαν τα προβληματα.

Προβλημα 1ο: Δεν υπαρχει πλεον η Ελληνικη γλωσσα στο μενου και απο οτι εμαθα πρεπει να πας σε καταστημα και φυσικα πληρωνοντας να στην περασουν στο κινητο...

Προβλημα 2ο: Χαθηκε τελειως το πληκτρολογιο QUWERTY στον τροπο γραφης μυνηματων και

Προβλημα 3ο και ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: χαλασε το touch που σημαινει δεν δουλευει το τηλεφωνο!!!

Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει ρε παιδια....pls....

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια, εχω ενα NOKIA XPRESS MUSIC 5800 απο τον Οκτωβριο. Εχτες αποφασισα να κανω ενα update μεσα απο το site της ΝΟΚΙΑ. Απο την ωρα που ολοκληρωθηκε αρχισαν τα προβληματα.

Προβλημα 1ο: Δεν υπαρχει πλεον η Ελληνικη γλωσσα στο μενου και απο οτι εμαθα πρεπει να πας σε καταστημα και φυσικα πληρωνοντας να στην περασουν στο κινητο...

Προβλημα 2ο: Χαθηκε τελειως το πληκτρολογιο QUWERTY στον τροπο γραφης μυνηματων και

Προβλημα 3ο και ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: χαλασε το touch που σημαινει δεν δουλευει το τηλεφωνο!!!

Οποιος γνωριζει κατι ας με βοηθησει ρε παιδια....pls....

Μήπως διέκοψες την αναβάθμιση πριν ολοκληρωθεί π.χ. έμεινες απο μπαταρία? Πριν κάνεις την αναβάθμιση είχες κάνει back up στη κάρτα μνήμης? Στο δικό μου 5800 έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα. Πάντα όμως για καλό και για κακό έκανα απο πριν το back up για περιπτώσεις σαν και τη δική σου.
Δημοσ.

η εγκατασταση ολοκληρωθηκε με επιτυχια και φαντασου οτι εκανα ξανα εγκατασταση καμμια 10αρια φορες ακομα μπας και μπουν τα ελληνικα αλλα τιποτα. Ολα αυτα εγιναν εχτες αλλα σημερα χαλασε το touch. Μηπως ξερεις καποιο τροπο να το επαναφερω; κατι οτιδηποτε...

Δημοσ.

Μπορείς να το επαναφέρεις αν έχεις κάνει back up στη κάρτα μνήμης. Τώρα που το σκέφτομαι όμως, άμα έχει χαλάσει το touch πως θα πλοηγηθείς μέσα στο menu? Εφόσον είσαι εντός εγγύησης πάντως δεν θα χρεωθείς άμα το πας για service!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...