Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ethernet με dgn 2000

mastor10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι ενταξει καλα ειναι η κατηρορια εδω αφου ξεκινησε με θεμα του router.β.Onboard καρτα ηχουν δεν εχεις?γ.αλλο slot pci για να κανεις αλλαγη.δ.εμενα μου φαινεται παραξενο εφοσον δεν σου πεταει θαυμαστικο στο device manager αν καταλαβα καλα να λεμε για conflict.μετα μονο για formataki αμα παμε.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω και onboard καρτα ηχου αλλα εχω μια asus xonar d2/pm απο τοτε που βγηκε και σαν ηχος ειναι η μερα με την νυχτα...

δυστυχως η μητρικη εχει μονο 2 Pci....

καταφερα μετα απο αρκετες καταργησεις και εγκαταστασεις να εξαφανισω το οποιο προβλημα μεταξυ καρτας ηχου και δικτυου (μεχρι στιγμης τουλαχιστον). το θεμα ειναι οτι το προβλημα με το ιντερνετ παραμενει....

η ταχυτητα δεν ξεπερναει τα 10-20kbps οταν συνδεω το μοντεμ με την netgear καρτα δικτυου, ενω οταν συνδεω το μοντεμ με την ethernet της μητρικης δεν βλεπει καν το ρουτερ...

πιστευεις με το φορματ θα λυθει? παντως ειδικα με το προβλημα με την ethernet της μητρικης μετα απο 4 ολοκληρα φορματ και εγκατασταση ειτε win 7 ειτε winxp δεν λυθηκε. γι αυτο και κατεφυγα στην λυση της προσθετης καρτας δικτυου.....

Δημοσ.

εγω θα εκανα τις παρακατω δοκιμες.α.ξηλωμα η καρτα ηχουν μηπως κανει θεμα.αν οχι θα περνουσαν παλι windows 7 θα περνουσα service Pack καιdrivers για την καρτα δικτυου χωρις να περασω καποιο αλλο προγραμμα ουτε antivirus ουτε τιποτα και θα εκανα δοκιμη.αν το προβλημα συνεχιζε θα δοκιμαζα μετα με την δευτερη καρτα δικτυου και αν συνεχιζε θα εκανα μια τελευταια δοκιμη με αλλο λειτουργικο

Δημοσ.

λοιπον... τεραστια ανακαλυψη!!!

εβγαλα εντελως την προσθετη καρτα δικτυου της netgear και προσπαθησα να δω γιατι δεν δουλευε η ενσωματωμενη της μητρικης....

πηγα ακριβως σε αυτο το Path....

συνδεσεις δικτυου--> ιδιοτητες τοπικης συνδεσης--> ρυθμιση παραμετρων στην καρτα δικτυου-->για προχωρημενους

εκει στην στηλη που βγαζει με τις επιλογες, πηγα στην τελευταια που λεει "ταχυτητα και αμφιδρομη"

ηταν καθορισμενο στο αυτοματο. στην αρχη δοκιμασα με 100Mbps και πληρως αμφιδρομη... παλι δεν δουλεψε...

επελεξα μετα 10Mbps και ξαφνικα εχω ιντερνετ!! μπαινει στο μοντεμ, κανονικα ολα! μονο που στο μοντεμ μου εμφανιζει πορτοκαλι λαμπακι αντι για κιτρινο στην θυρα ethernet (φανταζομαι λογω της μειωμενης ταχυτητας)

καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει????

Δημοσ.

ναι βγαινει πορτοκαλι λογω 10 αντι για 100.το καλωδιο απο το pc μεχρι το ρουτερ εσυ το εχεις φτιαξει ,καποιος αλλος?αγοραστο?ποσα μετρα?

• Super Moderators
Δημοσ.

νοιώθω το RMA να έρχεται, έχει βγάλει αρκετά προβλήματα το switch του DGN2000...

Δημοσ.

Από καλώδια έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά... 2 του 1.5 μέτρου (ένα που ήρθε με την μητρική και το άλλο με το dgn2000) και το 3ο αγορασμενο από εμένα 1 μέτρου...

Και με τα 3 δοκιμασμενα κάθε φορά δεν άλλαζε το παραμικρό.

Thresh, το θέμα είναι ότι μόνο μεταξύ του ρουτερ και του pc μου υπάρχει πρόβλημα... Το ίδιο ρουτερ με του αδερφού μου το pc συνδεμενο με Ethernet παίζει κανονικοτατα, όπως και στο μαγαζί που το πήγα για φτιαξιμο το είχαν συνδεμενο με το ρουτερ τους και το δοκίμασα και έπαιζε κανονικοτατα... Κι εγώ για ρουτερ έλεγα στην αρχή αλλά μάλλον δεν έχει αυτό το πρόβλημα... Τι να πω...

Δημοσ.

Κι εγώ το ίδιο... Πραγματικά δεν ξέρω τι κόλλημα έχει φάει... Κι αυτό με την ταχύτητα κατα τύχη το βρήκα...

Τεσπα... Όσο κρατήσει... Αν παθει κι άλλο μπλακ αουτ θα κάνω και φορματ κι ότι γίνει... Ελπίζω μέχρι τότε να έχω μαζέψει τίποτα στην άκρη ωστε να αγοράσω καινούργιο pc...

Και πάλι thanks για την βοήθεια.

Δημοσ.

ναι αλλα για να μην παιζει και με την εξτρα καρτα που εβαλες κατι αλλο τρεχει μετα.κλεισε την Onboard βγαλεκαρτα ηχου και δοκιμασε την εξτρα καρτα δικτυου να μαςπεις τι θα κανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...