darkome Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 32 ara CRT ? παιζει να ειχε μια τετοια ενας φιλος μου. εχεις φωτο να μας δειξεις? τι εγινε ρε τσακαλακια σας τρεχουν απο τα μπατζακια βλεπω τα φραγκα ...αλλα τι λεω ας ειναι καλα ο μπαμπακας.........αντε τωρα σε καμια παραλια με τα κουβαδακια σας.
efo355 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 τι εγινε ρε τσακαλακια σας τρεχουν απο τα μπατζακια βλεπω τα φραγκα ...αλλα τι λεω ας ειναι καλα ο μπαμπακας.........αντε τωρα σε καμια παραλια με τα κουβαδακια σας. ενώ εσύ ρε φίλε το να δίνεις 1300 ευρώ τη σημερινή εποχή για pc είναι εντάξει; Ξέρεις ότι φτιάχνεις αξιοπρεπέστατο desktop με 800 ευρώ που παίζει τα πάντα; Σε παρακαλώ μίλα καλύτερα γιατί και τα δικά σου 1300 ευρώ μπορεί να ακούγονται σε κάποιους προκλητικά πολλά!
katchris Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Αν επιμένεις στην αγορά laptop έχω να σου προτείνω το sony vpc1b1s1e/bj έχω ένα link από e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908858. Είναι καλό για παιχνίδια διότι περιέχει την ati 5650 η οποία είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην αγορά αλλά και ο επεξεργαστής του είναι πολύ καλός για τα περισσότερα παιχνίδια με turbo boost στα 2.53Ghz.
hackerW32 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 καλα σου λεει δεν φτανει που προσπαθει να σε βοηθήσει ,του την λες και απο πανω? tespa εισαι καινουριος απο οτι βλεπω μηλα καλητερα την επομενη φορα (τελος συζήτησης)
darkome Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 ενώ εσύ ρε φίλε το να δίνεις 1300 ευρώ τη σημερινή εποχή για pc είναι εντάξει; Ξέρεις ότι φτιάχνεις αξιοπρεπέστατο desktop με 800 ευρώ που παίζει τα πάντα; Σε παρακαλώ μίλα καλύτερα γιατί και τα δικά σου 1300 ευρώ μπορεί να ακούγονται σε κάποιους προκλητικά πολλά! τα 1000-1300 που λες δεν ξερεις πως τα εχω συγκεντρωση φιλε μου αλλα το προβλημα το δικο μου δεν ειναι το ποσα χρηματα διαθετει κανεις (οσα και να ειναι) αλλα το να κανεις τον τσαμπα μαγκα και να ειρωνευεσαι καποιον γιατι δεν εχει το οτιδηποτε νεο ενω εσυ με μεγαλη ανεση το διαφιμιζεις..........για να ξερουμε γιατι μιλαμε.
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Επί του θέματος. Δεν είμαι βέβαιος αν σε CRT μπορείς να χεις ικανοποιητική ποιότητα εικόνας (σε σημείο που δε μπορείς να διαβάσεις μιλάμε). Καν 2 που τυχε να τσεκάρω (η μία εκ των οποίων HD ready 32"), ήταν unusable για desktop/internet καταστάσεις. Για παιχνίδια/ταινίες ήταν οκ.
darkome Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Επί του θέματος. Δεν είμαι βέβαιος αν σε CRT μπορείς να χεις ικανοποιητική ποιότητα εικόνας (σε σημείο που δε μπορείς να διαβάσεις μιλάμε). Καν 2 που τυχε να τσεκάρω (η μία εκ των οποίων HD ready 32"), ήταν unusable για desktop/internet καταστάσεις. Για παιχνίδια/ταινίες ήταν οκ. για ταινιες και παιχνιδια μονο τον θελω και εγω φιλε μου.Σε ευχαριστω για την απαντηση.
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 για ταινιες και παιχνιδια μονο τον θελω και εγω φιλε μου.Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ναι, το καταλαβαίνω αλλά αν είναι έτσι όπως τα λέω, δε θα μπορείς καν να σερφάρεις στο internet αφού όλα τα γράμματα θα φαίνονται σα να χουν κάποιο blur effect. Ούτε να διαβάσεις ένα αρχείο κειμένου. Δεν ξέρω αν κάτι έκανα λάθος αλλά δοκίμασα με σχετικά σύγχρονες κάρτες και της Ati & nVidia χρησιμοποιώντας διάφορες εισόδους της TV χωρίς να καταλήξω σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Και btw αν δεν είσαι σκληροπυρηνικός gamer και μπορείς να ανεχτείς ως medium επίπεδα γραφικών στα απαιτητικά παιχνίδια, έχω την εντύπωση πως το ποσό αρκεί για κάποιο laptop. Αλλά γενικά κι εγώ είμαι κατά τέτοιων λύσεων (εκτός κι αν πρέπει να μετακινείσαι συχνά με τον υπολογιστή).
darkome Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ναι, το καταλαβαίνω αλλά αν είναι έτσι όπως τα λέω, δε θα μπορείς καν να σερφάρεις στο internet αφού όλα τα γράμματα θα φαίνονται σα να χουν κάποιο blur effect. Ούτε να διαβάσεις ένα αρχείο κειμένου. Δεν ξέρω αν κάτι έκανα λάθος αλλά δοκίμασα με σχετικά σύγχρονες κάρτες και της Ati & nVidia χρησιμοποιώντας διάφορες εισόδους της TV χωρίς να καταλήξω σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Και btw αν δεν είσαι σκληροπυρηνικός gamer και μπορείς να ανεχτείς ως medium επίπεδα γραφικών στα απαιτητικά παιχνίδια, έχω την εντύπωση πως το ποσό αρκεί για κάποιο laptop. Αλλά γενικά κι εγώ είμαι κατά τέτοιων λύσεων (εκτός κι αν πρέπει να μετακινείσαι συχνά με τον υπολογιστή). οχι δεν εκανες κατι λαθος σωστα τα λες οτι δεν κανει για χρηση desktop.To γιατι εχω ειδη ενα παλιο υπολογιστη για τα παιδικα του μικρου.Απλα το συγκεκρiμενο το θελω μονο για ταινιες και παιχνιδια....κατι σαν Multimidia pc.
efo355 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 τα 1000-1300 που λες δεν ξερεις πως τα εχω συγκεντρωση φιλε μου αλλα το προβλημα το δικο μου δεν ειναι το ποσα χρηματα διαθετει κανεις (οσα και να ειναι) αλλα το να κανεις τον τσαμπα μαγκα και να ειρωνευεσαι καποιον γιατι δεν εχει το οτιδηποτε νεο ενω εσυ με μεγαλη ανεση το διαφιμιζεις..........για να ξερουμε γιατι μιλαμε. Δεν μίλησα απαξιωτικά για την οθόνη σου άλλος συμφορουμίτης το έκανε (χωρίς βέβαια καμμία προθεση να σου την πει ). Τα λεφτά όπως και να τα μάζεψες δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι πως είναι πάρα πολλά για την αγορά ενός υπολογιστή οπότε και εσύ σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύσαι.
antonl Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 [...] Το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι πως είναι πάρα πολλά για την αγορά ενός υπολογιστή οπότε και εσύ σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύσαι. Δε μ αρέσει να κάνω το δικηγόρο κανενός αλλά αυτό που λες μπορούν να τ αμφισβητήσουν πολλοί. Εγώ βγάζω 2000€ το μήνα (θα θελα) και έχω αρκετές οικονομίες που χω την δυνατότητα να ξοδέψω. Ε, για μένα, και γι αρκετούς άλλους, δεν είναι τίποτα σπουδαίο αυτό το ποσό. Εξάλλου υπάρχουν αρκετά threads για αναζήτηση pc με 2000-2500€. Αλλά όλα αυτά είναι off-topic
Centurion Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι πως είναι πάρα πολλά για την αγορά ενός υπολογιστή οπότε και εσύ σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύσαι. Μην το λες.Υπάρχουν και χειρότερα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=385886&highlight=%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B5
darkome Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δεν μίλησα απαξιωτικά για την οθόνη σου άλλος συμφορουμίτης το έκανε (χωρίς βέβαια καμμία προθεση να σου την πει ).Τα λεφτά όπως και να τα μάζεψες δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι πως είναι πάρα πολλά για την αγορά ενός υπολογιστή οπότε και εσύ σε παρακαλώ σταμάτα να ειρωνεύσαι. λοιπον επειδη τα εχουμε κανει λιγο σαλατα φιλε μου, καταρχην δεν ημουν εγω αυτος που ειρωνευτικε αλλα απαντησα σε ενα απαξιωτικο ποστ καποιου αλλου παιδιου,δευτερον ακριβως το ιδιο λεω και εγω γιατι ποια ειναι η οικονομικη δυνατοτητα καθενος δεν ενδιαφερει καννεναν απο εμας οπως ομως και το τη λεμε σε καπιον ο οποιος δεν εχει tft αλλα crt οθονη ειναι αν μη τι αλλο μικροτητα και τριτον για να τελειωνουμε εγω ζητησα την γνωμη σας απλα γιατι πιστευω οτι μεσα απο αυτο το forum μπορεις να αποφυγεις τις κακες επενδυσεις χρηματων. Δεν εχω καννενα προβλημα με καννεναν αλλα οταν παει καποιος να με μειωση θα απαντησω να εισαι σιγουρος.
Silvershot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 τι εγινε ρε τσακαλακια σας τρεχουν απο τα μπατζακια βλεπω τα φραγκα ...αλλα τι λεω ας ειναι καλα ο μπαμπακας.........αντε τωρα σε καμια παραλια με τα κουβαδακια σας. Φιλε τι εννοεις? Εγω απλα ελεγα οτι μια τετοια οθονη τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει. ο φιλος μου ειχε μια 19" τι φραγκα και μ******ες λες ρε? παμε καλα? κατανοω την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος. το θεμα ειναι οτι δεν αναφερθηκα καθολου σε χρηματα και δεν υπονοουσα τιποτα. αλλη φορα να βεβαιωνεσαι πρωτα για το τι εννοει ο αλλος και να σκεφτεσαι λιγο παραπανω για το τι προκειται να πεις. ειναι πολυ ευκολο να ειρωνευεσαι πισω απο μια οθονη. απαντησα σε ενα απαξιωτικο ποστ καποιου αλλου παιδιου Που το ειδες το απαξιωτικο post?
Silvershot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 τι εγινε ρε τσακαλακια σας τρεχουν απο τα μπατζακια βλεπω τα φραγκα ...αλλα τι λεω ας ειναι καλα ο μπαμπακας.........αντε τωρα σε καμια παραλια με τα κουβαδακια σας. Φιλε τι εννοεις? Εγω απλα ελεγα οτι μια τετοια οθονη τοσο μεγαλη δεν εχω ξαναδει. ο φιλος μου ειχε μια 19" τι φραγκα και μ******ες λες ρε? παμε καλα? κατανοω την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος. το θεμα ειναι οτι δεν αναφερθηκα καθολου σε χρηματα και δεν υπονοουσα τιποτα. αλλη φορα να βεβαιωνεσαι πρωτα για το τι εννοει ο αλλος και να σκεφτεσαι λιγο παραπανω για το τι προκειται να πεις. ειναι πολυ ευκολο να ειρωνευεσαι πισω απο μια οθονη. απαντησα σε ενα απαξιωτικο ποστ καποιου αλλου παιδιου Που το ειδες το απαξιωτικο post?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.