Προς το περιεχόμενο

Dell U2311H vs Samsung SM-P2370H

dukas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,θα ηθελα τη γνωμη σας για τις 2 αυτες οθονες σχετικα με την αποδοση τους στο gaming.Ολοι γραφετε τα καλυτερα για την Dell λογο πανελ προφανος,αλλα στα games δε μετραει και το Response Time? η Dell εχει 8 ms και η samsung 2.Ειναι εμφανης η διαφορα στα games κ αν ναι ξεπαιρνιεται απο το πανελ?

Δημοσ.

Μετα απο πολύ ψάξιμο και γνώμες πολλών αύριο παραγγέλνω και γώ την Dell 2311 αλλάζοντας την Samsung 245B που έχω παρόλο που είμαι ικανοποιημένος. Αν και παίζω games και fps που και που θα προτιμήσω την dell με 8ms ;) Θα δείξει η νεκροψία μόλις την παραλάβω παραθέτωντας τις εντυπώσεις μου και εγώ.

Δημοσ.

Μετα απο πολύ ψάξιμο και γνώμες πολλών αύριο παραγγέλνω και γώ την Dell 2311 αλλάζοντας την Samsung 245B που έχω παρόλο που είμαι ικανοποιημένος. Αν και παίζω games και fps που και που θα προτιμήσω την dell με 8ms ;) Θα δείξει η νεκροψία μόλις την παραλάβω παραθέτωντας τις εντυπώσεις μου και εγώ.

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ήρθε και η δικιά μου,αντικαθιστώντας την Samsung Τ220..

Τελικά άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ,τα χρώματα μου φαίνονται πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν,ghosting ουτε που πήρα χαμπάρι το ελάχιστο,αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η καθαρότητα/ευκρινεια στο panel.... Browsing & Gaming μου φαίνονται πολύ πιο ξεκούραστα τώρα :-)

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες ήρθε και η δικιά μου,αντικαθιστώντας την Samsung Τ220..

Τελικά άξιζε μέχρι και το τελευταίο ευρώ,τα χρώματα μου φαίνονται πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν,ghosting ουτε που πήρα χαμπάρι το ελάχιστο,αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η καθαρότητα/ευκρινεια στο panel.... Browsing & Gaming μου φαίνονται πολύ πιο ξεκούραστα τώρα :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...