Προς το περιεχόμενο

H MSi παρουσίασε επίσημα την κάρτα γραφικών GTX 480 HydroGen

jax007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
100 βαθμούς η ΑRES; Μπάααα......

http://www.guru3d.com/article/asus-ares-review/6

Καλα αν κανεις τεστ σε 21 βαθμους δωματιο θα δεις αυτα τα νουμερα....Ποιος εχει 21 βαθμους στο δωματιο του ? Ενα δειγμα που ειχα για 2 μερες τον Ιουλιο βαραγε 95-100 με 33 ambient θερμοκρασια δωματιου.

Δημοσ.
Καλα αν κανεις τεστ σε 21 βαθμους δωματιο θα δεις αυτα τα νουμερα....Ποιος εχει 21 βαθμους στο δωματιο του ? Ενα δειγμα που ειχα για 2 μερες τον Ιουλιο βαραγε 95-100 με 33 ambient θερμοκρασια δωματιου.

offtopic

φιλε nik με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

Το καλοκαίρι όλες οι κάρτες έχουν προβλήματα θερμοκρασίας. Παίρνεις λοιπόν ένα κορυφαίο κουτάκι FULL ATX με ένα σωρό ανεμιστηράκια και είσαι κομπλέ. Καλά τώρα μη πείς οτί την είχες βάλει σε τέτοιο κορυφαίο κουτί και εσύ...:lol:

---------- Προσθήκη στις 21:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:37 ----------

offtopic

φιλε nik με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?

Eίναι απόρρητο...( CLASSIFIED )...:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ας πουμε πως και εγω ειμαι στον χωρο των reviews.

οκ :-)

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Ας πουμε πως και εγω ειμαι στον χωρο των reviews.

Σε πιο forum άν επιτρέπεται...;;;

Την έχουμε σκίσει την είδηση...Βλέπω κανα parsifal ή paredwse να την κλειδώνει...

Δημοσ.

Γιατι σου φαινεται περιεργο ? 67 βαθμοι σε δωματιο με Ambient στους 20-21 βαθμους με δωματιο με Ambient στους 33 βαθμους ειναι τουλαχιστον ενα 20αρι πανω σε θερμοκρασιες καρτας. Ακομα και 12-13 μονο πανω να ειναι παμε στους 80 βαθμους στην καλυτερη. Τωρα περα απο αυτο συνηθως τις καρτες τις τεσταρουν σε ανοιχτα συστηματα που οι θερμοκρασιες ως λογικο ειναι μικροτερες (στους CPU καμια φορα με καλο airflow δεν ισχυει αυτο) οποτε μια Ares ακομα και μεσα σε ενα 800D δεν ειναι δυσκολο να βαρεσει 95-100 παιζοντας Furmark και Heaven.

Δημοσ.

Ένα καλά αεριζόμενο 800D (single card) είναι +6~7 C @ gpu από ένα κλασικό Dimas... οπότε αν τα βάλεις κάτω δεν βγαίνουν τα νούμερα. Και οι άλλοι με furmark τα τεστάρουν (αν και υπάρχει και χειρότερο software).

Κάπου χάνεις τουλάχιστον 10C (για να φτάσεις τους 100) - οπότε ή κάτι με το fan ή δεν ήταν τελείως καλά seated οι ψύκτρες (pads/πάστες/βίδωμα).

:-)

Δημοσ.

Οκ το επιασα λαθος...

Οπως και να εχει δες :

Test Bench + 20-21 Βαθμοι Ambient = 67 βαθμοι Θερμοκρασια

800D (+6,7 οπως λες και εσυ που εγω πιστευω πως δεν ειναι μονο τοσοι - θα το τεσταρω με μια 460 και μια 5870 ) + 33 βαθμοι Ambient = 86-87 βαθμοι θερμοκρασια.

Σταληθεια βλεπεις 95-100 τοσο τρομερο σαν αποτελεσμα ?

Δημοσ.

Οκ το επιασα λαθος...

Οπως και να εχει δες :

Test Bench + 20-21 Βαθμοι Ambient = 67 βαθμοι Θερμοκρασια

800D (+6,7 οπως λες και εσυ που εγω πιστευω πως δεν ειναι μονο τοσοι - θα το τεσταρω με μια 460 και μια 5870 ) + 33 βαθμοι Ambient = 86-87 βαθμοι θερμοκρασια.

Σταληθεια βλεπεις 95-100 τοσο τρομερο σαν αποτελεσμα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...