Προς το περιεχόμενο

Διατροφικες Συνηθειες

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το παιδι χτιζει το σωμα του, με την ιδια λογικη δωσε του και ουισκι.

Γι αυτό το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής γλυκών και ανθυγιεινών σνάκ απευθύνεται σε παιδιά.

Δημοσ.
Ρε Εύα θα του δίνανε ΚΡΕΑΣ ΨΗΤΟ, ένα καλαμάκι. Ούτε μαριχουάνα θα δοκίμαζε, ούτε αλκοόλ. Και στο πετρόλαδο να το είχαν βουτήξει δεν παθαίνεις τίποτα με ένα καλαμάκι.

Ε οι γονεις προφανως φοβοντουσαν οτι ισως του αρεσε του μικρου. Και θα του αρεσε σιγουρα.:-D

Το θεμα ειναι να μην καταπιεζεις τον παιδι σου και να το κάνεις να τρωει, να φοραει και γενικα να κανει ο,τι θελεις εσυ. Το θεμα ειναι να το αφησεις ελευθερο να επιλεξει τι του αρεσει και τι οχι. Και αν του αρεσε το σουβλακι, τοτε ναι να του εδιναν σουβλακι και ας ετρωγαν τα μαρουλια αυτοι.

Αυτη την καταπιεση και την νοοτροπια να κανω το παιδι μου να τρωει, να φοραει, να συμπεριφερεται, να του αρεσει ο,τι μου αρεσει και εμενα την μισω!!!!!!! Ναι θα του πω οτι το σουβλακι ειναι καταστροφη και πρεπει να τρωει μαρουλια. Αλλά εαν δεν με ακουσει και επιλεξει το σουβλακι τοτε τι να κανουμε? Επιλογη του. Δεν θα γινω δικτατορας να τον καταπιεζω.

ενα ισον κανενα π λενε κ οι αμερικανοι

Και 2 ισον 1 ισον κανενα οπως λεει ο Ζουγανελης.:lol:

Δημοσ.

3-4 φορές το μήνα παραγγέλνω απέξω αλλά και πάλι μαγειρευτά τρώω ( έχουμε ένα μαγαζί στη γειτονιά που φτιάχνει συγκεκριμένα μαγειρευτά ανάλογα τι ημέρα είναι και το τιμούμε πολλοί στη γειτονιά), σπανίως παραγγέλνω σουβλάκια . Το θέμα είναι τι τρώς όταν δεν είσαι σπίτι, δηλαδή στη δουλειά. Εντάξει παίρνεις τοστάκια μαζί , έχεις και τίποτα κράκερς δίπλα, αλλά είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από τους γύρω σου αν παραγγέλνουν.

Πάντως εμένα μου το υπενθυμίζει το πρόσωπο μου το τι έφαγα πριν, αν έχω φάει τίποτα ανθυγιεινό ( ιδιαιτέρως τηγανητά) βγάζω πολλά μικρά σπυράκια μετά από καμία ώρα, οπότε το σκέφτομαι διπλά πριν κάνω καμία βλακεία. Παλιά που δεν το είχα αυτό το πρόβλημα και είχα και καλύτερο μεταβολισμό παρασυρόμουν εύκολα...

Δημοσ.
Και 2 ισον 1 ισον κανενα οπως λεει ο Ζουγανελης

αρα ισον κανενα;;;;;;χαχα!!!!!!!!

αφου χτιζει σωμα ας παει ακι γυμναστηριο να σηκωνει βαρει.

εγω ξερω πως ολοι πρεπει να εχουμε δικαιωμα επιλογης και οχι να βγαζουμε τα σπασμενα μας και τα παιδικα μας τραυματα στους αλλους.και εμενα με εμαθαν να τρωω υγειηνα σε φυσιολογικα ομως πλαισια ουτε μου λεγαν οτι θα πεθανω ουτε μου καναν ''φτου, αυτο ειναι απαισιο μη δοκιμασεις,θα βγαλεις 3 αυτια και θα γινεις πρασινος''.και σαλατες με μαθαν να τρωω και ψητα και ψαρια αλλα και γκουντις μ'αφησαν και σουβλακια και πιτσες και μακαρονια απο μικρη.τιποτα δεν επαθα,ουτε παχυνα ουτε προβλημα με την υγεια μου εχω και 1.73 εφτασα και εχω ανοσια και στα παντα πλεον.ανθυγηηνη μπορει να γινει και η σαλατα αν τη τρως με γκρινια καρμιρια και κακομηρια.....

Δημοσ.
αρα ισον κανενα;;;;;;χαχα!!!!!!!!

αφου χτιζει σωμα ας παει ακι γυμναστηριο να σηκωνει βαρει.

εγω ξερω πως ολοι πρεπει να εχουμε δικαιωμα επιλογης και οχι να βγαζουμε τα σπασμενα μας και τα παιδικα μας τραυματα στους αλλους.και εμενα με εμαθαν να τρωω υγειηνα σε φυσιολογικα ομως πλαισια ουτε μου λεγαν οτι θα πεθανω ουτε μου καναν ''φτου, αυτο ειναι απαισιο μη δοκιμασεις,θα βγαλεις 3 αυτια και θα γινεις πρασινος''.και σαλατες με μαθαν να τρωω και ψητα και ψαρια αλλα και γκουντις μ'αφησαν και σουβλακια και πιτσες και μακαρονια απο μικρη.τιποτα δεν επαθα,ουτε παχυνα ουτε προβλημα με την υγεια μου εχω και 1.73 εφτασα και εχω ανοσια και στα παντα πλεον.ανθυγηηνη μπορει να γινει και η σαλατα αν τη τρως με γκρινια καρμιρια και κακομηρια.....

Boy or a girl?

Οσο για αυτα που λες δεν πολυσυμφωνω ουτε πολυδιαφωνω.

Πρεπει ολοι να μαθουν στο παιδι τους την σημασια της υγιεινης διατροφης. Φρουτα, λαχανικα, οσπρια, δημητριακα, ξηροι καρποι και μελι μόνο! Αλλά αν το παιδι θελει και κρεας και του αρεσει ας φαει. Και αν μεγαλωσει και συνεχισει να θελει παρολο που του λεμε οτι δεν κανει να τρωει, τοτε ας φαει ελευθερα.

Δικαιωμα του ειναι να κανει ο,τι θελει και οχι απο τα 18 και μετα μόνο. Απο παντα(σχεδον)! Δεν μας ανηκουν τα παιδια μας και δεν πρεπει να τα κανουμε ο,τι θελουμε εμεις. Πρεπει να τους λεμε τις σωστες κατευθυνσεις και να επιλεξουν αυτοι αν θα τις δεχτουν ή οχι.

Δημοσ.
Boy or a girl?

Οσο για αυτα που λες δεν πολυσυμφωνω ουτε πολυδιαφωνω.

Πρεπει ολοι να μαθουν στο παιδι τους την σημασια της υγιεινης διατροφης. Φρουτα, λαχανικα, οσπρια, δημητριακα, ξηροι καρποι και μελι μόνο! Αλλά αν το παιδι θελει και κρεας και του αρεσει ας φαει. Και αν μεγαλωσει και συνεχισει να θελει παρολο που του λεμε οτι δεν κανει να τρωει, τοτε ας φαει ελευθερα.

Δικαιωμα του ειναι να κανει ο,τι θελει και οχι απο τα 18 και μετα μόνο. Απο παντα(σχεδον)! Δεν μας ανηκουν τα παιδια μας και δεν πρεπει να τα κανουμε ο,τι θελουμε εμεις. Πρεπει να τους λεμε τις σωστες κατευθυνσεις και να επιλεξουν αυτοι αν θα τις δεχτουν ή οχι.

girl γιατι;

συμφωνω δε λεω να παραγγελνουμε καθε μερα πιτσα και να εχει το παιδι χοληστερινη απο τα 5 αλλα οχι και να απαγορευονται τα παντα.αλλο κατευθηνω και αλλο χειραγωγω και δημιουργω κομπλεξικους ενηλικες.μια γειτωνισα τις θειας μου ηταν χωρισμενη χωρτοφαγος και ειχε ενα παιδι 5 χρονων.δε το αφηνε ουτε γαλα να πιει και ηταν ολο αρρωστο εφτασε 13 και φαινετε σα 6 χρονων με υγεια 80αρι.ο ξαδελφος μου παλι ιδια ηλικια ετρωγε απο ολα (με μετρο παντα) και ειναι μια χαρα παιδι καντα 1.80 και υγειεστατος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...