mitsikas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Πληροφοριακα παντως το εμφραγμα του μυοκαρδιου οφειλεται κυριως σε προδιαθεση και στο καπνισμα οχι στο αν τρως κανα goodys' που και που.Η κραση παιζει σημαντικο ρολο και εχω παραδειγμα απο το κοντινο μου περιβαλλον. δε λεω να τρως καθε μερα απ'εξω αλλα και η αναποδη υπερβολη παλι υπερβολη ειναι. Και η χοληστερίνη παράγοντας του εμφράγματος είναι και ο βασικός υπεύθυνος δημιουργίας της είναι η κακή διατροφή. Και δεν μιλάω για που και που, αλλά όταν το fast food γίνεται το καθημερινό σου φαγητό. Καλή η κράση, αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει. Τώρα αν εννοείς ανάποδη υπερβολή να τρως καθημερινά υγιεινό μαγειρευτό φαγητό, ντάξ' όπως θες.
Toufas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 και εγω σουφλε το ηξερα.παντως υπαρχει και αντιστοιχο με πατατες.τις βραζεις και τις βαζεις στο φουρνο με τυρια....... http://en.wikipedia.org/wiki/Souffl%C3%A9 http://en.wikipedia.org/wiki/Gratin
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Souffl%C3%A9 οχι αυτο παραδεχομαι δε ξερω να το φτιαχνω,και αν το ζητησω απο τη μανα μου το μεσημερι δε νομιζω να ενθουσιαστει ιδιαιτερα!!!!χαχαχα!!!!!!!!!!!
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Souffl%C3%A9 http://en.wikipedia.org/wiki/Gratin το πρωτο ειναι σουφλε σοκολατας κ το αλλο ωγκρατεν υπαρχει κ το αλμυρο σουφλε
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Τώρα αν εννοείς ανάποδη υπερβολή να τρως καθημερινά υγιεινό μαγερευτό φαγητό, ντάξ' όπως θες. ανααποδη υπερβολη εννοω αυτο που ειδα χθες. ημασταν σε πανηγυρι και ειχε τα γνωστα βρομικα σταματησαμε λοιπον να παρουμε και πιο διπλα ηταν ενα πιτσιρικι που τα ειδε και ζητησε και αυτο και του βαλαν τις φωνες οτι δε τρωνε τετοια πραγματα δεν ειναι υγειηνα και θα πεθανεις(6 χρονων παιδι) και αυτο εκλεγε και ελεγε οτι δε το εχουν αφησει ποτε να φαει.οκ δε λεω να του βαζαν πιτα με απο ολα αλλα ενα καλαμακι μπορουσαν να το παρουν να δοκιμασει,ουτως η αλλος ψητο ηταν οχι τηγανιτο,τους το ειπαν καποιοι που ακουγαν και αυτοι μονο που δε τους δειραν...αυτο ειναι υπερβολη.και μια φιλη μου εφτασε 13 χρονων να φαει σουβλακι και αυτο κρυφα απο τους γονεις της γιατι δεν την αφηναν(το ποτε εφαγε πιτσα δε το συζητω).
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ανααποδη υπερβολη εννοω αυτο που ειδα χθες. ημασταν σε πανηγυρι και ειχε τα γνωστα βρομικα σταματησαμε λοιπον να παρουμε και πιο διπλα ηταν ενα πιτσιρικι που τα ειδε και ζητησε και αυτο και του βαλαν τις φωνες οτι δε τρωνε τετοια πραγματα δεν ειναι υγειηνα και θα πεθανεις(6 χρονων παιδι) και αυτο εκλεγε και ελεγε οτι δε το εχουν αφησει ποτε να φαει.οκ δε λεω να του βαζαν πιτα με απο ολα αλλα ενα καλαμακι μπορουσαν να το παρουν να δοκιμασει,ουτως η αλλος ψητο ηταν οχι τηγανιτο,τους το ειπαν καποιοι που ακουγαν και αυτοι μονο που δε τους δειραν...αυτο ειναι υπερβολη.και μια φιλη μου εφτασε 13 χρονων να φαει σουβλακι και αυτο κρυφα απο τους γονεις της γιατι δεν την αφηναν(το ποτε εφαγε πιτσα δε το συζητω). 6 χρονων και θελει να φαει βρωμικο? αντε μην το χτυπησω! σαν κατι κυραδες νεες μαμαδες που παιρνουν τα 5χρονα παιδια τους στα goodys!ειναι για σκοτωμα τετοιο γονεις!
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 η υπερβολη ειναι κακη σε ολα.ουτε αντι για φρουτοκρεμες να το ταιζεις macdonalds ουτε να μην τρως τιποτα απο ολα αυτα ουτε μια φορα και να το επιβαλεις και στους αλλους,γιατι μετα γυρναει αναποδα και αντε να σταματησεις καποιον να τρωει fast food αν τα πρωτοδοκιμασει στα 30......
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 η υπερβολη ειναι κακη σε ολα.ουτε αντι για φρουτοκρεμες να το ταιζεις macdonalds ουτε να μην τρως τιποτα απο ολα αυτα ουτε μια φορα και να το επιβαλεις και στους αλλους,γιατι μετα γυρναει αναποδα και αντε να σταματησεις καποιον να τρωει fast food αν τα πρωτοδοκιμασει στα 30...... ρε οχι και στα 6 γκουντις κ βρωμικο.σορρυ αλλα ειναι ΜΟΝΟ ανθυγιεινα! χαιρομαι παντως π οι δικοι μ μου μαθανε να μην πινω κοκα κολα αμα δν τον αφησεις μεχρι μια ηλικια να δοκιμασει παρα πολυ πιθανων να μην του αρεσουν κ απλα να δοκιμασει μερικες φορες και να του φυγει το μερακι οτι τα δοκιμασε και δν ειναι τιποτα σπουδαιο στην τελικη
Toufas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 το πρωτο ειναι σουφλε σοκολατας κ το αλλο ωγκρατενυπαρχει κ το αλμυρο σουφλε ναι το αλμυρο σουφλε γινεται με μπεσαμελ ή βελουτε που εχουν βαλει μεσα διαφορα υλικα (τυρια/λαχανικα-κρεας σε πουρε κλπ) το δενεις με κροκους και μετα βαζεις την μαρεγκα μεσα.
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ρε οχι και στα 6 γκουντις κ βρωμικο.σορρυ αλλα ειναι ΜΟΝΟ ανθυγιεινα!χαιρομαι παντως π οι δικοι μ μου μαθανε να μην πινω κοκα κολα αμα δν τον αφησεις μεχρι μια ηλικια να δοκιμασει παρα πολυ πιθανων να μην του αρεσουν κ απλα να δοκιμασει μερικες φορες και να του φυγει το μερακι οτι τα δοκιμασε και δν ειναι τιποτα σπουδαιο στην τελικη οχι γκουντις και βρομικα αλλα καλαμακι ζητησε το μικρο,χοιρινο ψημενο στα καρβουνα.δε θα παθαινε τιποτα αν του διναν ενα κομματι,και οκ δε θελουν ας το πουν αλλιως ειναι δινατον να ωριαιτε και να του λεει οτι θα πεθανει.....ουτε εγω πινω κοκα κολα αλλα ειχα το δικαιωμα επιλογης.αλλα ξαναλεω το να τρως μια στο τοσο δεν αρρωστενεις κιολας.εχω παραδειγμα ατομου που δεν ετρωγε τιποτε τετοιο,μονο υγειηνη ζωη και παραλιγο να πεθανει απο τη καρδια του στο τσακ τον προλαβανε και αλλον που τρωει μονο βλακειες και ειναι υγειεστατος(μιλαω για μεγαλης σχετικα ηλικιας ατομα,που εχουν κανει εξετασεις).και ο ενδοκρινολογος που παω(για να βαλουμε συνταγη γιατρου) μαφηνει που και που να τρωω φαζτ φουντ αλλα με μετρο(5-6 φορες το τελευταιο χρονο)αυτη που δοκιμασε ξαφνικα παντως τωρα αποφασισε να τα σταματησει αναγκαστηκα γιατι αρχισε να στρογγυλευει επικυνδηνα επειδη 5 χρονια επεσε με τα μουτρα.......
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ανααποδη υπερβολη εννοω αυτο που ειδα χθες. ημασταν σε πανηγυρι και ειχε τα γνωστα βρομικα σταματησαμε λοιπον να παρουμε και πιο διπλα ηταν ενα πιτσιρικι που τα ειδε και ζητησε και αυτο και του βαλαν τις φωνες οτι δε τρωνε τετοια πραγματα δεν ειναι υγειηνα και θα πεθανεις(6 χρονων παιδι) και αυτο εκλεγε και ελεγε οτι δε το εχουν αφησει ποτε να φαει.οκ δε λεω να του βαζαν πιτα με απο ολα αλλα ενα καλαμακι μπορουσαν να το παρουν να δοκιμασει,ουτως η αλλος ψητο ηταν οχι τηγανιτο,τους το ειπαν καποιοι που ακουγαν και αυτοι μονο που δε τους δειραν...αυτο ειναι υπερβολη.και μια φιλη μου εφτασε 13 χρονων να φαει σουβλακι και αυτο κρυφα απο τους γονεις της γιατι δεν την αφηναν(το ποτε εφαγε πιτσα δε το συζητω). και πολυ καλα καναν και δεν του πηραν σουβλακι. οποιονδηποτε διαιτολογο ρωτησεις θα σου πει οτι ολα αυτα τα βρωμικα το πολυ 1-2 φορες το μηνα μπορεις να τα τρως και αν. ειναι σαν να λες καπνιζω αλλα με μετρο μονο 3 τσιγαρα την μερα. δλδ αυτο τωρα ειναι υγειηνο;
Praetorianos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 και πολυ καλα καναν και δεν του πηραν σουβλακι. οποιονδηποτε διαιτολογο ρωτησεις θα σου πει οτι ολα αυτα τα βρωμικα το πολυ 1-2 φορες το μηνα μπορεις να τα τρως και αν. ειναι σαν να λες καπνιζω αλλα με μετρο μονο 3 τσιγαρα την μερα. δλδ αυτο τωρα ειναι υγειηνο; ηταν ενα πιτσιρικι που τα ειδε και ζητησε και αυτο και του βαλαν τις φωνες οτι δε τρωνε τετοια πραγματα δεν ειναι υγειηνα και θα πεθανεις(6 χρονων παιδι) και αυτο εκλεγε και ελεγε οτι δε το εχουν αφησει ποτε να φαει. διαβάζουμε προσεκτικά πριν απαντήσουμε
evabb Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 πιτσιρικι πραιτοριανε οχι ενηλικας. το παιδι χτιζει το σωμα του, με την ιδια λογικη δωσε του και ουισκι.
Praetorianos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Ρε Εύα θα του δίνανε ΚΡΕΑΣ ΨΗΤΟ, ένα καλαμάκι. Ούτε μαριχουάνα θα δοκίμαζε, ούτε αλκοόλ. Και στο πετρόλαδο να το είχαν βουτήξει δεν παθαίνεις τίποτα με ένα καλαμάκι. Κι εμένα πιτσιρικά δεν με άφηναν να τρώω σοκολάτες και τώρα τα πληρώνω όλα.
Vintage Jewel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εδω το καλο σουβλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εδω το καλο σουβλακι με τα υπεροχα λιπη να κρεμονται δν φτανει π η μαμα ηθελε το παιδι στυλακι τσιναει το βρωμοπαιδο και απο πανω:-D ---------- Προσθήκη στις 14:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:01 ---------- Ρε Εύα θα του δίνανε ΚΡΕΑΣ ΨΗΤΟ, ένα καλαμάκι. Ούτε μαριχουάνα θα δοκίμαζε, ούτε αλκοόλ. Και στο πετρόλαδο να το είχαν βουτήξει δεν παθαίνεις τίποτα με ένα καλαμάκι. Κι εμένα πιτσιρικά δεν με άφηναν να τρώω σοκολάτες και τώρα τα πληρώνω όλα. ενα ισον κανενα π λενε κ οι αμερικανοι αμα το φας δν εχει γυρισμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.