Neal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Πολύ σου παίρνει για να παραγγείλεις. Προσωπικό ρεκόρ: 20 δευτερόλεπτα!
Neal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Πολύ σου παίρνει για να παραγγείλεις. Προσωπικό ρεκόρ: 20 δευτερόλεπτα!
frenzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εμένα το ρεκόρ μου είναι γύρω στα 9 λεπτά και τρία τηλεφωνήματα. Τα σουβλάκια ήρθαν πιο γρήγορα. Η τηλεφωνήτρια ήταν βέβαια από άλλο πλανήτη.
frenzy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εμένα το ρεκόρ μου είναι γύρω στα 9 λεπτά και τρία τηλεφωνήματα. Τα σουβλάκια ήρθαν πιο γρήγορα. Η τηλεφωνήτρια ήταν βέβαια από άλλο πλανήτη.
kk1991 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 και να σου αρεσει να μαγειρευεις,αν ειναι να φτιαξεις ομελετα τοστ και τα σχετικα ειναι το ιδιο με το να παραγγειλεις.αν ειναι ν αμαγειρεψεις θα κανεις κατι αλλο,πιο φαγητο...δεν ειναι δυσκολο παντως και να μην ξερεις μπαινεις στο ιντερνετ γραφης φαγητο και βρησκεις συνταγη. παντως δε μου πολυπεφτει λογος,αν σκεφτεις οτι ημουν σε ενα πανηγυρι(Παναγια Φανερωμενης Σαλαμινας) και εφαγα βρομικο....ακομα χωνευω..... παντως το σιγουρο ειναι πως αν σε πιασει η μυρωδια,δυσκολο να αντισταθεις-εγω τουλαχιστον
kk1991 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 και να σου αρεσει να μαγειρευεις,αν ειναι να φτιαξεις ομελετα τοστ και τα σχετικα ειναι το ιδιο με το να παραγγειλεις.αν ειναι ν αμαγειρεψεις θα κανεις κατι αλλο,πιο φαγητο...δεν ειναι δυσκολο παντως και να μην ξερεις μπαινεις στο ιντερνετ γραφης φαγητο και βρησκεις συνταγη. παντως δε μου πολυπεφτει λογος,αν σκεφτεις οτι ημουν σε ενα πανηγυρι(Παναγια Φανερωμενης Σαλαμινας) και εφαγα βρομικο....ακομα χωνευω..... παντως το σιγουρο ειναι πως αν σε πιασει η μυρωδια,δυσκολο να αντισταθεις-εγω τουλαχιστον
imr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Γενικα μπορεις να μαθεις μερικα απλα πραγματα δεν ειναι καθολου δυσκολο να φτιαξεις γρηγορο ''καλο'' φαγητο Πχ εγω φτιαχνω συχνα τορτελινια σουφλε, απλα βραζεις τα τορτελινια(βιδες μακαρονια/watever) τα πετας σε ενα ταψι με τυρια ζαμπον μπεικον κρεμα γαλακτος και οτι θες και εχεις ενα πολυ γρηγορο, οικονομικο , παχυντικο( παντα με liht κρεμα γαλακτος ), νοστιμο φαγητο. Πλεον μετα απο πολλα χρονια εχω γινει εξπερ στα φαγητα που προσφερουν την μεγιστη απολαυση με τον ελαχιστο δυνατο κοπο
imr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Γενικα μπορεις να μαθεις μερικα απλα πραγματα δεν ειναι καθολου δυσκολο να φτιαξεις γρηγορο ''καλο'' φαγητο Πχ εγω φτιαχνω συχνα τορτελινια σουφλε, απλα βραζεις τα τορτελινια(βιδες μακαρονια/watever) τα πετας σε ενα ταψι με τυρια ζαμπον μπεικον κρεμα γαλακτος και οτι θες και εχεις ενα πολυ γρηγορο, οικονομικο , παχυντικο( παντα με liht κρεμα γαλακτος ), νοστιμο φαγητο. Πλεον μετα απο πολλα χρονια εχω γινει εξπερ στα φαγητα που προσφερουν την μεγιστη απολαυση με τον ελαχιστο δυνατο κοπο
Toufas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ογκρατεν (au gratin) ειναι αυτο οχι σουφλε! επισης εχει απειρα καναλια στο youtube για ευκολα και γρηγορα πιατα που ειναι γευστικοτατα, μια βολτα απο το thread για τις συνταγες θα σας πείσει
Toufas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ογκρατεν (au gratin) ειναι αυτο οχι σουφλε! επισης εχει απειρα καναλια στο youtube για ευκολα και γρηγορα πιατα που ειναι γευστικοτατα, μια βολτα απο το thread για τις συνταγες θα σας πείσει
mitsikas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ΝΑΙ ειναι ανθυγειηναΝΑΙ εχουν λιπη ΝΑΙ δεν εχουν προτεινες ΝΑΙ παχαινουν ΝΑΙ θα πεθανουμε ολοι οσοι τα τρωμε αλλα ειλικρινα τωρα......αν μπειτε στη κουζινα και βρητε πανω στο τραπεζι μια σαλατα με ροκα μια με μαρουλι και ενα σπιτικο φαι ας πουμε μπριαμ στη μια μερια και στην αλλη 3 τσιζμπεργκερ και 1 καρμποναρα και σας πουν πως μπορειτε να φατε μονο τα φαγητα μιας πλευρας τι θα διαλεγατε;;;;;;;; το σουβλακι δεν ειναι junk food.ενα(το τονιζω) σουβλακι θεωρειτε ισορροπημενο γευμα γιατι μεριεχει και πρωτεινες και υδατανθρακες και λαχανικα και καλα και κακα λιπη ΕΝΑ και ΟΧΙ γιγας το τονιζω ;-) Διαλέγω μια ρόκα, μαρούλι (και παρμεζάνα ) και το μπριαμ τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τα έχω μαγειρέψει εγώ. Το τζιζβούργιον πάει στα σκουπίδια με τη μία. Την καρβουνιάρα την κρατάω για 3 ώρες πριν την γυμναστική ή για αμέσως μετά την γυμναστική για αποκατάσταση. Δεν είναι κακή. Υδατάνθρακες άμεσης ενέργειας είναι που μας οφελούν. Σουβλάκι έχω να φάω 2 χρόνια επειδή λείπω εκτός Yunanistan, αλλά όταν ήμουν έπαιρνα ένα σουβλάκι κοτόπουλο με αλάδωτη πίτα και ντομάτα, μαρούλι, γιαούρτι το οποίο δεν έχει τίποτα το ανθυγιεινό. Και αν πριν είχες κάνει και 3 ώρες ποδήλατο και 2 σουβλάκια να φας δεν τρέχει τίποτα. Τώρα αν παίρνεις 2-3 και κολυμπάνε στο καμένο λάδι, άντε καληχώνεψη... Γενικά από 18 χρονών μένω μόνος μου και αναγκαστικά έμαθα να μαγειρεύω μόνος μου. Ξέρω να κάνω τα πάντα από φαγητά. Ζυμαρικά, όσπρια, κρέατα, ψάρια, λαχανικά. Ότι τραβάει η όρεξη μου. Αυτό που κάνω είναι να μαγειρεύω πολλά 2 φορές την εβδομάδα και να τα βάζω σε τάπερ και στην κατάψυξη και μετά ότι θέλω να φάω απλά το ζεσταίνω στο μικροκυμάτων και είναι ταμάμ. Ε, το μαγείρεμα θα μου παίρνει κανά 3ωρο τη φορά, οπότε 6 ώρες την εβδομάδα. Βάλε και άλλες 2 ώρες στην εβδομάδα για ζούπερ μάρκτ και άλλες 2 ώρες για πλύσιμο πιάτων, σύνολο 10 ώρες την εβδομάδα. Η βδομάδα έχει 168 ώρες, κοιμάμαι 7*8=56 ώρες, άρα έχω διαθέσιμες 168-10-56=102 ώρες. Άρα έχω 102/7 ~= 14,57 ώρες την ημέρα μ.ο.. Ε δεν χάνω και τόσο χρόνο στο μαγείρεμα λοιπόν. Καις και θερμίδες και δεν γίνεσαι και couch potato. Έχω να φάω fast food κάπου 5-6 χρόνια με εξαίρεση μια φορά πέρσι 2 burgers και μια πίτσα πρόπερσι... Αλλά και πάλι όταν έπαιρνα fast food ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και όταν είσαι 18 ο μεταβολισμός σου είναι τούρμπο στα 2 bar και δεν πειράζει και τόσο. Τώρα αν συνεχίζεις να σαβουριάζεις και στα 30+ όπου σιγά σιγά ο μεταβολισμός σου πέφτει, θα το δεις στο παντελόνι σου. Αν φυσικά σε ενδιαφέρει. Μπορεί και να είσαι στα 'φρύδια σου, οπότε τρώγε ό,τι θες. Στα 'φρύδια μου και 'μένα. Αν δεν έχω φαί, το πιο πρόχειρο και γρήγορο που κάνω είναι να βάλω στο μπολ λίγη βρώμη, λίγα κομματάκια σοκολάτας, μερικά αποξηραμένα φρούτα σε κομματάκια και για 1 λεπτό στο μικροκυμάτων και έχω "σπιτικό fast food", αλλά χωρίς trans λιπάρα και 800 θερμίδες στο τζιζβούργιον. Μια ιδέα είναι όλα. Τώρα αν βαριέσαι να ξύσεις τον κώλο σου, ε πάσο. Δεν θα σκάσω κιόλας για να σε πείσω. Φρόντισε μόνο να καλύπτει η ασφάλεια σου την νοσηλεία σου μετά το έμφραγμα και την φαρμακευτική αγωγή που θα παίρνεις μετά τα 40 για μέχρι να πεθάνεις Και δεν είμαι ούτε vegan ούτε σαρκοφάγος δεινόσαυρος. Απλά τρώω απ' όλα και σε ισορροπημένες ποσότητες. Αυτά. Άντε πείνασα. Πάω να χτυπήσω μια τούρτα παγωτό (ολόκληρη).
imr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ογκρατεν (au gratin) ειναι αυτο οχι σουφλε! επισης εχει απειρα καναλια στο youtube για ευκολα και γρηγορα πιατα που ειναι γευστικοτατα, μια βολτα απο το thread για τις συνταγες θα σας πείσει rly? με ενα search ειδα οτι δεν εχει μεγαλη σχεση με αυτοπου φτιαχνω αλλα σε πιστευω
kk1991 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μια ιδέα είναι όλα. Τώρα αν βαριέσαι να ξύσεις τον κώλο σου, ε πάσο. Δεν θα σκάσω κιόλας για να σε πείσω. Φρόντισε μόνο να καλύπτει η ασφάλεια σου την νοσηλεία σου μετά το έμφραγμα και την φαρμακευτική αγωγή που θα παίρνεις μετά τα 40 για μέχρι να πεθάνεις επιμενω πωε δεν ειναι μονο θεμα βαρεμαρας,θεμα συγχρονης ζωης ειναι.παντως η ασφαλεια ειναι καλη και τα καλυπτει ολα.Πληροφοριακα παντως το εμφραγμα του μυοκαρδιου οφειλεται κυριως σε προδιαθεση και στο καπνισμα οχι στο αν τρως κανα goodys' που και που.Η κραση παιζει σημαντικο ρολο και εχω παραδειγμα απο το κοντινο μου περιβαλλον. δε λεω να τρως καθε μερα απ'εξω αλλα και η αναποδη υπερβολη παλι υπερβολη ειναι. ογκρατεν (au gratin) ειναι αυτο οχι σουφλε! ναι; και εγω σουφλε το ηξερα.παντως υπαρχει και αντιστοιχο με πατατες.τις βραζεις και τις βαζεις στο φουρνο με τυρια.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.