Προς το περιεχόμενο

Διατροφικες Συνηθειες

Vintage Jewel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί μπριζόλα που θα φας σπίτι σου μπορείς να είσαι μέχρι ένα ποσοστό σίγουρος για το πόσο υγιεινή είναι, αν φυσικά την αγοράζεις από γνωστό και αξιόπιστο χασάπη. Η μπριζόλα του φαστ φουντ δε μπορείς να ξέρεις τι ποιότητας είναι, πόσο καιρό την έχει, σε τι συνθήκες τη συντηρεί και με τι λάδια τη μαγειρεύει. Όσο για τα μακαρόνια δεν τα θεωρώ φαστ φουντ ::P

Σύμφωνοι, αλλά αυτό προυποθέτει οτι γνωρίζεις τον χασάπη προσωπικά και τον εμπιστεύεσαι. Ως παράδειγμα να σου πω το εξής, πριν χρόνια στα μέθανα που είχα πάει για 2ήμερο με κάτι φίλους και θέλαμε να ψήσουμε, ψωνίζαμε την ίδια ώρα που ψώνιζε και ένας για το σουβλατζίδικό του. Το ίδιο κρέας πήραμε και απο την στιγμή που μιλάμε για κάρβουνα δεν τίθεται θέμα λαδιών , τηγανίσματος κλπ κλπ. Αλλά ναι σε αυτό θα συμφωνήσω, αμφιβάλλω αν τα εστιατόρια-ταχυφαγεία αλλάζουν τα λάδια στις φριτέζες τους με την ίδια συχνότητα που τ'αλλάζουμε εμείς στα σπίτια μας.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην δικια μου την περιπτωση ητανε αντιδραση στον πολυ υγιεινο τροπο ζωης που μου εχουν μαθει οι δικοι μου απο μικρη συν οτι διαβαζα για το πτυχιο και δν εκανα γυμναστικη..

αλλα απο ενα σημειο και μετα οταν τρως κυριως junk δν νιωθεις αδυναμος και αρρωστος..?με φοβισε πολυ αυτο και τα εκοψα :fear:

Αντίδραση στον υγιεινό τρόπο ζωής? :-D

Γιατί δεν είσαι ειλικρινείς? Πες ότι βαριούσουνα, δεν είχες χρόνο, δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, σ'αρέσει να τρως καλά.... μα όχι ότι φταίει η σωστή διατροφή.

Επιπλέον δεν είναι όλα τα φαγητά έξω junk. Άμα κάποιος βέβαια παίρνει πιτόγυρο κάθε τόσο και δεν έχει φυσική διαστηριότητα λογικό είναι να παίρνει κιλά και να νιώθει κούραση.

Όσο για το διάβασμα που λες... Δύσκολο είναι να φτιάχνεις σαλατίτσες??? Ούτε 10 λεπτά δεν θα σου πάρει. Και θα νιώθεις χορτάτη και δεν θα παίρνεις κιλά.

Δημοσ.
το εχω δει το ντοκιμαντερ!;)ειναι φοβερο και αρκετα αντατριχιαστικο :confused:

Παιδιά οκ, αλλά αυτό το ντοκυμανταίρ άγγιζε τα όρια της υπερβολής. Ποιος λογικός άνθρωπος θα έτρωγε καθημερινά και για έναν μήνα Mcd's? Ούτε ο ίδιος ο McDonald δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

Επίσης μην ξεχνάμε πως πολλά τυποποιημένα προιόντα που αγοράζουμε απο το super market είναι τίγκα στα συντηρητικά. Πολλά απο τα "σπιτικά" κοτόπουλα που τρώμε στο σπίτι μας είναι τίγκα στις ορμόνες, χωρίς εμείς να το γνωρίζουμε.

Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για νοθείες σε λάδια, ξύδια μύδια σε σούπερ μάρκετς ή ακόμα και για ληγμένα που απλά τους αλλάζουν ταμπελίτσες...

Δημοσ.
Αντίδραση στον υγιεινό τρόπο ζωής? :-D

Γιατί δεν είσαι ειλικρινείς? Πες ότι βαριούσουνα, δεν είχες χρόνο, δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, σ'αρέσει να τρως καλά.... μα όχι ότι φταίει η σωστή διατροφή.

Επιπλέον δεν είναι όλα τα φαγητά έξω junk. Άμα κάποιος βέβαια παίρνει πιτόγυρο κάθε τόσο και δεν έχει φυσική διαστηριότητα λογικό είναι να παίρνεις κιλά και να νιώθει κούραση.

Όσο για ο διάβασμα που λες... Δύσκολο είναι να φτιάχνεις σαλατίτσες??? Ούτε 10 λεπτά δεν θα σου πάρει. Και θα νιώθεις χορτάτη και δεν θα παίρνει κιλά.

Δν καταλαβες μαλλον

δν με αφηνανε να παιρνω απο μικρη εστω και πατατακια..οποτε ναι μου εγινε αντιδραση ολο αυτο και απο εκει αρχισε

Σαλατα δν ειναι κυριως φαγητο..

Δημοσ.

εντάξη το supersizeme είναι παρατραβηγμένο

τρως που και που κάνα cheeseburger με πατάτες ...για να εθιστείς πρέπει κιόλας να τρως κάθε μέρα από κει

Δημοσ.
Δν καταλαβες μαλλον

δν με αφηνανε να παιρνω απο μικρη εστω και πατατακια..οποτε ναι μου εγινε αντιδραση ολο αυτο και απο εκει αρχισε

μεχρι τα 10-12 ουτε εμενα με αφηνε η μανα μου να τρωω μαλακιες και καλα εκανε γτ δεν κανουν καλο στην αναπτυξη ενος παιδιου, και η σαλατα μια χαρα γινεται κυριως γευμα αν ειναι σε καλη ποσοτητα και με κομματακια τυρι μεσα.

Δημοσ.
Δν καταλαβες μαλλον

Μια από τα ίδια κι εγώ...Πάντως τονοσαλάτα ή η σήζαρς χωρίς την σως μια χαρά πλήρη γεύματα είναι

Δημοσ.
Δν καταλαβες μαλλον

Οι χορτοφάγοι δηλαδή πως τρέφονται? Μια χαρά φαγητό είναι. Άμα δεν σου αρέσει, βέβαια, είναι άλλο το θέμα.

Δημοσ.
Οι χορτοφάγοι δηλαδή πως τρέφονται? Μια χαρά φαγητό είναι. Άμα δεν σου αρέσει, βέβαια, είναι άλλο το θέμα.

vegan-vs-carnivore-e1263308124344.jpg

Δημοσ.

Μου αρεσει πολυ.αν ειναι με κοτοπουλο ναι.αλλα μοναχα δν νομιζω...θες κατι αλλο συνοδευτικο σε χαμηλα λιπαρα βεβαια..ετσι πιστευω

σε λιγη ωρα θα πεινας ξανα

οι χορτοφαγοι δν τρωνε μονο χορτα αλλιως θα ειχανε προβληματα...

τρωνε και ζυμαρικα και οσπρια,δημητριακα και φρουτα

Δημοσ.
Αυτοί δύσκολα θα αποκτήσουν διατροφολόγιο που δεν θα υπάρχει fast food μέσα σ'αυτό. Εθισμός είναι και η σκατοφαγία, όχι μόνο το τσιγάρο..

:-)

Ακόμα και όταν το προηγούμενο βράδυ με έχει πατήσει το βυτίο με το gin, όταν μπαίνει καλοκαίρι, θα σηκωθώ νωρίς το πρωί την ημέρα που παίζει λαϊκή. Μπορεί να παραπατάω ή να νιώθω το κεφάλι μου να τρίζει σε κάθε ήχο που αντιλαμβάνομαι, αλλά. Γιατί;

Οι μυρωδιές σε ότι φρέσκο πετύχω.

Τη μυρωδιά της δροσερής ντομάτας όταν την ντύνει το ελαιόλαδο με ρίγανη σε συνδυασμό με τη μυρωδιά από φρέσκο ψωμί και φέτα δε μπορώ να τη συγκρίνω με κανένα "γρήγορο" φαγητό.

Εθισμός.

ontoppic, όλα έχουν το ρόλο τους. Το γρήγορο φαγητό κάποιες φορές είναι μονόδρομος -όχι για τη γεύση/μυρωδιά/υφή. Ειδικά στα εκτός έδρας.

Δημοσ.

Οι μυρωδιές σε ότι φρέσκο πετύχω.

Τη μυρωδιά της δροσερής ντομάτας όταν την ντύνει το ελαιόλαδο με ρίγανη σε συνδυασμό με τη μυρωδιά από φρέσκο ψωμί και φέτα δε μπορώ να τη συγκρίνω με κανένα "γρήγορο" φαγητό.

Μπα σε καλό σου, μας "αναστάτωσες" μεσημεριάτικα... :-)

Δημοσ.

Oλοι ξερουμε ποια ειναι η σωστη διατροφη .Αλλα επειδη αυτα τα σαβουριδια ερχονται στο πιατο η στο σπιτι μας γρηγορα , επειδη ειναι γευστικα και επειδη μια ζωη την εχουμε κλπ κλπ...:P .Και δεν ειναι μονο το junk food αλλα και τα αναψυκτικα ,το τσιγαρο ,η ελλειψη γυμναστικης κα.Ας μεινουμε στο 'παν μετρον αριστον' λοιπον..και βλεπουμε .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...