Προς το περιεχόμενο

επιλογη κονσολας για τον μικρο....????

darkome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
AnatoliGR κατά πάσα πιθανότητα ξέρει το psp από το ps3. Ψάρεξέ τον να δεις κατά πόσο έχει ιδέα οπότε αν δεν έχει πάρε ds.

Βασικα εγω θα προτεινα να τον πας μια βολτα καρφουρ Η πλαισιο

Να παιξει με τις κονσολες και θα καταλαβεις ποια θελει !

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βασικα εγω θα προτεινα να τον πας μια βολτα καρφουρ Η πλαισιο

Να παιξει με τις κονσολες και θα καταλαβεις ποια θελει !

καλο αλλα αν δεις οτι θελει και τις 2 τοτε τι κανεις?

Δημοσ.
καλο αλλα αν δεις οτι θελει και τις 2 τοτε τι κανεις?

Καποια θα θελει πιο πολυ..

Στανταρ :-):-):-)

Δημοσ.
Αυτο προσευχονταν και οι δικοι μου γονεις!:P

Θα καταλαβεις μονος σου τι θελει απλα πρεπει να τον πας ΤΣΑΡΚΑ !! :-):-)

Το ιδιο θα πρεπει και στα 14 ξερεις!! :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
DSi XL λοιπον να σε καλα φιλαρακι.........και αν εχεις και καννενα οδηγο για τη διαδικασια με τη flash memmory εχω κλεισει το θεμα εντελως.

shoptemp.com/products/Acekard-2i-Card-for-Nintendo-DS-DS-Lite-DSi-p-30.html

Αυτή κάνει και για το XL. αυτήν έχω και εγώ. Πάρε από τους ίδιους και μια Micro SD και επέλεξε την Premium Flashing Service. Έτσι όταν παραλάβεις (κάπου 2 εβδομάδες) απλά τοποθετείς την MicroSD μέσα στην Akaio και την Akaio μέσα στο DSi. Στην MicroSD θα υπάρχουν κάποια αρχεία, κάντα Backup στον υπολογιστή σου. Αν μπλοκάρει η Akaio (corrupted κάποια αρχεία στην MicroSD- δεν ξέρω γιατί αλλά μου έτυχε 3 φορές) απλά διαγράφεις τους παλιούς ίδιους φακέλους και βάζεις το backup σου. (Η απλή αντικατάσταση δεν δούλεψε σωστά...). Στην MicroSD θα βάλεις και τα παιχνίδια, οπότε επέλεξε κατάλληλο μέγεθος.

Προσωπικά μέχρι να έρθει η Akaio της αγόρασα από το Carrefoure ένα φθηνό παιχνίδι να έχει να ασχολείται...Αυτά που έχει το DSI XL

από την μαμά του (Brain Academy κλπ.) δεν κάνουν για την ηλικία τους, οπότε φρόντισε να έχεις και ένα παιχνίδι μαζί με την κονσόλα...

---------- Προσθήκη στις 23:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:38 ----------

Ότι έχει δει να έχουν οι φίλοι του συνήθως ζητάει. Αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε...

Δημοσ.
DSi XL λοιπον να σε καλα φιλαρακι.........και αν εχεις και καννενα οδηγο για τη διαδικασια με τη flash memmory εχω κλεισει το θεμα εντελως.

shoptemp.com/products/Acekard-2i-Card-for-Nintendo-DS-DS-Lite-DSi-p-30.html

Αυτή κάνει και για το XL. αυτήν έχω και εγώ. Πάρε από τους ίδιους και μια Micro SD και επέλεξε την Premium Flashing Service. Έτσι όταν παραλάβεις (κάπου 2 εβδομάδες) απλά τοποθετείς την MicroSD μέσα στην Akaio και την Akaio μέσα στο DSi. Στην MicroSD θα υπάρχουν κάποια αρχεία, κάντα Backup στον υπολογιστή σου. Αν μπλοκάρει η Akaio (corrupted κάποια αρχεία στην MicroSD- δεν ξέρω γιατί αλλά μου έτυχε 3 φορές) απλά διαγράφεις τους παλιούς ίδιους φακέλους και βάζεις το backup σου. (Η απλή αντικατάσταση δεν δούλεψε σωστά...). Στην MicroSD θα βάλεις και τα παιχνίδια, οπότε επέλεξε κατάλληλο μέγεθος.

Προσωπικά μέχρι να έρθει η Akaio της αγόρασα από το Carrefoure ένα φθηνό παιχνίδι να έχει να ασχολείται...Αυτά που έχει το DSI XL

από την μαμά του (Brain Academy κλπ.) δεν κάνουν για την ηλικία τους, οπότε φρόντισε να έχεις και ένα παιχνίδι μαζί με την κονσόλα...

---------- Προσθήκη στις 23:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:38 ----------

Ότι έχει δει να έχουν οι φίλοι του συνήθως ζητάει. Αυτό ξέρουμε, αυτό εμπιστευόμαστε...

Δημοσ.

EPIC EPIC!!!

Ε κλασσικά θα ήθελε psp. Playstation είναι άρα σου λέει καλύτερο από ds.

Δημοσ.

EPIC EPIC!!!

Ε κλασσικά θα ήθελε psp. Playstation είναι άρα σου λέει καλύτερο από ds.

Δημοσ.
ο μικρος επιμενει στο psp.ξερετε αν μπορω να βαλω games μεσω pc?

απλα το psp απο μια εκδοση και μετα δεν σπαει (απο την εκδοση 3004 νομιζω...) οποτε θα πρεπει να το ψαξεις λιγο περισσοτερο...

Ψαξε μπας και βρεις καμια ειτε παλιοτερη εκδοση ειτε να χουν βαλει custom firmware στο καταστημα.(απλα μην περιμενεις να βρεις κατι τετοιο σε Plaisio κτλ)

Δημοσ.

απλα το psp απο μια εκδοση και μετα δεν σπαει (απο την εκδοση 3004 νομιζω...) οποτε θα πρεπει να το ψαξεις λιγο περισσοτερο...

Ψαξε μπας και βρεις καμια ειτε παλιοτερη εκδοση ειτε να χουν βαλει custom firmware στο καταστημα.(απλα μην περιμενεις να βρεις κατι τετοιο σε Plaisio κτλ)

Δημοσ.

πλεον δεν αξιζει να παρεις Psp γιατι δεν θα βρεις αυτα που χακαρονται και αν βρεις μετα απο πολυ τρεξιμο - ψαξιμο θα πρεπει να κανεις συνεχεια μια διαδικασια ταλαιπωριας. θα σου προτεινα να κοιταξεις για μεταχειρισμενο psp slim 2000 Που ειναι με μονιμο χακ, απλα τα περνας απο το Pc Και παιζουν αμεσως. καλη επιτυχια στην αναζητηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...