Προς το περιεχόμενο

επιλογη κονσολας για τον μικρο....????

darkome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους.....ειναι το πρωτο μου ποστ και θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας σχετικα με nitento ds και sony psp....θελω να παρω μια για τον γιο μου και θελω να ξερω ποια απο τις 2 ειναι ποιο ευκολο να σπασει ωστε να γλιτωσουμε τουλαχιστον τα λεφτα απο τα καινουργια παιχνιδια......ολες οι γνωμες και οι αποψεις ευπροσδεκτες.....

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ποσο χρονών ειναι ο μικρός?Εγώ πάντος μιας και ειμαι μικρό παιδι ακομα θα προτεινα DS και οχι psp γιατι ειναι μικρότερο και με καλυτερο χειρισμο( + μπορεις να βαλεις παιχνιδια απο το gameboy :-) )Οταν το ειχα παρει ηταν καπου στα 150 ευρώ τώρα λογικα θα εχει πεσει :-)

Δημοσ.

6 ειναι αλλα αστερακι με τα μπλιμπλικια........ποιο πολλη με νοιαζει το κοστος μετα την αγορα....(moding,new games....κτλπ)

Δημοσ.

Και τα 2 σπανε απλα το psp απο μια εκδοση και μετα δεν σπαει (απο την εκδοση 3004 νομιζω...) οποτε θα πρεπει να το ψαξεις λιγο περισσοτερο...

Ενω με το ds βαζεις μια καρτα και περνας παιχνιδια μεσω υπολογιστη...

Νομιζω οτι το ds εχει μεγαλυτερη ποικιλια απο παιχνιδια οποτ εθα βγεις πιο ευκολα κατι καλο. Απλα τα γραφικα τις περισσοτερες φορες ειναι μετρια...

Δημοσ.

Η κόρη μου είναι 10. Έχει το Wii αλλά ήθελε και κάτι φορητό. Η φίλη της έχει το DSi, εκείνη επέλεξε το DSi XL και δεν το μετάνιωσε. Μεγαλύτερη οθόνη, ποιο άνετο για τα μάτια...κλπ.

Έκανα παραγγελία από Κίνα shoptemp.com μια Akaio και τα έξωδα τελείωσαν...Και τα παιχνίδια τα αλλάζει συχνά...

Όσο για τα γραφικά, σε αυτές τις ηλικίες δεν νομίζω να τους απασχολεί τόσο.. αρκεί το παχνίδι να είναι καλό. Πάντως για τα δικά μου μάτια μια χαρά είναι τα γραφικά του DSi XL.

Δημοσ.
Η κόρη μου είναι 10. Έχει το Wii αλλά ήθελε και κάτι φορητό. Η φίλη της έχει το DSi, εκείνη επέλεξε το DSi XL και δεν το μετάνιωσε. Μεγαλύτερη οθόνη, ποιο άνετο για τα μάτια...κλπ.

Έκανα παραγγελία από Κίνα shoptemp.com μια Akaio και τα έξωδα τελείωσαν...Και τα παιχνίδια τα αλλάζει συχνά...

Όσο για τα γραφικά, σε αυτές τις ηλικίες δεν νομίζω να τους απασχολεί τόσο.. αρκεί το παχνίδι να είναι καλό. Πάντως για τα δικά μου μάτια μια χαρά είναι τα γραφικά του DSi XL.

DSi XL λοιπον να σε καλα φιλαρακι.........και αν εχεις και καννενα οδηγο για τη διαδικασια με τη flash memmory εχω κλεισει το θεμα εντελως.

Δημοσ.
Wii από μενα. Εξαιρετικό για να παιζει κι όλη η οικογένεια, και με αρκετα παιδικα παιχνιδια.

απλα θελω κατι φορητο φιλε μου αλλιως το wii ειναι οντος οτι πρεπει για παιδια.:-D

Δημοσ.

Φιλε μου εγω εχω νιντεντο ds lite και αυτην την flashcard: http://ebw.gr/el-GR/Product/6953/iEDGE-FOR-NDS-Lite-NDSi-instead-of-R4-DSTT-iEdge-card-για-NDS-NDSL-NDSi το μονο που χρειαζεσαι ειναι μια micro ds (μνημη κινητου) και ξεμπερδεψες αλλα δεν σου προτεινω dsi xl διοτι οι περισσοτερες flashcard δεν κανουν γι αυτο ή χρειαζονται χιλιες δυο μετατροπες! Αν θες παρε dsi, οχι το xl! Φιλικα παντα! για την συγγεκριμενη flashcard που σου εδειξα, πληροφοριες εδω: http://www.edge-ds.cn/

Δημοσ.

το αδερφακι μου(7 χρονων) ζητησε psp.δεν εχω ιδεα τι παιζει μαυτο.μπορω να του γραψω παιχνιδια απο pc?σκεφτομαι γιαυτο το πακετο http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/SONY-PSP-3000-Black-Prince-of-Persia-Forgotten-Sands-Gran-Turismo-Case-Logitech.htm.τι λετε?

Δημοσ.
το αδερφακι μου(7 χρονων) ζητησε psp.δεν εχω ιδεα τι παιζει μαυτο.μπορω να του γραψω παιχνιδια απο pc?σκεφτομαι γιαυτο το πακετο http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/SONY-PSP-3000-Black-Prince-of-Persia-Forgotten-Sands-Gran-Turismo-Case-Logitech.htm.τι λετε?

καλο αλλα ds καλυτερο

Δημοσ.

Αν είναι κοριτσάκι, πας κατευθείαν σε DS βάζεις και μια R4i Gold και είσαι άρχοντας.

Αν είναι αγοράκι όμως, τα πράγματα "περιπλέκονται". Είναι ανάλογα το παιδί τι γουστάρει να παίζει. Έχω δει 8χρονα πορωμένα με God Of War κτλ, οπότε άμα πάρεις σε ένα τέτοιο παιδί ένα DS, θα ξενερώσει τη ζωή του.

Αν τηρούσαμε πάντως τις ενδείξεις ηλικίας που έχουν τα παιχνίδια, το PSP δεν έχει ούτε το 1/10 από αυτά που έχει το DS για ηλικίες κάτω των 10.

Δημοσ.
Αν είναι κοριτσάκι, πας κατευθείαν σε DS βάζεις και μια R4i Gold και είσαι άρχοντας.

Αν είναι αγοράκι όμως, τα πράγματα "περιπλέκονται". Είναι ανάλογα το παιδί τι γουστάρει να παίζει. Έχω δει 8χρονα πορωμένα με God Of War κτλ, οπότε άμα πάρεις σε ένα τέτοιο παιδί ένα DS, θα ξενερώσει τη ζωή του.

Αν τηρούσαμε πάντως τις ενδείξεις ηλικίας που έχουν τα παιχνίδια, το PSP δεν έχει ούτε το 1/10 από αυτά που έχει το DS για ηλικίες κάτω των 10.

Σωστος! Απλα αλλαξε την R4i Gold με καμια καλυτερη!

Δημοσ.

AnatoliGR κατά πάσα πιθανότητα ξέρει το psp από το ps3. Ψάρεξέ τον να δεις κατά πόσο έχει ιδέα οπότε αν δεν έχει πάρε ds.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...