katerina_a_86 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Έχω ένα κλιματιστικό 9άρι στο δωμάτιο και ένα ίδιο αλλά 12άρι στο σαλόνι. Το 9άρι κάνει το δωμάτιο ψυγείο, το άλλο δεν εμφανή απόδοση όσο το 1ο. Το 9άρι βγάζει πάνω από ένα λίτρο την μέρα νερό. Το 12άρι ούτε σταγόνα. Μήπως το 12άρι δεν λειτουργεί σωστά και δεν είναι ιδέα μου η κακή απόδοσή του?
barman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εγω που εχω 12αρι Panasonic βγαζει πανω απο 2 λιτρα την ημερα-φωναξε τεχνικο να το δει !
isay Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 κατερινα αφού δεν βγάζει καθόλου νερό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα και ο συμπιεστής δεν λειτουργεί σωστά. Καλείς τεχνικό. Συντήρηση (καθαρισμό, υγρά, κλπ) από πότε έχεις να κάνεις;
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ένα χρόνο το έχω μόνο και δεν έβγαζε από την αρχή αλλά επειδή βολευόμουν με του δωματίου και το άλλο δεν το πολυχρησιμοποιούσα και δεν ασχολήθηκα. Οπότε μάλλον δεν έγινε σωστή δουλειά από την αρχή ε?
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Επαναφέρω το θέμα για νέα απορία. Τελικά το καλοκαίρι ήρθε τεχνικός και είχε όντως πρόβλημα. Τώρα που χειμώνιασε δεν βγάζει πάλι νερό όταν λειτουργεί. Είναι φυσιολογικό να μην βγάζει νερό σε λειτουργία θέρμανσης ή υπάρχει πάλι πρόβλημα??
NT1G Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Σε θέρμανση δεν νομίζω να πρέπει να βγάζει, σε αφύγρανση και κλιματισμό πρέπει.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Σε θέρμανση δεν νομίζω να πρέπει να βγάζει, σε αφύγρανση και κλιματισμό πρέπει. Κάποιος που να ξέρει 100% σίγουρα? ώστε να μην φωνάξω τεχνικό χωρίς λόγο ούτε να το χαλάσω λειτουργώντας το έτσι.
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά ξέρει κανείς η να πάρω τηλ τεχνικό να ρωτήσω?
lary7 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Το νερο που βγαινει ειναι γιατι συμπυκνώνονται οι υδρατμοι της ατμοσφαιρας στον παγωμενο εναλλακτη. ΤΟ χειμωνα ο εναλλακτης ειναι ζεστος οποτε δεν εχεις συμπυκνωση = δεν τρεχει νερο απο την εσωτερικη μοναδα προς τα εξω. Αμα βγαζει ζεστη δεν εχεις λογο να φωναξεις τεχνικο, αλλα να ξερεις πως στα μεγαλα κρυα (0 και κατω) δεν θα αποδιδει αρκετα εως καθολου.
pournaras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Επισης μπορει να δεις νερο, αλλα οχι απο το σωληνακι που ερχεται απο τη μεσα μοναδα. Ειναι νερο που σχηματιζεται κατευθειαν στην εξωτερικη μοναδα και θα βγαινει απο καποια τρυπουλα απο κατω απο το μηχανημα. Απο την εσωτερικη μοναδα, οπως λεει κι ο λαρυ δεν εχει νερο το χειμωνα που βγαζει ζεστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.