gvelon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Γεια σας παλληκάρια! Έχω αποφασίσει να αγοράσω νέο PC μαζί με οθόνη για multimedia-gaming και χρειάζομαι τα φώτα σας καθώς έχω μείνει πολύ πίσω σε θέματα hardware. Εκτός από τη χρήση του για internet-ταινίες κλπ το PC προορίζεται και για gaming. Δεν έχω την απάιτηση να παίζω τα τελευταία RTS με full ανάλυση και fps αλλά να τα παλέυει αξιοπρεπώς για κανα δυο χρόνια καθότι η κύρια ενασχόληση με games θα ειναι κυρίως με WoW και SC2 (τα οποία θα ήθελα να τα παίζω με full γραφικά) Κάποια πραγματάκια σχετικά με τη σύνθεση είναι: - Το budget θα είναι γύρω στα 1200 euro (αλλά προτίθεμαι να δώσω το κάτι παραπάνω , το ΠΟΛΥ μεχρι 1400 αν πρόκειται για σημειοποιό διαφορά) - Μου αρέσουν οι επεξεργαστές της Intel και ιδίως οι i7. Καταλαβαίνω οτι μια λύση με AMD θα έχει καλυτερη τιμή προς απόδοση αλλά το κολλήμά μου με τους Intel με κάνει να τους δίνω προτεραιότητα. Σκεφτείτε τους AMD μόνο αν δεν βγάινει το budget αλλιώς. - Θα ήθελα να εχει δίσκο SSD για το λειτουργικό. Ξέρω οτι κανένας δεν πέθανε περιμένοντας άλλα 20 sec να φορτώσουν τα windows αλλά θα την ήθελα αύτην την ταχυτητα - Δεν θα με πείραζε να ειναι λιγότερο θορυβώδες μιας και θα τοποθετηθεί σε γραφειο δίπλα σε κρεββατι. Θα ήθελα να κοιμάμαι αν τυχει και τον αφήσω το βράδυ να κατεβάζει - Δεν σκοπεύω να κάνω πειράματα με overclocking οπότε μαλλον δεν θα χρειαστούν τούμπανα ψύκτρες, τροφοδοτικα για αυτόν τον σκοπό. - Έχω να συναρμολογήσω PC από το 2000 οπότε μάλλον πρέπει να αγοράσω τα εξαρτήματα από ένα κατάστημα που θα μου το συναρμολογήσει κιόλας για να μην ρισκαρω να τινάξω κατι στον αέρα. Αυτά τα λίγα, ελπίζω να μην σας κούρασα και ανυπομονώ να ακούσω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 για οθόνη πας εδω τώρα όσον αναφορά τον επεξεργαστή τι να κάνουμε με το κόλλημα σου το θέμα είναι ότι το 1400Ε δεν το γλιτώνεις με intel :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.