Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Blog και rss

obelix21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά.

εχω ενα ιστολόγιο http://obelix7.blogspot.com/

ενω λειτουργεί κανονικα το rss αν πατήσετε το posts rss Που υπάρχει δίπλα στο home, το εικονίδιο του rss στο address bar εχει εξαφανιστε'ί. επίσης κάποιοι μου λένε οτι δεν τους λειτουργεί και η ροή. οι ρυθμίσεις ειναι μια χαρα και ενεργοποιημένες για πληρη ροη.

Εχεις κανεις καμια ιδεά?

Δημοσ.

Εμφανίζεται και στον Safari (απλά εκεί είναι γκρι και όχι πορτοκαλί :P), η ροή του RSS σου δεν επηρεάζεται από το εικονίδιο στην address bar (όπως είπα και στην προηγούμενη απάντησή μου), αλλά αν θες να εμφανίζεται θα πρέπει να προσθέσεις τον παρακάτω HTML κώδικα ανάμεσα στο <head></head> του Blog σου:

><LINK REL="alternate" TITLE="RSS Feed" HREF="feed://obelix7.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss" TYPE="application/rss+xml" />

Τον παραπάνω κώδικα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και για άλλες ιστοσελίδες, απλά αντικατέστησε το HREF με τη διεύθυνση του feed της συγκεκριμένης ιστοσελίδας (στον παραπάνω κώδικα έχω βάλει τη διεύθυνση του RSS feed για το http://obelix7.blogspot.com/) ;)

Δημοσ.

Εμφανίζεται και στον Safari (απλά εκεί είναι γκρι και όχι πορτοκαλί :P), η ροή του RSS σου δεν επηρεάζεται από το εικονίδιο στην address bar (όπως είπα και στην προηγούμενη απάντησή μου), αλλά αν θες να εμφανίζεται θα πρέπει να προσθέσεις τον παρακάτω HTML κώδικα ανάμεσα στο <head></head> του Blog σου:

><LINK REL="alternate" TITLE="RSS Feed" HREF="feed://obelix7.blogspot.com/feeds/posts/default?alt=rss" TYPE="application/rss+xml" />

Τον παραπάνω κώδικα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και για άλλες ιστοσελίδες, απλά αντικατέστησε το HREF με τη διεύθυνση του feed της συγκεκριμένης ιστοσελίδας (στον παραπάνω κώδικα έχω βάλει τη διεύθυνση του RSS feed για το http://obelix7.blogspot.com/) ;)

Δημοσ.
Ευχαριστω πολύ φίλε. όντως δουλευει μια χαρά τώρα

Χαίρομαι που σε βοήθησα! Ό,τι χρειαστείς... εμείς είμαστε εδώ ;)

Δημοσ.
Ευχαριστω πολύ φίλε. όντως δουλευει μια χαρά τώρα

Χαίρομαι που σε βοήθησα! Ό,τι χρειαστείς... εμείς είμαστε εδώ ;)

Δημοσ.

Σόρρυ αλλα πάλι τωρα ακόμα και αν πατήσεις τα Posts rss και Comments rss σου βγάζει κατευθειαν να τα βαλεις στουσ σελιδοδείκτες χωρίς να σου δείχνει την κλασσική σελίδα rss που πατας "συνδρομή"

Δημοσ.
Σόρρυ αλλα πάλι τωρα ακόμα και αν πατήσεις τα Posts rss και Comments rss σου βγάζει κατευθειαν να τα βαλεις στουσ σελιδοδείκτες χωρίς να σου δείχνει την κλασσική σελίδα rss που πατας "συνδρομή"

Εδώ είμαι και παρακολουθώ το θέμα. Όμως επειδή βρίσκομαι -όπως είπα- σε Safari (σε Mac OS X) και όποτε και αν πατήσεις "RSS" εμφανίζεται κατευθείαν αυτό το παράθυρο:

rssu.png

Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο... ποιο είναι το πρόβλημα;

UPDATE: Το screenshot τραβήχτηκε στο Mail (γι' αυτό και η επιλογή "Show in Inbox"), αλλά δεν έχει διαφορά :-)

Δημοσ.
1000 συγνωμη φίλε. Κάτι είχα κάνει εγω στο firefox. Ευχαριστω πάντως

Εντάξει, χαίρομαι που όλα δουλεύουν μια χαρά :-) Όπως είπα...

Χαίρομαι που σε βοήθησα! Ό,τι χρειαστείς... εμείς είμαστε εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...