Προς το περιεχόμενο

ebay/Αγορες

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και κατι τελευταιο να βαλω αληθινο επιθετο ?ονομα διευθηνση κινητο ολα κανονικα αλλα επιθετο ?

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δε θέλει να δίνει τα στοιχεία του στο διαδίκτυο. Σε άλλα sites το καταλαβαίνω, αλλά το ebay είναι πολύ γνωστό site, δε θα πουλήσει τα στοιχεία σου ή κάτι τέτοιο... απ' ότι διάβασα ξέρεις αγγλικά σε επίπεδο lower άρα καταλαβαίνεις τι σημαίνει το

While using eBay sites, services and tools, you will not: post false, inaccurate, misleading, defamatory, or libelous content (including personal information)

το παραπάνω είναι απόσπασμα απ' το User Agreement του eBay με το οποίο συμφωνείς όταν δημιουργείς λογαριασμό στο eBay. Συμφωνείς ότι δε θα δώσεις ψευδή στοιχεία (αυτό νομίζω ότι συμπεριλαμβάνει και το επίθετο!)

Φυσικά και θα δώσεις πρώτα τα χρήματα, όσο φοβάσαι μην τα χάσεις εσύ, άλλο τόσο φοβάται και ο seller μην του πάρεις το προϊόν και δεν πάρει ποτέ τα χρήματα! Πρώτα του δίνεις τα χρήματα, αν το ζητάει τον ειδοποιήσεις και με ένα e-mail (δε θα χρειαστεί να πάρεις τηλέφωνο, ένα απλό e-mail, γραμμένο στα αγγλικά μιας και υπάρχουν χρήστες από πολλές διαφορετικές χώρες, αρκεί) ότι του έστειλες την πληρωμή και μετά στέλνει το προϊόν και αν δεν έχει έρθει το προϊόν μέσα στο χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί (ανάλογα με το shipping που πληρώνεις) επικοινωνείς μαζί του και τα λύνετε μεταξύ σας.

Θα έρθουν στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει και με τον τρόπο που έχεις συμφωνήσει με τον seller (ταχυδρομείο, κούριερ κ.τ.λ.). Η πληρωμή συνήθως γίνεται με PayPal λόγω του ότι ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί PayPal για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του και είναι πολύ διαδεδομένο, αλλά όλα αυτά που ρωτάς τα λέει ο seller... τρόπους πληρωμής, shipping κ.τ.λ.

Καλό θα ήταν να επιλέγεις sellers με positive feedback πάνω από 90% και με πολλές πωλήσεις, αν υπάρχει η δυνατότητα καλό θα ήταν να αγοράζεις από Power Sellers. Έχω αγοράσει αρκετές φορές μέσω Internet πράγματα, οι περισσότερες αγορές μου (όχι όλες) έχουν γίνει από το eBay, πάντα από sellers με 90%+ positive feedback. Όλες τις φορές το προΪόν ήρθε μέσα στο χρονικό διάστημα που είχαμε συμφωνήσει με τον seller, εκτός από μία που είχα παραγγείλει 2 ίδια αντικείμενα και ήρθε μόνο ένα, επικοινώνησα με τον seller και μου είπε ότι αυτός το έστειλε, αλλά μάλλον χάθηκε κάπου στην διαδρομή, μου είπε να περιμένω λίγες μέρες αρχικά... μετά από λίγες μέρες μου έπεστρεψε την αξία του ενός προϊόντος (στον λογαριασμό μου στο PayPal) και όλα καλά :-)

Οι περιπτώσεις που κάτι θα πάει στραβά είναι πολύ λίγες. Καλές αγορές ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...