MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Βασικα αν το μεγαλωσει τωρα, μαλλον θα το κρατησει κιολας, καθως το δυσκολο σταδιο για τη γατα ειναι ακριβως αυτο τωρα. Αν το περασει αυτο το σταδιο, μετα γινεται αξιολατρευτο ζωο και η συγκατοικηση μαζι του ειναι συνηθως απροβληματιστη αν το "εκπαιδευσει" οπως πρεπει. Μονο προσοχη σε κουρτινες/τραπεζομαντηλα/καλυματα καναπεδων και γενικα οτι κρεμεται, ειναι ολα κοκκινο πανι για τα γατακια. Ε θα ξεστρωνει χαλια, θα κανει καμια ζημια, ολα μεσα στο προγραμμα ειναι, για κανα 5μηνο μεχρι να αρχισει να χαλαρωνει με το παιχνιδι. Μεγαλωνοντας γινεται ολο και πιο αριστοκρατικο, ολο και πιο διακριτικο και ησυχο ενδεχομενως και υποτονικο. Οποτε δεν θα ενοχλει η παρουσια του. Σπαστικο ειναι το τρεξιμο με την αμμο υγιηνης αν δεν εχεις καποιο εξωτερικο χωρο να το αφηνεις να γυρισει καμια βολτα. Το καλο ειναι οτι ποτε δε λερωνουν σε λαθος χωρους. Η στην αμμο υγιηνης, η εκτος σπιτιου.
jason_rethymno Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εγω φίλε έχω να ταίζω 5 γατάκια.Κι όχι επειδή δεν έχουν μάνα.Με την μάνα τους τα εχω σε μια κουτα έξω σε μια αποθηκούλα.Το θέμα είναι οτι η μάνα τους δε βγάζει σταγόνα γάλα και αναγκαστικά ταίζω εγω.Αλλά τα δίνω μετά πάλι στη μάνα τους να τα φροντίζει.Αισίως τώρα έχουν φτάσει 18 ημερών.
salliara Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εγω φίλε έχω να ταίζω 5 γατάκια.Κι όχι επειδή δεν έχουν μάνα.Με την μάνα τους τα εχω σε μια κουτα έξω σε μια αποθηκούλα.Το θέμα είναι οτι η μάνα τους δε βγάζει σταγόνα γάλα και αναγκαστικά ταίζω εγω.Αλλά τα δίνω μετά πάλι στη μάνα τους να τα φροντίζει.Αισίως τώρα έχουν φτάσει 18 ημερών. προσεξε τη την μανα μην της πετρωσει το στηθος
11demian111 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Το καλο ειναι οτι ποτε δε λερωνουν σε λαθος χωρους. Η στην αμμο υγιηνης, η εκτος σπιτιου. γι'αυτο κατουρησε το κρεβατι μου και πανω μου,,, αλλα οκ,ειναι μικρο ακομα,δεν καταλαβαινει το καλο ειναι,οτι οταν το εχω αγκαλια,ηρεμει αμεσως να και η φωτογραφια του
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 γι'αυτο κατουρησε το κρεβατι μου και πανω μου,,,αλλα οκ,ειναι μικρο ακομα,δεν καταλαβαινει το καλο ειναι,οτι οταν το εχω αγκαλια,ηρεμει αμεσως να και η φωτογραφια του E ναι προφανως τωρα δεν εχει αντιληψη ουτε του χωρου ουτε τιποτα. Αποτι βλεπω κι απτις photo εχει μολις ανοιξει τα ματια του. Το οτι εχει ανοιξει τα ματια του σημαινει οτι τις εχει τις μερουλες του ηδη. Οπου ναναι θα αρχισει να πινει γαλα και να τρωει μονο του. 1-2 βδομαδες δουλεια ακομα. Θα ηταν ακομα πιο δυσκολη η κατασταση αν ηταν πιο μικρο με κλειστα ματια, τωρα εχει φτασει σε ηλικια που μπορεις να το φερεις βολτα και να το κρατησεις στη ζωη πιο ευκολα. Υπομονη μεχρι να σε ανταμειψει το ιδιο με τη λατρεια του και να το αγαπησεις. Τωρα στην αρχη θα ειναι λιγο εκνευριστικο ωρες ωρες. ΥΓ. Πανω απτο δεξι του ματι εχει πληγη?
11demian111 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 οχι,ειναι απο την φωτογραφια και το φλας,δεν βγηκαν καλες,,,
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 μπραβο κι απο μενα! μακαρι να ειχαμε ολοι τα κοτσια να καναμε κατι τοσο καλο συχνοτερα )
11demian111 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 πειραζει που δεν εχω βρει ειδικο γαλα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Κανενα γατι δεν ψοφησε επειδη δεν ηπιε ειδικο γαλα αγορασμενο απο petshop ;p
jason_rethymno Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 πειραζει που δεν εχω βρει ειδικο γαλα; τι γάλα το ταίζεις?Εγω πάντως που τάιζα ένα παλιά που ήμουν αρχάριος, με αγελαδινό γάλα μου ψόφησε. Κανενα γατι δεν ψοφησε επειδη δεν ηπιε ειδικο γαλα αγορασμενο απο petshop ;p Μη το λες σίγουρα.
11demian111 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 εβαπορε με νερο 1:1 αυτο μου ειπε ο γιατρος
angelina_x Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μα τι καλός άνθρωπος που είσαι μακάρι να ταν όλοι τέτοιοι. Είναι πανέμορφο!!!!! Το φύλο κο ξέρουμε?? Sent from my X10i using Tapatalk
kk1991 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 ναι,λιγοπροβλημα? το αγελαδινο γαλα προκαλει διαρροια στις γατες ανεξαρτητου ηλικιας,σε πολλα μπορει να εμφανιστει και εμμετος.καλο ειναι απο αυριο να του παρεις γαλα για γατακια(αν δε θες σκονη γιατι ειναι λιγο ακριβη μπορεις να παρεις το ετοιμο που κυκλοφορει απο γνωστη εταιρεια-να τη πω η ειναι διαφημηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.