Προς το περιεχόμενο

νεο pc για media center και gaming

ioannis77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Ένας φίλος θέλει να στήσει ενα pc (κουτί μόνο) και να το συνδέσει με τηλεόραση και ενισχυτη (δεν ξέρω αν γίνεται).Η μητρική θέλει να εχει εξοδο για οπτικη ινα και η καρτα γραφικων να ειναι σχετικα καλη για να παιζει και κανα παιχνιδι.Θα ήθελα τις προτασεις σας για ενα τετοιο μηχανημα που να κανει και σχετικα λιγο θορυβο.Το μπατζετ ειναι γυρω στα 650 Ε και θελει η αγορα να γινει απο πλαισιο και eshop.Ευχαριστω εκ των προτερων!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξερω γενικως τι παιζει με αυτα τα κουτια.Σιγουρα ειναι πιο ωραια για σαλονι αλλα δεν ξερω αν εχουν καποια μειονεκτηματα.

Δημοσ.

Κοιταξε να αγορασεις καλο κουτι φιλε διοτι οταν βλεπεις ταινια και τρελαινονται τα ανεμιστηρια μεσα, το καλοκαιρι θα σου σπασουν τα νευρα ! παρε καλο κουτι και αθορυβο τροφοδοτικο-ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΟ θα με θυμηθεις.

Δημοσ.
Κοιταξε να αγορασεις καλο κουτι φιλε διοτι οταν βλεπεις ταινια και τρελαινονται τα ανεμιστηρια μεσα το καλοκαιρι θα σου σπασουν τα νευρα ! παρε καλο κουτι και αθορυβο τροφοδοτικο-ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΟ θα με θυμηθεις.

και εγώ για αυτό του είπα να πάει σε home theater κουτί για να είναι ποιο ήσυχο αλλά και ωραίο για το σαλόνι

Δημοσ.
και εγώ για αυτό του είπα να πάει σε home theater κουτί για να είναι ποιο ήσυχο αλλά και ωραίο για το σαλόνι

Σωστος ! Ειναι μεγαλο σπασιμο να βλεπεις ταινια και το κουτι να κανει σαν χυτρα !! :-):-)

Δημοσ.

Θελω να ειναι οσο πιο αθορυβο γινεται αλλα το κοστος να μην ξεπερνα τα 700 Ε.Εχετε να προτεινετε ενα πακετο στην τιμη αυτη και να ειναι σχετικα αθορυβο?

Δημοσ.
Κανονικο.Υπαρχουν ανεμηστηρακια που να κανουν λιγοτερο θορυβο?

Στις 1100-1200 στροφες ειναι αθορυβα.

Για κουτακι τωρα..

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-HAF-922-Case-RC-922M-KKN1-GP.htm

Σε καλη τιμη και τα 2 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...