v5net Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 εγώ σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι θα κάνεις αλλά και γρήγορα να ωριμάσεις στο μυαλό. και μη διαβάζεις και στο μπάνιο,βρες καμιά κοπέλα της ηλικίας σου να αλλάξεις λίγο παραστάσεις,βοηθάει πολύ ξέρεις
dewn735 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Είναι πραγματικά απίστευτο πως μπορείτε να στενοχωρείτε 14χρονα Το προσπερνάω, άνευ σχολίου (δεν το συνηθίζω, να το ξέρεις!!!) δεν ειπε κανενας οτι εγώ εκανα το κομπουτερακι και το παραδεχομαι οτι δεν ειναι δικο μου φιλε dewn735 απλά ειδα οτι ειναι φοβερό τι μπορεις να κανεις με html,css και javascript. εγώ μιλάω για την σελίδα στο 1ο μου πόστ φιλαρακο Ωραία, τώρα που επαναφέραμε τα πράγματα στη θέση τους, το link στη πρώτη σελίδα δε δουλεύει - με στέλνει στο http://www.forumotion.com/en/search/embedgroup.forumotion.com. Μήπως το έχεις σβήσει; Και φυσικά, θα θεωρήσω (από τα λεγόμενά σου) ότι είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, σωστά;
Cool-processor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 yeap φιλε,αλλαξα λινκ και εκανα edit το πρώτο ποστ!!! ναι το hoster ειναι για τζαμπέ φορουμς,οπως ειδες δεν εχει καν φορουμς μεσα το εχω για να ανεβάζω τα HTML αρχεία μου γιατι δεν θελω να πληρώνω host. κακο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.