Προς το περιεχόμενο

Show off:Ένα απλό μου template

Cool-processor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ειπε κανενας οτι εγώ εκανα το κομπουτερακι και το παραδεχομαι οτι δεν ειναι δικο μου φιλε dewn735 :-)

απλά ειδα οτι ειναι φοβερό τι μπορεις να κανεις με html,css και javascript.

εγώ μιλάω για την σελίδα στο 1ο μου πόστ φιλαρακο :-)

ειναι πραγματικά απιστευτο πως μπορείτε να στενοχωρείτε 14χρονα :-(

Δημοσ.

δεν ειπε κανενας οτι εγώ εκανα το κομπουτερακι και το παραδεχομαι οτι δεν ειναι δικο μου φιλε dewn735 :-)

απλά ειδα οτι ειναι φοβερό τι μπορεις να κανεις με html,css και javascript.

εγώ μιλάω για την σελίδα στο 1ο μου πόστ φιλαρακο :-)

ειναι πραγματικά απιστευτο πως μπορείτε να στενοχωρείτε 14χρονα :-(

Δημοσ.
συγνώμη; :rolleyes:

υπονόησες ότι είναι δικό σου το κομπιουτερακι...

Δημοσ.

υπονόησες ότι είναι δικό σου το κομπιουτερακι...

Δημοσ.

Κάνεις μια αξιόλογη προσπάθεια για την ηλικία σου και μπράβο σου. ΑΛΛΑ, το να μπαίνουμε στην διαδικασία να ποστάρουμε όλοι "μπράβο" κάτω από κάθε τι που κάνεις το θεωρώ μπεμπεκίστικο.

Ως εκ τουτου εφόσον μπήκες στην διαδικασία, κάτσε και άκου και την θετική και την αρνητική κριτική. Δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν μαζί σου για το πόσο γαμάτος είσαι. Εφόσον μπήκες στο χορό, χόρεψε.

Είχα σκοπό να γράψω διαφορετικά πράγματα, δεδομένου ότι είσαι πιτσιρικάς, εφόσον όμως το συνεχίζεις είπα να το χοντρύνω λίγο.

Δημοσ.

Κάνεις μια αξιόλογη προσπάθεια για την ηλικία σου και μπράβο σου. ΑΛΛΑ, το να μπαίνουμε στην διαδικασία να ποστάρουμε όλοι "μπράβο" κάτω από κάθε τι που κάνεις το θεωρώ μπεμπεκίστικο.

Ως εκ τουτου εφόσον μπήκες στην διαδικασία, κάτσε και άκου και την θετική και την αρνητική κριτική. Δεν γίνεται όλοι να συμφωνούν μαζί σου για το πόσο γαμάτος είσαι. Εφόσον μπήκες στο χορό, χόρεψε.

Είχα σκοπό να γράψω διαφορετικά πράγματα, δεδομένου ότι είσαι πιτσιρικάς, εφόσον όμως το συνεχίζεις είπα να το χοντρύνω λίγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...