Προς το περιεχόμενο

Microsoft Flight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Microsoft Flight

Microsoft announces the development of "Microsoft Flight" a new LIVE enabled Windows exclusive inspired by the best-selling Flight Simulator Franchise.

Twenty-eight years after the debut of "Microsoft Flight Simulator 1.0", Microsoft Game Studios the internal development of "Microsoft Flight." "Microsoft Flight" will bring a new perspective to the long-standing genre, welcoming everyone, including long-time fans to experience the magic of flight. For continual updates over time and to view a teaser of the future of Flight on the Windows PC, visit http://www.microsoft.com/games/flight

"Today, we're bringing the powerful, inventive gaming experiences to the Windows-based PC. Over the years, our PC heritage captured the hearts and minds of millions of players, Reinventing these iconic franchises with social, shared experiences at their core marks the beginning of our return to PC gaming in bold new ways."

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αντε παλι αναβαθμισεις.........παντως οπτικα φενεται αξιος συνεχιστης των αντιστοιχων flight sim της microsoft....

Επεξ/σία από ADRE
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μακάρι να δούμε κάτι αντάξιο και καλύτερο από το FSX!! Αν και τότε αρχίζουν οι αναβαθμίσεις αλλά...μακάρι να είναι κάτι καλό!!

για να ειναι καλυτερο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εχουμε και 12πυρηνο επεξεργαστη, απλα να ειναι λιγο καλυτερα γραμμενο το παιχνιδι

αν και για την συγκεκριμενη εταιρεια δεν βασταω και μεγαλο καλαθι... :-(

Δημοσ.
για να ειναι καλυτερο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να εχουμε και 12πυρηνο επεξεργαστη, απλα να ειναι λιγο καλυτερα γραμμενο το παιχνιδι

αν και για την συγκεκριμενη εταιρεια δεν βασταω και μεγαλο καλαθι... :-(

Δεν νομίζω να θέλουν να μας κάνουν την ζωή εύκολη και οικονομική ;)

Δημοσ.
Δεν νομίζω να θέλουν να μας κάνουν την ζωή εύκολη και οικονομική ;)

:lol: :lol: :lol:

λες ε?

παντως πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος για τον εν λογω τιτλο...

φανταζομαι οτι θα το γυρισουν πιο πολυ σε arcade φαση και θα ξενερωσω απιστευτα... :-(

Δημοσ.

Έμένα θα μου άρεσε πάντος να ρίχνεις και τίποτα πυραύλους/σφαίρες με τα F-18 αλλά να είναι και simulator ταυτόχρονα. Θα ήταν κάτι ακόμα ποιο αληθοφανές όπως και η χρήση όλων τον κουμπιών στα αεροσκάφη.

Δημοσ.
Έμένα θα μου άρεσε πάντος να ρίχνεις και τίποτα πυραύλους/σφαίρες με τα F-18 αλλά να είναι και simulator ταυτόχρονα. Θα ήταν κάτι ακόμα ποιο αληθοφανές όπως και η χρήση όλων τον κουμπιών στα αεροσκάφη.

για πυραυλους και τετοιες ιστοριες υπαρχει το falcon οπου πραγματικα ειναι απιστευτος εξομειωτης...

αυτο για τα αεροπλανα που λες θα συμφωνησω...

θα ηθελα να γινει λιγο πιο ρεαλιστικο, και οχι να σκαμε αλλα 200+ε σε payware (λεμε τωρα... :P) για να το ευχαριστηθουμε... :-(

Δημοσ.
για πυραυλους και τετοιες ιστοριες υπαρχει το falcon οπου πραγματικα ειναι απιστευτος εξομειωτης...

Αυτό οφείλω να ομολογίσω ότι δεν το ήξερα. Καν ότι υπάρχει και μάλιστα μου έχει κινήσει την περιέργεια. σου'ρχομαι youtube.. :lol:;):P

Δημοσ.

Συμφωνω με τον φιλο αποπανω. Για military sim πρεπει να βαλεις αυστηρα το FALCON 4.0. Για απλο sim εχεις τις επιλογες FSX και X-Plane. Το FSX ειναι πιο απλο, εχει flight lessons κλπ για να σε μαθουν να "πετας". Το X-Plane ειναι λιγοτερο φιλικο προς το χρηστη, απλα πετας το αεροπλανο και γουσταρ'ς.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...