Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
^^ Καλα εγω δεν ασχολουμαι με το online ουτως ή αλλως.Δεν εχω χρονο για να σπαταλαω παιζοντας με πιτσιρικια που παιρνουν εναν παικτη και τρεχουν πανω-κατω.Το πολυ πολυ να παιξω με κανα φιλο αμερικανο πανω απο 30,35 ετων απο Operation Sports και που γουσταρει να παιζει sim με playcalling.Δοκιμασα να παιξω με ελληνες που μου ελεγαν ταχα οτι παιζουν sim και ηταν οι χειροτεροι απο ολους.Στο ps3 αυτα.Aπο τοτε εβαλα μυαλο και δεν χανω τον χρονο μου.

Χαχα, δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Θυμάμαι που έπαιζα 2k9 στο 360 και είτε σε κανονικό αγώνα, είτε σε 5vs5 το lag ήταν απλώς ένα από τα προβλήματα του online. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έπαιζαν NBA Jam.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χαχα, δυστυχώς έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Θυμάμαι που έπαιζα 2k9 στο 360 και είτε σε κανονικό αγώνα, είτε σε 5vs5 το lag ήταν απλώς ένα από τα προβλήματα του online. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έπαιζαν NBA Jam.

To lag ειναι το τελευταιο.Το online στο βασικο του κομματι το φτιαχνουν οι παικτες.Προτιμω να ερθουν φιλοι απο σπιτι και να παιξουμε στην ιδια ομαδα εναντιον του cpu παρα να παιξω με καποιον τυχαιο.Αλλωστε φετος οπως φαινεται οι βελτιωσεις στο ΑΙ ειναι τεραστιες οποτε το offline ειναι μονοδρομος.Ισως ασχοληθω και με My Player φετος αλλα καθε φορα καταπιανομαι με Association.Αν εφτιαξαν και τα cpu trades οπως λενε τοτε και παλι δεν με βλεπω να παιζω My Player.

Δημοσ.

Άσε που ήδη άρχισαν τα όργανα για το My Player. Σχεδόν όλοι λένε ότι στο 360 μετά από ένα σημείο κολλάει. Αν κατάλαβα καλά δεν είναι όπως πέρσι, που συνήθως κόλλαγε στο τέλος της σεζόν. Κολλάει μετά από καμια 15αριά αγώνες. Είμαι στον 9ο αγώνα, οπότε δεν έχω φτάσει στο κρίσιμο σημείο. Αυτό μας έλειπε τώρα, στο τέλος θα ξαναπιάσω κι εγώ το Association (μετά από χρόνια).

Δημοσ.
Αυτό το παιχνίδι το αγοράζεις απλά. Είναι ιεροσυλία να το πάρεις από θείο.

Τα 29 ευρώ του τα αξίζει μέχρι δεκάρας και αν έχει βελτιωθεί και το οnline του στο Pc θα είναι super.

Καλα νταξει.Μια χαρα της τ'αφηνω καθε χρονο στην κονσολα και το παιρνω μονο και μονο για να παιζω online με αλλους Ελληνες.Για ξενους δεν το συζητω μιας και το lag ειναι ανυποφορο αλλα και επειδη οι περισσοτεροι ειναι γκαου.Οπως και να'χει δεν νοειται ν'αγοραζεις το μισο παιχνιδι καθε χρονο οσο και καλο να ειναι.Πρεπει επιτελους να φτιαξουν τους servers.

Τηλεφωνο στον θειο απο αυριο λοιπον.....

Δημοσ.
Άσε που ήδη άρχισαν τα όργανα για το My Player. Σχεδόν όλοι λένε ότι στο 360 μετά από ένα σημείο κολλάει. Αν κατάλαβα καλά δεν είναι όπως πέρσι, που συνήθως κόλλαγε στο τέλος της σεζόν. Κολλάει μετά από καμια 15αριά αγώνες. Είμαι στον 9ο αγώνα, οπότε δεν έχω φτάσει στο κρίσιμο σημείο. Αυτό μας έλειπε τώρα, στο τέλος θα ξαναπιάσω κι εγώ το Association (μετά από χρόνια).

Εγώ έχω παίξει 38 αγώνες και δεν είχα ούτε ένα κόλλημα.

Δημοσ.

Ε καλά δεν είπα ότι συμβαίνει στους πάντες. Μπορεί να συμβεί αργότερα ή καθόλου. Αλλά όταν το σχετικό thread στο forum της 2ksports κοντεύει 15-20 σελίδες μέσα σε λίγες μέρες, το πρόβλημα σίγουρα είναι υπαρκτό και συμβαίνει στην πλειοψηφία των χρηστών. Εδώ υπάρχει κόσμος (ήρωες δηλαδή!) που κατάφεραν πέρσι να μην έχουν το end of season bug στο MyPlayer.

Δημοσ.
Ε καλά δεν είπα ότι συμβαίνει στους πάντες. Μπορεί να συμβεί αργότερα ή καθόλου. Αλλά όταν το σχετικό thread στο forum της 2ksports κοντεύει 15-20 σελίδες μέσα σε λίγες μέρες, το πρόβλημα σίγουρα είναι υπαρκτό και συμβαίνει στην πλειοψηφία των χρηστών. Εδώ υπάρχει κόσμος (ήρωες δηλαδή!) που κατάφεραν πέρσι να μην έχουν το end of season bug στο MyPlayer.

Το θεμα ειναι οτι οι κονσολες ειναι υπερευαισθητες και σε οποιοδηποτε προβλημα ειτε σε loading ειτε σε bad programming κρεμανε.Εχει σκονη το δισκακι?Παλι κρεμανε.Εχει σκονη η εσοχη του dvd παλι κρεμανε.Οποτε το φταιξιμο ειναι μισο-μισο σε 2k και Μ$ (στους περισσοτερους που εχουν χ360 κανει freeze)

Δημοσ.

Πάντως έχω παρατηρήσει αρκετά glitch/bugs στο παιχνίδι, σίγουρα λιγότερα από πέρσι, για παράδειγμα(ένα μικρό glitch) μετά από timeout ο προπονητής ή και οι παίχτες που κάθονται στον πάγκο μερικές φορές, στέκονται μέσα στο παρκέ κανονικά την ώρα που παίζεις. Από την άλλη πλευρά φαίνεται οτι έχουν διορθώσει το περσινό bug στο οποίο ο διαιτητής δεν έδινε τη μπάλα στο παίκτη για κάνεις επαναφορά και σε ανάγκαζε κάθε φορά να κάνεις save and exit. Σίγουρα κανένα παιχνίδι δεν είναι αψεγάδιαστο αλλά περιπτώσεις όπως στο my player με τα κολλήματα δημιουργούν την εντύπωση οτι δεν δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή καθότι και στην περσινή έκδοση υπήρχε το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Είναι κρίμα πραγματικά ίσως το καλύτερο sports sim όλων των εποχών να έχει τέτοια προβλήματα επειδή το beta testing και το QA πήγαν περίπατο. Τα bugs όμως σε μια νέα κυκλοφορία δεν με πειράζουν (αρκεί να μην είναι σοβαρά), το θέμα είναι πότε στο διάτανο να φιλοτιμηθεί η εταιρία να βγάλει το σχετικό patch. Το περσινό χάλι (6 μήνες! ffs!) δεν είχε προηγούμενο. Ελπίζω να έμαθαν το μάθημά τους.

Δημοσ.

Ανυπομονώ για την έκδοση στο Pc να δούμε αν θα είναι τα ίδια bugs με τις κονσόλες και αν θα έχει βελτιωθεί το online φέτος. Άντε 3 μέρες ακόμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Το NBA 2K11 για PS3 θα βγεί σε 2 εκδόσεις μία με τον Μ.Jordan και μία χωρίς? Αν ναι η μόνη διαφορά τους θα είναι αυτή?

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βγαίνει και σε έκδοση χωρίς τον MJ (περίεργο μου ακούγεται, ωστόσο δεν χάνεις κάτι να το γκουγκλάρεις), αλλά πίστεψέ με τα Jordan Challenges πραγματικά τα σπάνε. Δεν είναι μόνο ο Jordan αλλά και οι κλασικές ομάδες της εποχής, με Magic, Bird, Dominique, I. Thomas κλπ. Απίστευτο mode, μέχρι τώρα μόνο με αυτό ασχολούμαι. Και αυτά τα λέει κάποιος που ποτέ δεν γούσταρε τον Jordan και τους Bulls.

Δημοσ.
Καλησπέρα! Το NBA 2K11 για PS3 θα βγεί σε 2 εκδόσεις μία με τον Μ.Jordan και μία χωρίς? Αν ναι η μόνη διαφορά τους θα είναι αυτή?

Εδώ η 2κ κατάφερε και έκανε το μέχρι τώρα «ακατόρθωτο» και εξασφάλισε τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών σε εξώφυλλο και σαν playable μέσα στο παιχνίδι, έκατσε και στήριξε πάνω του σχεδόν ΟΛΟ το game με modes Jordan, έκατσαν και έβαλαν τις παλιές ομάδες με τα παλιά plays κλπ,ασχοληθηκαν όσο με κανέναν άλλον παίκτη στα signature moves του MJ και θα βγάλουν έκδοση χωρίς τον Jordan???? Ποιος τα λέει αυτά ρε παιδιά? Έλεος…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...