Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βεβαια καποια στιγμη πρεπει να ξεφυγουμε απο την ομαδα του chicago bulls mj+pippen+rodman κτλ.εχει περασει 15ετια+ και το μισο game στηριζετε σε αυτα!!!

<<In NBA 2K11, players can experience what it's like to play in Michael Jordan's shoes! Relive 10 different legendary games from Michael Jordan's career and replicate in NBA 2K11 what MJ did on the court, and even unlock MJ: Creating a Legend, a special mode where you get to take control of a newly drafted rookie Michael Jordan and craft your own version of Michael’s career in the NBA. Players can also experience what it's like to be part of some of the greatest teams in NBA history as the 1985-86, 1989-90, 1990-91, 1991-92, 1994-95, 1995-96, 1996-97, and 1997-98 Chicago Bulls.>>

επειδη δεν το ψαξα πολυ.πως εμφανιζουμε απο settings τα online techniques

Επεξ/σία από kage
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πλάκα είναι που εκείνη την εποχή ποτέ δεν γούσταρα τους Bulls, πάντα ήμουν με την εκάστοτε ομάδα που τους κόντραρε, είτε ήταν οι Pistons, είτε οι Lakers, οι Knicks, το καταπληκτικό Portland κλπ. Δεν τους πήγαινα με την καμία.

Δημοσ.
βεβαια καποια στιγμη πρεπει να ξεφυγουμε απο την ομαδα του chicago bulls mj+pippen+rodman κτλ.εχει περασει 15ετια+ και το μισο game στηριζετε σε αυτα!!!

Όχι ρε συ, εντάξει, δεν είναι το μισό παιχνίδι. Κατ' αρχάς δεν έχουν αφαιρέσει τίποτα από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, ίσα ίσα που είχαμε την προσθήκη όχι μόνο του Jordan αλλά και ολόκληρων των Bulls. Είχα καημό να δω ένα παιχνίδι με τον Jordan, το τελευταίο που είχα παίξει πρέπει να ήταν πριν 18+ χρόνια.

Και όχι μόνο. Μπήκαν κάμποσες ακόμα κλασικές ομάδες, Lakers, Pistons, Hawks, Cavs κλπ και μάλιστα με πολύ μεγάλη πιστότητα (δείτε τα ασύλληπτα animations του Magic και του Dominique και θα καταλάβετε). Εντάξει, δεν υπάρχουν οι ομάδες All Star των 70s, 80s κλπ αλλά μικρό το κακό. Προσωπικά σπάνια έπαιζα με αυτές ούτως ή άλλως.

Με λίγα λόγια η 2k sports έχει κάτι για τον καθένα. Κατά τ' άλλα έχουμε βελτιωμένο My Player, καλύτερα γραφικά, απίστευτα και σχεδόν... άπειρα animations και πόσα ακόμα που δεν έχουμε δει. Μόνο το online μένει να ελέγξουμε.

Απλώς η 2k sports στη διαφημιστική της εκστρατεία έδωσε τεράστια έμφαση στον Jordan. Προσωπικά βαριέμαι και κυρίως δεν προλαβαίνω να παίζω ολόκληρη σεζόν (πόσο μάλλον franchise career), έχω να το κάνω από το 2k6 αν θυμάμαι καλά. Οπότε κάθε νέα προσθήκη είναι καλοδεχούμενη κατ' εμέ.

Πχ. πέρσι έπαιζα μόνο My Player, τίποτα άλλο. Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζα φιλικά και πειραματιζόμουν με τα sliders. Ακόμα παλιότερα (2k3/2k4) μου την είχε δώσει και έπαιζα αποκλειστικά μονά 3vs3, 4vs4 ή διπλά σε ανοιχτά γήπεδα με custom παίχτες (η ομάδα του χωριού μου...) Και εκείνο το κουλό mode, το 24/7 αν το θυμάστε.

Φέτος έχω τα Jordan challenges! Δεν με χαλάνε καθόλου. Τέλειωσα το τέταρτο challenge εναντίον των Pistons (αρκετά εύκολο) και πάω για τη σειρά με τους Lakers. Όταν τα τελειώσω θα δω τι θα κάνω, μάλλον θα συνεχίσω το My Player.

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με όλους είμαι fan της σειράς γενικά από 2κ για dreamcast αλλά το φετινό παιχνίδι είναι το καλύτερο ever πέρα από animation κυρίως και γραφικά τα οποία είναι απίστευτα το κορυφαίο είναι ότι για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις μπάσκετ να διαβάσεις τις αλλαγές και που έχει πλεονέκτημα να παίξεις συστήματα κλπ πάει το παλιό πάσες στην αδύνατη πλευρά ή αν δεν έχει γωνία πάσας στην έχουν κλέψει για πλάκα επίσης πάνε τα pick & roll που βάζει καλάθι για πλάκα.

λέω να φτιάξω και μερικές νέες ομάδες άρχισα από suns 93 έχω φτιάξει ήδη Barkley και kevin johnson τον ainge τον έχουμε από τους celtics. άλλοι 9 έμειναν.

Δημοσ.

Αυτο που μου αρεσει αρκετα ειανι οτι δεν βαζεις πολυ ευκολους ποντους αν δεν παιξεις με συστηματα.Δεν βγαζεις αμααρκαριστα τριποντα κτλ ,αν ομως παιζεις με συστηματα βγαζεις αρκετα,και υπαρχουν καποια που ειναι μουρλια.Περισυ επαιζες με συστηματα και τα μισα δεν εβγαιναν,ηταν ψιλοαχρηστα τα περισσοτερα.

Δημοσ.

Κατάλαβαν επιτέλους στην 2k sports ότι αφού δεν γίνεται να βάζεις σουτ υπό πίεση (άσχετα αν στην πραγματικότητα γίνεται και παραγίνεται...) θα πρέπει να βελτιώσουν τη λογική στα συστήματα του παιχνιδιού. Φέτος υπάρχει περισσότερη κίνηση και ποικιλία από κάθε άλλη φορά, πέφτει πολύ ξύλο στα χαμηλά σκριν και γενικά τα συστήματα πιάνουν. Επίσης μου αρέσει ο νέος τρόπος που τα καλείς.

Το άλλο που βελτίωσαν είναι το ρολάρισμα του ψηλού στο pick 'n' roll. Επιτέλους γυρίζει πολύ γρήγορα και το κυριότερο μπορείς να κάνεις και pick 'n' pop, που είναι το αγαπημένο μου και στην πραγματικότητα (ποιός κόβει προς το καλάθι τώρα στα γεράματα...)

Δημοσ.

Αυτό το παιχνίδι το αγοράζεις απλά. Είναι ιεροσυλία να το πάρεις από θείο.

Τα 29 ευρώ του τα αξίζει μέχρι δεκάρας και αν έχει βελτιωθεί και το οnline του στο Pc θα είναι super.

Δημοσ.

Τα 29 ευρώ του τα αξίζει μέχρι δεκάρας και αν έχει βελτιωθεί και το οnline του στο Pc θα είναι super.

Δινω 1% πιθανοτητες να βελτιωσαν το online.Ηδη εχει προβληματα και στις κονσολες.Οπως καθε χρονο θα παρω 2 τεμαχια για το pc (το ενα το δινω παντα δωρο) μιας και στηριζω την 2k που δινει μπασκετακι στο pc.

Δημοσ.

^^ Καλα εγω δεν ασχολουμαι με το online ουτως ή αλλως.Δεν εχω χρονο για να σπαταλαω παιζοντας με πιτσιρικια που παιρνουν εναν παικτη και τρεχουν πανω-κατω.Το πολυ πολυ να παιξω με κανα φιλο αμερικανο πανω απο 30,35 ετων απο Operation Sports και που γουσταρει να παιζει sim με playcalling.Δοκιμασα να παιξω με ελληνες που μου ελεγαν ταχα οτι παιζουν sim και ηταν οι χειροτεροι απο ολους.Στο ps3 αυτα.Aπο τοτε εβαλα μυαλο και δεν χανω τον χρονο μου.

Δημοσ.

29 EURO απο που ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...