nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι μαμήσιο εννοείται. Είναι για PC στο 2k10. Λιθουανικό mod, στο ποιο έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά. http://www.nba-center.org/index.php?option=com_content&view=article&id=213:nba2k10-euroleague-v09-&catid=38:fp-rokstories Τώρα πια νομίζω δεν έχει νόημα, γιατί αν παίξετε ένα αγώνα στο 2k11 αποκλείεται να γυρίσετε στα περσινά. ---------- Προσθήκη στις 20:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:31 ---------- Ρε γμτ, δύσκολα τα Jordan Challenges. Έπαιξα το πρώτο και το έχασα για λίγο (58 πόντοι αντί για 63, 5 ασίστ αντί για 6 και 48% σουτ αντί για 50%). Τουλάχιστον έσβησα τον Bird (20π. μεν αλλά με 10/30). Μετά έπαιξα το άλλο εναντίον του Dominique και έγινε φοβερό παιχνίδι, 73-72 με καλάθι του MJ στα 20". Έπιασα όλους τους στόχους (outscore, >5 assists, win) αλλά αντί για 25 ο κερατάς ο Wilkins μου έβαλε 28 πόντους. Άντε πάλι από την αρχή τώρα, τρελό λιώσιμο!!!
myst77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αν εγώ παίξω το game τώρα μόνο offline δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με πιθανο "σταμπαρισμα" στο xbox-live; δηλαδη οταν θα μπω τον δεκεμβρη (τοτε λεω,να περασει πιθανο banwave) στο live υπαρχει περιπτωση να στειλει log για τωρα; συνήθισα μέχρι τώρα να περιμένω να γίνονται verified, ακόμα και για offline gaming (μηπως αφήνουν log και τα στέλνουν μετά στην ms) αλλα γι'αυτο το game δεν θελω να περιμένω γι'αυτο ρωτάω ---μιλαω παντα για μονο offline πριν την μερα κυκλοφοριας---
nzeppos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ως παθών παλαιότερου μπαναρίσματος (που πιθανότατα την έπαθα από παρόμοια περίπτωση) προτείνω να περιμένεις 3 μέρες ακόμα. Σκέψου ότι την ίδια αναμονή τραβάνε και όσοι το περιμένουν σε PC
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αν εγώ παίξω το game τώρα μόνο offline δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με πιθανο "σταμπαρισμα" στο xbox-live; δηλαδη οταν θα μπω τον δεκεμβρη (τοτε λεω,να περασει πιθανο banwave) στο live υπαρχει περιπτωση να στειλει log για τωρα; συνήθισα μέχρι τώρα να περιμένω να γίνονται verified, ακόμα και για offline gaming (μηπως αφήνουν log και τα στέλνουν μετά στην ms) αλλα γι'αυτο το game δεν θελω να περιμένω γι'αυτο ρωτάω ---μιλαω παντα για μονο offline πριν την μερα κυκλοφοριας--- Αν δεν μπεις live δεν στελνει τιποτα.Το θεμα ειναι να μην το τρεξεις ονλινε
speedy23 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν ισχυει αυτο που λεει ο myst?Οτι γινεται σταμπαρισμα οπως και'να χει και με το που μπει online θα την παθει ασχετα αν δεν το εχει παιξει(online) το παιχνιδι ολο αυτον το καιρο?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Και πως θα παρει πληροφοριες η MS ενω εισαι offline.Το μονο που θα μπορουσε ειναι να δει ποτε το εχει τρεξει το παιχνιδι[ημερομηνια]κατι το οποιο δεν ειναι λογος για να σε μπαναρουν.Αλλωστε οταν εισαι offline το ρολοι δειχνει τα δικα του[εμενα δειχνει οτι ειμαστε στο 2005]
speedy23 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Παιρνει πληροφοριες λενε με το μπου μπει online οποτε και να μπει.Ετσι ειχα διαβασει.Τωρα αν ισχυει ή οχι δεν γνωριζω.
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πάει το πρώτο challenge! 71 πόντοι 6 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα 29/52 σουτ (1/7 3π) νίκη με 89-87, καλάθι του MJ στα 6", ο Bird ήταν άπιαστος με 30π. όλοι οι Bulls έκαναν συνολικά 65 σουτ, σιγά μην την πάθαινα σαν την πρώτη φορά που πήγα να παίξω κανονικό και ομαδικό μπάσκετ... ωραίο bug με τον Ainge να κάνει... 7 φάουλ και να μην αποβάλλεται με τίποτα, παρ' ότι 2 φορές έγραψε Fouled Out. Χωρίς πλάκα από τα 29 καλάθια που έβαλε ο MJ, τα 25 ήταν διαφορετικά. Έκανα γύρω στα 10 καρφώματα και ούτε δύο δεν ήταν ίδια. Βρήκα κι άλλο bug. Έχασε βολή ο Bird
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω κάνει 2 εγώ. The flu και το last dance. Χαμός...
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό με το flu το λυμπιζόμουν κι εγώ χθες, αλλά είδα τα 7+ ριμπάουντ (τόσα δεν θέλει?) και είπα να αφήσω για αργότερα. Σπανίως να μαζέψω πάνω από 2-3. Σήμερα θα σβήσω τον Dominique!
frou-frou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 7 φάουλ και δεν βγήκε. Ωχ αρχίσανε τα bugs σιγά σιγά.
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Και πόσα έχουμε να δούμε στη συνέχεια... Άλλο ένα κουλό (αλλά όχι ακριβώς bug) είναι η επιλογή για το Game Style. Αν πάτε στα Options του παιχνιδιού και το αλλάξετε από Default σε Simulation, θα δείτε ότι πρακτικά αυτό που κάνει είναι να κατεβάζει λίγο τα sliders. Οπότε αν αλλάξω το Game Style και σώσω τα settings (ή σωθούν από μόνα τους), την επόμενη φορά που θα βάλω το παιχνίδι θα έχει ξαναγυρίσει σε Default! Γιατί? Μα γιατί αυτό που αλλάζει είναι τα sliders. Οπότε όταν έκανα save και τα settings ΚΑΙ τα sliders κράτησε τη ρύθμιση κανονικά...
speedy23 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ποια ειναι τα odds να δουμε επιτελους της προκοπης servers απο την 2k?To online μερος πια ειναι το μισο παιχνιδι και ειναι κριμα να μην το ευχαριστιομαστε και κει.
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ό,τι και να τάξουν, αν δεν δω δεν πιστεύω (και προφανώς δεν αγοράζω).
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Άντε να βάλω άλλο ένα challenge πριν πάω για ύπνο. Χθες δοκίμασα για δεύτερη φορά αυτό εναντίον των Hawks, αλλά ο Ντομινίκ δεν πιάνεται με τίποτα ο τύπος. Παρ' ότι τον έπαιζα overplay και double team σε όλο το παιχνίδι πέτυχε 31 πόντους με 12/15 σουτ. Στο προηγούμενο παιχνίδι που έπαιζα πιο χαλαρή άμυνα έβαλε "μόλις" 28. Τουλάχιστον το συγκεκριμένο challenge έχει εύκολους στόχους για τον MJ, οπότε αρκεί να επικεντρωθώ περισσότερο στην άμυνα. Μετά δοκίμασα και τους 69 πόντους εναντίον των Cavs, έγινε απίστευτο παιχνίδι και έχασα 3 πόντους στην παράτα. Αλλά το είχα παρατήσει γιατί παρά τους... 80κάτι πόντους του MJ, έχανα το 50% στα σουτ και δεν προλάβαινα να ρεφάρω. Είναι αρκετά δύσκολο μέσα σε 32 λεπτά να πετύχεις 69 πόντους και 6 ασίστ σε αγώνα που λογικά θα πάει στα 80, άντε 90 το πολύ. Και οι Cavs έχουν πολύ ψηλούς παίχτες, όταν κλείνουν οι διάδρομοι και αρχίζουν τα double και τα... triple team πάνω στον MJ σου βγαίνει η ψυχή να συνεχίσεις να σκοράρεις 15-20 πόντους σε κάθε περίοδο, ούτε σκριν πιάνουν, ούτε τίποτα. Και όλα αυτά με >50% ευστοχία! ---------- Προσθήκη στις 03:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:52 ---------- Done and done. 69-44 τους Hawks, με φοβερή άμυνα (είχαν 30% σουτ). Ο MJ έκανε πάρτι με 39π, 5ασ, χωρίς να εκβιάζω προσπάθειες (πήρε λιγότερα από τα μισά σουτ της ομάδας) και βγήκε 4' πριν το τέλος! Και το κυριότερο... 19π ο Dominique και έπιασα το challenge! Ξεκίνησε δυνατά με 8π στα πρώτα 10' και 4/7 σουτ, αλλά τέλειωσε με 9/24 σουτ, έφυγε 2-3 τάπες ξεγυρισμένες. Βουρ για το παιχνίδι με τους Pistons.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα