Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά το πρόβλημα με τα ΝΒΑ 2Κ δεν ήταν ποτέ το παιχνίδι καθ'αυτό. Παρά τις κάποιες αδυναμίες, πάντα ήταν πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές. Το πρόβλημα ήταν (και λογικά θα είναι και φέτος) στους άθλιους servers για online multiplayer και στο promotion. Όπως αρκετοί φίλοι μου πρόσεξαν, το demo του Elite είναι πολύ πιο προσεγμένο σαν προϊόν. Οι τύποι της ΕΑ ξέρουν να προωθήσουν αυτό που πουλάνε στην αγορά, και να το παρουσιάζουν σαν χρυσό, άσχετα αν είναι για πέταμα. Όχι πως αλλάζει κάτι κατ'ούσία, αφού πάλι με 2Κ θα λιώσουμε, αλλά αυτό δείχνει ποια εταιρεία έχει τα λεφτά και ποια μόνο το skill.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το φετινό NBA Live είναι για γέλια. Έφυγε ο μόνος σοβαρός άνθρωπος που ήξερε απο μπάσκετ, και έκανε το Live10 ένα πολύ καλό basketball sim, και φέτος μας παρουσίασαν ένα τεράτωμα εποχής PS1 με σώματα τύπου NBA Jam, και gameplay NBA Live '99. Τι λέω, μέχρι και στο '99 το shot release λειτουργούσε καλύτερα. Φέτος παίρνεις τον Kobe και πηδάει για κάρφωμα απο την γραμμή των βολών με τους αντίπαλους να τον κοιτάνε. Το απόλυτο φιάσκο της 3ης γενιάς.

Απορώ πως δικαιολογεί την τιμή του ένα τέτοιο πράγμα, και πόσοι απο αυτοί θα το αγοράσουν.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το πάρω στο PS3 μόνο και μόνο για το Online.(αλλιώς μου το φέρνει και ο θείος μου στο 360)

Αν και δεν έχει βγει ακόμα οπότε δεν ξέρουμε πως θα είναι φέτος τα πράγματα,όσοι έχετε το προηγούμενο για πείτε πως ήταν το online(lag κτλ) στο προηγούμενο.Αξίζει να πάει για αγορά μόνο και μόνο για αυτό;

Δημοσ.
Το φετινό NBA Live είναι για γέλια. Έφυγε ο μόνος σοβαρός άνθρωπος που ήξερε απο μπάσκετ, και έκανε το Live10 ένα πολύ καλό basketball sim, και φέτος μας παρουσίασαν ένα τεράτωμα εποχής PS1 με σώματα τύπου NBA Jam, και gameplay NBA Live '99. Τι λέω, μέχρι και στο '99 το shot release λειτουργούσε καλύτερα. Φέτος παίρνεις τον Kobe και πηδάει για κάρφωμα απο την γραμμή των βολών με τους αντίπαλους να τον κοιτάνε. Το απόλυτο φιάσκο της 3ης γενιάς.

Απορώ πως δικαιολογεί την τιμή του ένα τέτοιο πράγμα, και πόσοι απο αυτοί θα το αγοράσουν.

Καλά μην το λες, όλο και κάποιος θα πεταχτεί και θα πει "εγώ παίζω NBA Live από 2 χρονών και δεν το αλλάζω" ή "προτιμώ ένα arcade μπασκετάκι για να περνάει η ώρα με την παρέα και δε γουστάρω το 2k γιατί είναι περίπλοκο". Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν έχει μεγάλη επαφή με το basket, παρ' ολ' αυτά όμως θέλει να παίξει και δεν θα ενοχληθεί ιδιαίτερα από τα παλαβά που γίνονται στο Live. Απ' ότι φαίνεται το μόνο θετικό του φετινού Live είναι οι εθνικές ομάδες (με τους κανονισμούς της FIBA). Κρίμα, περίμενα κάτι καλύτερο γιατί το περσινό το είχα παίξει αρκετά (κυρίως Μουντομπάσκετ με παρέα).

Σκέφτομαι να το πάρω στο PS3 μόνο και μόνο για το Online.(αλλιώς μου το φέρνει και ο θείος μου στο 360)

Αν και δεν έχει βγει ακόμα οπότε δεν ξέρουμε πως θα είναι φέτος τα πράγματα,όσοι έχετε το προηγούμενο για πείτε πως ήταν το online(lag κτλ) στο προηγούμενο.Αξίζει να πάει για αγορά μόνο και μόνο για αυτό;

Το προηγούμενο (βλ. 2k10) ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ONLINE (στα όρια του ανύπαρκτου, αφού πρακτικά μετά από ένα σημείο ελάχιστοι επέμεναν να παίζουν). Αυτό αρκεί. Για την ακρίβεια κανένα 2k από όσα θυμάμαι δεν είχε ανθρώπινο online, ακόμα και προηγούμενες εκδόσεις είχαν τεράστια προβλήματα (πχ. 2k9). Γι' αυτό σου προτείνω να περιμένεις λίγες μέρες μέχρι να φανεί πως θα πάει η κατάσταση και μετά να προχωρήσεις σε αγορά. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα με τίποτα αν δεν διαβάσω πρώτα ότι παίζει χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο! Τρελά animations!!!

Έχω βγάλει 2 Jordan challenges (flu και final game) και ξεκλειδώνω παπουτσια κλπ...Κόλαση!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμ ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια με τα περσινά. Ήδη πέτυχα κάτι που μυρίζει bug. Μετά από μερικούς αγώνες στο My Player κοιτάω κατά τύχη το Difficulty και ήταν στο (default) Pro! Όμως εγώ ήμουν σίγουρος ότι το είχα αλλάξει σε All Star όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Τις άλλες αλλαγές (sim quarter length, game style κλπ) τις είχε κρατήσει.

Τελοσπάντων λέω βλακεία θα έκανα. Το αλλάζω σε All Star, γίνεται autosave, παίζω 2 drills πριν τον αγώνα, ξανακοιτάω και ήταν πάλι Pro! Δεν μου αρέσουν αυτά...

edit: Έπαιξα άλλο ένα αγώνα και το difficulty δεν άλλαξε. Μετά έβαλα να παίξω ένα drill και ξαναγύρισε σε Pro. Αλλά μάλλον είναι bug με τα drills. Μικρό το κακό.

Μερικές παρατηρήσεις για το My Player τώρα:

• Δεν είδα κάπου να έχει επιλογή για αριθμό αγώνων regular season, άρα πάλι 82 θα παίζουμε. Κρίμα, θα έπρεπε να μπορούσαμε να το μειώσουμε (σε 29 ή 58) κι ας γίνεται πιο δύσκολο να πιάσουμε κάποια milestones.
  • Επίσης δεν είδα επιλογή για το Foul Out. Πάλι στα 6 βγαίνουμε, που φυσικά στα 5λεπτα που παίζω είναι σχεδόν αδύνατον να γίνουν τόσα.
  • Οι αλλαγές του coach στο Summer League ήταν φυσιολογικές Συνήθως με έβγαζε 40" πριν το τέλος της κάθε περιόδου και με έβαζε 1 λεπτό μετά που είχε ξεκινήσει η επόμενη. Δεν είδα τα περσινά αίσχη με τις αλλαγές-βόλεϊ που με έβγαζε και με έβαζε πάλι μετά από 5-10" (ή ακόμα και 2"! το είχα δει κι αυτό!)
  • Άλλο ένα bug που είδα (αλλά πρέπει να είναι σπάνιο) ήταν όταν πάτησα Heat Check ενώ είχα τη μπάλα (που σου δείχνει πόσους πόντους έχει πετύχει ο κάθε παίχτης της ομάδα σου). Το παιχνίδι πραγματικά σκάλωσε και ό,τι και να πάταγα δεν γινόταν τίποτα. Μόνο το Start δούλευε. Τελικά έκανα 24" και έφτιαξε. Με αυτή τη φάση όμως πήγα από Β σε C- ! Φέτος τα λάθη και τα Hold the ball too long ξεσκίζουν τη βαθμολογία! Απαγορεύονται δια ροπάλου! Όπως και να φας καλάθι από τον παίχτη σου.
  • Άλλο θέμα είναι με τις αλλαγές των μαρκαρισμάτων. Δεν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά θέλει λίγο καιρό να το συνηθίσει κάποιος. Ναι μεν φέτος υπάρχει πολύ περισσότερη κίνηση και τα μαρκαρίσματα αλλάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ (χωρίς να σου σπάει τα νεύρα με το περσινό Leave Assignment) ωστόσο πολλές φορές σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις σε ποιον παίχτη θα πας. Το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές οι αλλαγές είναι εντελώς απρόσμενες και για λίγα δευτερόλεπτα μένεις μλκας μέχρι να καταλάβεις πού πρέπει να πας.
  • Είδα θετική ενέργεια για Good Foul, δεν θυμάμαι αν υπήρχε πέρσι αυτό. Βρέθηκα να μαρκάρω τον ψηλό κάτω από το καλάθι (είμαι δυάρι) και όταν σηκώθηκε του έκανα φάουλ. Αντί να μου δώσει μείον για φάουλ, μου έδωσε συν για Good Foul κι ας τον έστειλα στις βολές. Γενικά φέτος υποστηρίζονται πολλές περισσότερες ενέργειες, πχ. πάσα σε παίχτη που παίρνει φάουλ, πάσα σε παίχτη που στα καπάκια βγάζει ασίστ, λάθος που οδηγεί σε καλάθι με αιφνιδιασμό κλπ.
  • Ένα τελευταίο που είδα τώρα που πήγα στο ΝΒΑ είναι η επιλογή να ζητήσεις Trade σε άλλη ομάδα.

---------- Προσθήκη στις 14:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ----------

Συνεχίζω, δεν πτοούμαι με τίποτα. Έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο ΝΒΑ με τους Pacers και φυσιολογικά με έβαλε ελάχιστα, περίπου 6 λεπτά (και καθόλου στην τελευταίο περίοδο).

Το θέμα με το difficulty δεν έχει να κάνει μόνο με τα Drills όμως. Έβαλα σκέτο Shootout και έκανε τα ίδια. Μετά από αγώνα όμως το κράτησε το επίπεδο. Άρα μέχρι να βγει κανα patch απλώς να έχουμε το νου μας, αν στο My Player κάνουμε οτιδήποτε άλλο στο Play Now εκτός από το να παίξουμε αγώνα, πρέπει μετά να ξαναγυρίσουμε το επίπεδο. Αν κάποιος παίζει σε Pro βέβαια δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Εγώ έγινα draft στους heat, στο summer circuit τα 4 παιχνίδια που έκανα ήταν από Α- μέχρι Α+. Στο πρώτο αγώνα της regular season έπαιξα περίπου εφτά λεπτά και τελείωσα τον αγώνα με 9 πόντους και 1 κλέψιμο. Αυτό που παρατήρησα χωρίς να είναι αρνητικό, είναι οτι στην αλλαγή μαρκαρισμάτων όταν αμύνεσαι οι συμπαίκτες σου αφήνουν μερικές φορές ελεύθερους τους αντιπάλους με αποτέλεσμα και να δέχομαι εύκολα καλάθια αλλά και όταν βρίσκομαι πιο κοντά σ'αυτόν που σκοράρει να χρεώνομαι εγώ το φταίξιμο(αν και δεν είμαι υπεύθυνος για το μαρκάρισμα του).

Δημοσ.

Χμ, τώρα έπαιξα κάμποσα drills συνεχόμενα και το difficulty δεν άλλαξε, παρέμεινε All Star. Ό,τι να 'ναι γίνεται πάλι.

Δημοσ.

Tελικά σε σχέση με το nba2k10 είναι καλύτερο;

Για εμάς τους κατόχους Pc που αργεί αξίζει να το περιμένουμε να βάλουμε full γραφικά;

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ καλύτερο από το 2k10. Και ναι, νομίζω αξίζει η υπομονή να το δείτε και σε PC. Η διαφορά στα γραφικά θα είναι σημαντική (όπως και πέρσι άλλωστε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους legends 80s, 70s και πίσω τους βγάλανε??? Μόνο west-east 2010 βλέπω.... (κλαψ)

Επεξ/σία από Wolfidis
Δημοσ.

Πλησιάζω στα όρια της παράκρουσης μιλάμε, απίστευτο παιχνίδι. Το τι κινήσεις έχω δει, τι πάσες, τι συστήματα, τι καραμπόλες, πολύ καλύτερο από το περσινό (το οποιο έχω αρκετά φρέσκο γιατί μέχρι πρόσφατα έπαιζα ακόμα My Player και Euroleague).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...