Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα γραφικα ειναι ιδια με του ντεμο.Να πω οτι επαιξα μια ωρα.

Οι αμυνες ειναι ιδιες με του ντεμο,αν και σε ορισμενα σημεια μου φανηκαν καπως ποιο κακες[λιγο πιο ευκολα με εφευγε ο παικτης]

Ορισμενα ratings ειναι gtp[Childress 77 ,turkoglou 73]

Τα επιθετικα rebound ειναι πολυ ευκολα να τα παρεις,με λιγα λογια μαζευεις αβέρτα rebound[επιθετικα]

Τα σουτ τωρα.Πριν ξεκινησουμε το παιχνιδι εχει καποια settings,ενα setting λεει shot with real player % or shot stick?το αρχικο ειναι το shot with stick,αναλογα ποτε θα αφησεις το stik θα μπει.Πολυ ρεαλιστικο αλλα και πολυ δυσκολο,καθως βρηκα καμια 10αρια αμαρκαριστα και τα εχασα ολα.Με λιγα λογια ,οποιος παιζει με αυτο το setting[το προτιμω γιατι το κανει πιο αληθινο το game και σε εμποδιζει στο να σουταρεις απο του διαολου την μανα]θα πρεπει να μαθει ακριβως τα στυλ των παικτων του [οσο πιο μακρια εισαι,τοσο περισσοτερο πρεπει να κρατησεις πατημενο το αναλογικο].Με το player % ,ειναι αυτο που ειχαμε και στο προηγουμενο παιχνιδι.Αν ειναι καλος ο τριποντερ ,λιγο καλα να ξερεις το στυλ του ,τα χωνεις απο παντου]

Οι κινησεις στην επιθεση ειναι αμετρητες και μεσα σε μαι ωρα παιχνιδιου ειδα πολλες καινουργιες,μαι εκτων οποιων δεν υπηρχε στο ντεμο[παιρνεις την πλευρα μια μπορστα το αναλογικο ,μια αριστερα ,σπασιμο μεσης και καλαθι,βεβαια αυτο το εκανα με τον jordan]

Εχει ενα mode μονο γαι τον jordan στο οποιο σου εχει τα μεγαλυτερα επιτεύγματα αυτου του παικτη[64 ποντους με celtics]και εσυ πρεπει να τα σπασεις[με την ομαδα των σιγακο μπουλς να κβαλεις με jordan 64 ποντους εναντιον των σελτικσ με λαρρυ bird κτλ]

Επιπλεον εχει 3 επιπεδα πριν ξεκινησεις ,custon ,custom και sim με του sim τα sliders να ειναι αρκετα πεσμενα σε σχεση με τα αλλα[τριποντο 46 κτλ].

Επιπλεον στην αρχη του παιχνιδιου οταν διαλεγεις ομαδες ,δεν σου δειχνει πλεον την δυναμικοτητα της ομαδας με % αλλα με το τι εκαναν την προηγουμενη χρονια[αυτο καταλαβα].

Θα ξαναγραψω ενα μεγαλυερο review οταν παιξω παραπανω

Μεχρι στιγμης ομως ειναι οπως τι περιμενα.

Δημοσ.

Μπράβο, το άκουσα κι εγώ. Στον πρώτο αγώνα έσπειρε ο MJ, 30 πόντους έβαλα με το σκορ στο 52-47. Έκανα 20 drive με αυτόν και με τον Pippen και πραγματικά δεν ίδια ΔΥΟ ίδια. Το παιχνίδι έχει απίστευτα πολλές κινήσεις.

Το highlight όμως ήταν o Magic. Ο τύπος είναι αλλού. Είναι πραγματικά ίδιος, το παιχνίδι έχει όλες τις παλαβές κινήσεις του.

Δημοσ.
Αυτοί ήσαν παίκται...

Το Buzzer Beater είναι δικό σου blog; Αν ναι, χίλια μπράβο, καταπληκτική δουλειά και ξεκαρδιστικές ατάκες.

Δημοσ.

Όντως πολύ καλό blog, bookmarked :-D

---------- Προσθήκη στις 20:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:29 ----------

Ξεκίνησα MyPlayer. Επιτέλους φέτος μπορούμε να κάνουμε το αυτονόητο, δηλαδή να ορίσουμε εξαρχής σε τι επίπεδο και διάρκεια θα παίζουμε (αλλά και τα sim quarter lengths).

Ερώτηση. Έχει και μια επιλογή που λέει Game Style: Default/Simulation. Τι είναι αυτό? Βρήκα κάτι εδώ http://www.operationsports.com/newspost.php?id=436730 αλλά δεν είναι πολύ κατατοπιστικό.

Δημοσ.

Ερώτηση. Έχει και μια επιλογή που λέει Game Style: Default/Simulation. Τι είναι αυτό? Βρήκα κάτι εδώ http://www.operationsports.com/newspost.php?id=436730 αλλά δεν είναι πολύ κατατοπιστικό.

Απο αυτο που καταλαβα απο το Link στο op.sports λεει οτι μαλλον αν πχ βαλεις simulation τοτε αυτο συνεπαγεται αλλαγη στα default sliders του παιχνιδιου οσο χρειαζεται ωστε να γινει πιο ρεαλιστικο πχ αναφερει οτι δεν μπορει μετα καποιος να εκμεταλευεται το ευκολο περασμα απο την baseline κλπ.Προσωπικα αν ειναι οντως ετσι και ειναι πιο πεσμενα δηλαδη τα sliders σαυτο το Mode ωστε να ειναι πιο σπανιa τα θεαματικα καλαθια ,για εμενα παντα θα ειναι must και με βλεπω να παιζω πολυ εκει διοτι σιγουρα σε ολους αρεσει να βλεπεις περασματα απο εναν και δυο και καρφωματα στα μουτρα των ομαδων αλλα οταν μπορεις να το κανεις αυτο καθε τρεις και λιγο με εναν αθλητικο παικτη αρχιζει και γινεται βαρεμαρα και χανει και το νοημα του.Οποτε για μενα καλυτερο να γινονται τα "τρελλα" αρεα και που για να τα ευχαριστιεμαι και περισσοτερο οταν γινονται

Πολυ τυχεροι ρε παιδες οσοι το παιζετε ηδη,το εχω preorder και μου εχει σπασει τα νευρα η αναμονη μεχρι να ερθει 8 οκτωβρη.Αν μπορεσει κανεις ας ριξει ακομα κανενα "review".Απο το ντεμο που εχω παιξει τολμω να πιστευω οτι το βλεπω για το καλυτερο sports game των τελευτεων ετων

Δημοσ.

Ένα MyPlayer πρόλαβα να παίξω και φαίνεται αρκετά πιο δύσκολο. Ίσως φταίει το μεγαλύτερο επίπεδο (πέρσι ήταν Pro και τώρα έβαλα All Star και Simulation για αρχή) και ειδικά η άμυνα είναι πιο δύσκολη, το ΑΙ βγάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ συστήματα με πολλά σκριν χαμηλά, κοψίματα, ρολαρίσματα του παίχτη που μαρκάρεις κλπ. Δεν μένεις δευτερόλεπτο ακίνητος. Επίσης φέτος σου μειώνει τη βαθμολογία και για ενέργειες όπως να στηθείς σε λάθος θέση για επιθετικό κλπ.

Κάποια drills πρέπει να έχουν αλλάξει, πχ. κοιτάξτε πώς έχει γίνει το shooting:

Δημοσ.

προλαβα και επαιξα και γω λιγο...κανουν μπαμ αμεσως οι απειρες νεες κινησεις.Ο ιορδανης απλα δεν υπαρχει κανει τα απιστευτα στον αερα κ οπως λενε κ τα παιδια καθε κινηση ειναι μοναδικη τουλαχιστον για τωρα που ειναι αρχη.Επιτελους φτιαχτηκαν αυτα τα σπασιματα που εκαναν οι παιχτες στην κινηση κ γενικα φαινεται πιο ρεαλιστικη η κινηση.χαμος απο picks δεν καταλαβαινω τι γινεται...δεν ξερω πολλα απο μπασκετ κ δεν καταλαβαινω ακομα κατι picks and hops/picks and rolls/picks and f@cks κλπ κλπ αλλα υποθετω εχει να κανει με το που παει ο ψηλος(??).δοκιμασα και my player,δεν ειχα ασχοληθει στο 10 και μου φαινεται αρκετα χρονοβορο κ δυσκολο αλλα πιστευω αξιζει.Το παιχνιδι σε γενικες γραμμες εχει παρα πολλες βελτιωσεις και κυριως απο εκνευριστικα θεματα του 10 πχ κατι τρελα goaltending που εδινε κλπ...

Δημοσ.

Βασικά έτσι και πιάσεις το My Player πολύ δύσκολα να ξανασχοληθείς με το "κανονικό" παιχνίδι, αυτό έπαθα πέρσι :P Το κακό του My Player όμως είναι ότι για τις θέσεις 3-5 πρέπει πραγματικά να ξέρεις μπάσκετ αν παίζεις σε επίπεδο All Star και πάνω, γιατί θα πρέπει να ξέρεις που να κινείσαι κλπ. Εγώ για παράδειγμα που θεωρώ ότι ξέρω λίγο μπάσκετ μιας και παίζω/βλέπω/ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια, δεν θα μπορούσα με τίποτα να πάρω πεντάρι, δεν θα ήξερα τι να κάνω μέσα στο γήπεδο εκτός από κάποιες κινήσεις με πλάτη. Δεν την ξέρω καθόλου τη θέση, η μάνα μου με γέννησε κοντό :P

Από την άλλη βέβαια αν κάποιος δεν ξέρει μπάσκετ και δεν νιώθει τίποτα, πολύ που τον νοιάζει πώς θα παίξει μέσα στον αγώνα, θα τρέχει πάνω κάτω και θα αμολάει από παντού. Στο κανονικό παιχνίδι μπορεί να το ευχαριστιέται αλλά στο My Player δεν θα δει προκοπή.

Το μόνο κακό που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι ότι κατά τα φαινόμενα το My Player θα έχει και φέτος 82 παιχνίδια στη regular season, δεν είδα να ρυθμίζεται από κάπου αυτό.

---------- Προσθήκη στις 23:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:41 ----------

Το Buzzer Beater είναι δικό σου blog; Αν ναι, χίλια μπράβο, καταπληκτική δουλειά και ξεκαρδιστικές ατάκες.

Χμμ, αύριο πάλι. Η τελευταία εμφάνιση στο My Player ήταν σημάδι ότι αρκετά για σήμερα (ήττα 58-25 με 6π, 1ρ, 2/13 σουτ και φυσικά βαθμολογία D+). Στο μεταξύ κάθομαι και χαζεύω το http://thebuzzerbeater.wordpress.com που λέγαμε, πολύ γέλιο, φοβερό site.

Δημοσ.

Στο μεταξύ κάθομαι και χαζεύω το http://thebuzzerbeater.wordpress.com που λέγαμε, πολύ γέλιο, φοβερό site.

Το επιτελείο του Buzzer Beater σας ευχαριστεί!

Δημοσ.

Παντως το παιχνιδι πραγματικα ξεφτιλιζει οποια δουλεια εχει γινει σε Fifa11 και Pes2011.Αυτα τα 2 μπροστα στο 2k11 φαινονται σαν παιχνιδια του 1998, ειναι λες και κυκλοφορουν σε pre-alha κατασταση.Ακομη και τα ομολογουμενως ωραια animation του fifa φαινονται αστεια αν παιξει καποιος 2k11 και στο καπακι fifa.

Δημοσ.

Είναι όντως αψεγάδιαστο σε θέματα animation. Δεν γνωρίζω όμως αν οι λιγότεροι παίκτες on-screen παίζουν ρόλο γι' αυτό το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...