nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 τι απιστευτα γραφικα ειναι αυτα!!τι θεικο animation εχει!!!ακομα και το πως παλετε το σορτσακι απο τα ποδια των παιχτων ειναι εκπληκτικο.τα χρωματα ειναι τελεια που νομιζα οτι βλεπω nbd σε high definition απο δορυφορικη!! Για τα animations συμφωνώ. Για τα γραφικά όμως, έχεις δει το 2k10 σε PC?
teofross Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 nzeppos τα γραφικα ειναι πολυ καλα και σε ps3 που το ειδα (φανταζομαι και σε 360) υποστυριζει και 1080p. Αυτες οι κονσολες εχουν πολυ καλα γραφικα στο 2κ αν αναλογιστεις οτι μεσα εχουνε hardware τελη του 2005.Σε σχεση με τα γραφικα του 2κ10 δεν εχουνε καμια τρελλη διαφορα αλλα σου λεω δες με τι hardware τρεχουνε.Αν ειναι να κανουμε τετοια συγκριση πρεπει να συγρινουμε με pc με καρτα vga τεχνολογιας τελη 2005,αρχες 2006 max.Μια χαρα ειναι τα γραφικα για το hardware που εχουν οι κονσολες + οτι παιζει απροβληματιστα χωρις κολληματα κλπ
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν διαφωνώ. Όπως είπα και στην πρώτη ματιά που έριξα στο παιχνίδι, τα γραφικά είναι βελτιωμένα από πέρσι (άρα εξ' ορισμού καλά) όμως υπολείπονται αυτών σε PC. Αυτός ήταν και ο λόγος που προτίμησα να μην παίζω το 2k10 σε κονσόλες. Φέτος όμως δεν νομίζω να το σηκώνει το laptop και τουλάχιστον μέχρι να βγει κανα Euroleague patch θα λιώνω το MyPlayer στο 360.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν διαφωνώ. Όπως είπα και στην πρώτη ματιά που έριξα στο παιχνίδι, τα γραφικά είναι βελτιωμένα από πέρσι (άρα εξ' ορισμού καλά) όμως υπολείπονται αυτών σε PC. Αυτός ήταν και ο λόγος που προτίμησα να μην παίζω το 2k10 σε κονσόλες. Φέτος όμως δεν νομίζω να το σηκώνει το laptop και τουλάχιστον μέχρι να βγει κανα Euroleague patch θα λιώνω το MyPlayer στο 360. Aν και περυσι αγορασα το 2k10 και σε pc και σε ps3 φετος μαλλον θα παρω μονο την πρωτη εκδοση και ελπιζω να βγαζουν γρηγοροτερα τα patches για το pc.Διχως ΑΑ πραγματικα δεν μπορω να παιξω το παιχνιδι.Ασε που το 2k10 το εχω τιγκα στα cyberfaces και καθε φορα μου πεφτει το σαγονι απο τα γραφικα.
kingnick 999 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 [ame] [/ame] promo video με πρωταγωνιστες stars του nba.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Aυτο παρακατω ειναι ισως το καλυτερο βιντεο απο sports game που εχει βγει ποτε.Τετοιος ρεαλισμος σε videogame δεν εχει υπαρξει ποτε στο παρελθον.Δειτε: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VKIYCzJur3I[/ame]
Olorin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Εντάξει, ο σχολιασμός πλέον νομίζω έχει πάει σε άλλο επίπεδο... Βέβαια, δεν ξέρω πόσο επαναλαμβανόμενος μπορεί να γίνει στην πορεία, αλλά από αυτά που είδα/άκουσα εντυπωσιάστηκα... //Στην gamescom που είχα παίξει το παιχνίδι, δυστυχώς από την φασαρία τριγύρω δεν ακουγόταν τίποτα, βλέπετε... //Έλεος, τι κάμερα είναι αυτή που παίζει...
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 //Έλεος, τι κάμερα είναι αυτή που παίζει... Θα του έμεινε κουσούρι από το πολύ MyPlayer
Olorin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Θα του έμεινε κουσούρι από το πολύ MyPlayer Μα δεν είναι καν πίσω από το καλάθι, είναι λες κι έχεις κάτσει στο γωνιακό πέταλο στην πρώτη σειρά κιόλας, για να μην έχεις καλή οπτική... Θυμίζει ένα μπαστάρδεμα της κάμερας του Run n' Gun και του NBA Live 95...
fearwhatnow Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Πρεπει να ειναι η Baseline με custom ρυθμισεις αν δεν κανω λαθος.Προσωπικα δεν με χαλαει ως καμερα.Και γηπεδο βλεπεις και τα κενα και επισης γινεται αντιληπτο οτι φετος δεν μπορεις να κανεις drive ανετα οποτε γουσταρεις μεσα στο χρωματιστο και να σε κοιτανε σαν χανοι οι αμυντικοι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μου το φερνει και σε εμενα τωρα.Δεν εχει ομως dvd αυτη την στιγμη ,οποτε θα πρεπει αν περιμενει στον σκληρο. Κανα Video club απο Αιγαλεω που να εχει dual layer υπαρχει?
skanjos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 καλά ρε παλικάρια τι σχολιασμός είναι αυτός απίστευτος,καλά θα κάνουν να τα βλέπουν αυτά Σωτηρακόπουλος/Ναθαηλάκης να μαθαίνουν. το δοκίμασα ,απίστευτο παιχνίδι...έχουν ξεφύγει ,αυτό και το mlb the show πιστέυω δίνουν ρέστα στα sports games...μακάρι να βλέπαμε και ένα ποδοσφαιράκι με τέτοια ποιότητα.
polakis21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Μόλις γράφτηκε και το έπαιξα!!!! Απίστευτο!!!! Jordan, Rodman κλπ γίνεται κόλαση!!! Ξεκινάω Jordan Challenges για να ξεκλειδώσω Jordan στο my player! Gameplay απίστευτο και μέχρι τώρα δεν βλέπω τρελά bug!!! Tί πόρωση είναι αυτή????/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα