deus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 για 360, ωραία γιατί βαριέμαι να καίω dvd.
fearwhatnow Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Nομιζω οτι μετα τις καθημερινες ανακοινωσεις σε features απο την 2k δεν τιθεται καν ζητημα συγκρισης με το Elite.Μεχρι και Half Time Show με τον Damon Bruce ανακοινωσαν.Ειδικα στον τομεα presentation οι ανθρωποι εχουν ξεφυγει.Σε αυτον τον τομεα τα ποδοσφαιρακια απο EA και Konami ειναι για γελια και απορω γιατι κανεις δεν ζηταει να βελτιωθουν.Τι να λεμε τωρα: - My Player+Conferences - NBA Today (ο,τι καλυτερο εχει επινοηθει στα sports games τα τελευταια χρονια) - HT Show με αναλυσεις - On The Fly στατιστικα και αναλυσεις μεσα στην μεταδοση Αν βαλεις και τα modes και το νεο συστημα isomotion καταλαβαινεις οτι τουλαχιστον οι ανθρωποι προσπαθουν να βελτιωσουν το προιον.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Στο τελευταιο βιν τεο στην προηγουμενο σελιδα ,εχε ενα ματς με λεμπρον κτλ.Αποτι ειδα δεν το φτιαξανε το γλιτσ ,που παω κατω απο την ρακετα κτλ. Πατνως η κινηση των παικτων ειναι πιο αληθινη απο το προηγουμενο
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Αν θυμάμαι καλά, η ανανέωση του Xbox Live γίνεται γύρω στις 12 η ώρα Ελλάδας (5 ανατολικής ακτής) άρα κάπου εκεί ελπίζω να έχουμε το demo. Το καλύτερο νέο από ΟΛΑ όσα έχω διαβάσει είναι η επιβεβαίωση ότι στο MyPlayer θα υπάρχει επιλογή επιπέδου δυσκολίας. Το MyPlayer του 2k10 παραήταν εύκολο... ---------- Προσθήκη στις 13:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:39 ---------- Βγήκε στο XBL, 700κάτι ΜΒ, το κατεβάζω πάραυτα! ---------- Προσθήκη στις 14:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:34 ---------- Έπαιξα 2 αγώνες στα γρήγορα. Μερικές παρατηρήσεις επί τροχάδην: Το demo έχει ένα τετράλεπτο, την πρώτη περίοδο Lakers-Celtics στο Staples Center. Όπως και πέρσι δεν μπορούμε να καλέσουμε κανένα σύστημα, απλώς τρέχουμε πάνω κάτω και σουτάρουμε. Είδα αρκετές νέες κινήσεις, μερικές από τις οποιες με εντυπωσίασαν.Πχ. ο Kobe έριξε ένα σουτ εκτός ισορροπίας και όταν προσγειώθηκε έκανε 2 βήματα προς τα πίσω και έφαγε μια ωραιότατη σαβούρα. Σε μια άλλη φάση ο Fisher έκανε drive και έπεσε πάνω στον Perkins, ο οποιος έκανε βιαστικά βήματα προς τα πίσω για να κλείσει το διάδρομο. Ο Perkins έχασε την ισορροπία του και έριξε μια... ζεϊμπεκιά, με αποτέλεσμα να μείνει μόνος του ο Fisher. Απλώς δείτε τα shooting animations το Kobe, δεν υπάρχουν... 10 σουτ να κάνετε, θα δείτε 10 διαφορετικές κινήσεις. Πραγματικά θέλω να δω τι δουλειά έχουν κάνει στον MJ. Κάτι που ΔΕΝ μου άρεσε ήταν το αφύσικο "κόψιμο" αρκετών animations στον αέρα. Κλασική περίπτωση που ο Rondo πάει για layup και πέφτουν 2 ψηλοί πάνω του. Μπορεί να αλλάξει το animation του στον αέρα και να δώσει μια παλαβή πάσα. Ναι μεν γίνεται ακόμα και στην πραγματικότητα, αλλά στο demo η κίνηση φαίνεται να αλλάζει πιο απότομα από πέρσι. Σε κάποια drive το ΑΙ φάνηκε να χρησιμοποιεί περισσότερες κινήσεις σε σχέση με πέρσι. Πχ. προσποίηση, σταυρωτή ντρίπλα και βήματα για layup. Τα διχτάκια έχουν λίγο καλύτερο animation σε σχέση με πέρσι και φαίνεται να επηρεάζουν περισσότερο την πορεία της μπάλας. Στο 2k10 ώρες ώρες η μπάλα έμπαινε άγγιχτη και δεν άλλαζε καθόλου την πορεία της, παρά την επαφή με το διχτάκι. Έχει αλλάξει η λογική της παγίδας. Αν καλέσουμε double team, συνήθως έρχεται ο πιο κοντινός παίχτης (με ένα σχετικό icon πάνω από το κεφάλι του), αλλά έχουμε και τη δυνατότητα να καλέσουμε όποιον εμείς θέλουμε πατώντας το αντίστοιχο quick icon. Τις περισσότερες φορές που το δοκίμασα όμως μπερδεύτηκα, γιατί κατέληγαν να πέφτουν... τρεις παίχτες πάνω στην μπάλα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Το κουμπί Υ (τρίγωνο στο PS3) δεν κάνει ριβέρς αλλά κάτι σαν jump stop. Το Β (κύκλος) αντί για σταυρωτή ντρίπλα κάνει fake pass (που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα). Διορθώστε με, αλλά νομίζω αυτό υπήρχε και σε προηγούμενα 2k και μάλιστα είχαμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε αν πχ. με το Β θέλουμε να κάνουμε fake pass ή crossover dribble. Το επίπεδο λογικά είναι το All Star, οπότε αν παίξουμε στοιχειώδη άμυνα και δεν αφήσουμε ελεύθερα σουτ τότε δεν τρώμε εύκολα καλάθι. Στην επίθεση όμως, ελλείψει συστημάτων της προκοπής, αναγκαστικά παίζουμε ηρωικά. Μου άρεσε που υπήρχε πολύ καλή απόκριση σε πάσες με-τη-μία. Με αυτόν τον τρόπο μπόρεσα να βγάλω μερικά ελεύθερα σουτ, ενώ πέρσι έπρεπε να πατάμε το κουμπί της πάσας πολύ πριν την πιάσουμε στα χέρια μας. Κάτι που δεν το είχα ξαναδεί ποτέ, έδωσε επιθετικό φάουλ σε κινητό σκριν του Gasol, χωρίς μάλιστα να πέσει κάτω ο αντίπαλος. Δεν είμαι σίγουρος αν έφταιξα εγώ (γιατί πήγα να περάσω από το σκριν πριν στηθεί σωστά ο Ισπανός) αλλά όπως και να 'χει είναι μια ρεαλιστική νέα προσθήκη. Ο ήχος μου φάνηκε λίγο πιο γεμάτος. Τα γραφικά είναι σαφώς χειρότερα ακόμα και από του 2k10/PC (με φουλ όλα), παρ' ολ' αυτά είναι βελτιωμένα. Ειδικά οι φωτισμοί. Το καλό είναι όταν με το τέλος του αγώνα χρειαζόμαστε μόλις 2-3 κλικ και <20" μέχρι να παίξουμε το επόμενο τετράλεπτο παιχνίδι. Αυτά τα ολίγα. Μετά τα περσινά αίσχη δεν μπορώ να πω ακόμα αν είναι ό,τι περίμενα. Θα εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη μόνο αν δω το τελικό προϊόν και ασχοληθώ αρκετά μαζί του. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2010 από nzeppos
teofross Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 ωραια ενημερωση nzeppos. Ενδιαφερον πολυ ακουγεται.ακομα δεν εχει βγει τιποτα μεχρι και τωρα για το ps3...
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ε εντάξει, από όσα πράγματα παρατήρησα σχεδόν κανένα δεν ήταν ουσιώδες (άλλωστε 3 παιχνίδια πρόλαβα να παίξω όλα κι όλα). Αυτά που πραγματικά θέλουμε να δούμε δυστυχώς δεν υπάρχουν στο demo. Δηλαδή το online, τα features και τις ρυθμίσεις του MyPlayer, τα οποια μικρά ή μεγάλα bugs, τη συμπεριφορά του ΑΙ σε ολόκληρο αγώνα (αφού σε μια περίοδο δεν προλαβαίνει να "κλέψει"), τα τυχόν slowdowns που είχαμε πέρσι σε κάποια γήπεδα και κάμποσα άλλα πράματα.
teofross Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 παντως με ευχαριστιση καπου διαβασα οτι το ΑΙ παιζει πολυ ωραια επιθεση φετος και δεν στηριζεται στις λειζερ πασες μεσα στο καλαθι.ισχυει?
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Είναι αλήθεια ότι δεν είδα ούτε μία τέτοια πάσα αλλά με τόσο μικρό δείγμα γραφής ποιός ξέρει? Χρειάζεται να το δούμε και σε δυσκολότερο επίπεδο. Κάτι άλλο που μου άρεσε ήταν ο τρόπος που δίνει τη μπάλα ο κοντός στον ψηλό που παίζει με πλάτη. Έχει πολλούς διαφορετικούς τύπους πάσας και κάνουν το παιχνίδι πολύ αληθοφανές. Όταν το δείτε θα καταλάβετε. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από nzeppos
teofross Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 λενε οτι το επιπεδο δυσκολισς ειναι στο pro ,παντως απο κηνηση και γενικοτερα animation παικτων απο βιντεο που ειδα απο το ντεμο το παιχνιδι ειναι ισως και το πιο 'φυσικο' που εχω δει σε σπορτ game.Πολυ ρεαλιστικες κηνησεις
deus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 δεν το ανεβάζεις πουθενά ρε nzeppos δεν το βρίσκω πουθενά, έχουν βγει και demos για fifa11 και vanquish.
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Τώρα που το ξανασκέφτομαι συμφωνώ κι εγώ ότι το επίπεδο δυσκολίας είναι μάλλον Pro, γιατί στο ενδιάμεσο έπαιξα καναδυο 2k10 Euroleague σε AllStar και όντως ήταν πιο δύσκολο. Να το ανεβάσω άμεσα δυστυχώς δεν μπορώ γιατί το 360 που μπαίνει στο XBL το έχω στο πατρικό μου (και εδώ έχω το μπαναρισμένο, με λάθος τροφοδοτικό ffs!) Θα ψάξω όμως στο Net μπας και βρω τίποτα και θα ενημερώσω. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2010 από nzeppos
deus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 thanks όταν το βρω θα ενημερώσω και εγώ ένας τύπος λέει το ανεβάζει στο megaupload τώρα, διάβασα και κάποια χαζά παίζεις μόνο με lakers δεν μπορείς να αλλάξεις ομάδα στο demo άσχημο ειδικά αν είσαι anti lakers σαν εμένα.
nzeppos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχα, το ίδιο λέω κι εγώ για τους Celtics
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 απιστευτο game ,μπραβο στην 2κ.Παιδες κατεωαστε το και θα δειτε,εξαιρετικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα