fearwhatnow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Gameplay Difficulty: Pro Game Style: Sim-->Custom Game Speed: 50 Quarter Length: 12 minutes Fatigue: On Player Energy: On Injuries: On Clutch Factor: On Shooting Type: Shot Stick FT Shooting Type: Real Player % Free Throw Difficulty: 50 Game Sliders Offense Inside Shot Success: 45/45 Close Shot Success: 47/48 Mid-Range Success: 51/52 3PT Success: 51/53 Pass Accuracy: 50/46 Defense Help Defense Strength: 65/65 Attributes Ball Handling: 50/39 Hands: 50/35 Dunking Ability: 35/35 Stealing: 50/25 Blocking: 35/35 Offensive Rebounding: 100/100 Fatigue Rate: 44/44 Tendencies Look for Post Players: 60/60 Attempt Dunks: 0/0 Commit Fouls: 100/50 Play Passing Lanes: 50/29 Fouls Over the Back Foul Frequency: 100 Charging Foul Frequency: 100 Blocking Foul Frequency: 100 Reaching Foul Frequency: 100 Shooting Foul Frequency: 75/57 Loose Ball Foul Frequency: 100 Οσα δεν αναφερω παραμενουν σε sim.Τα στοιχεια ειναι Hum/Cpu.
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Έπαιξα 2 παιχνίδια και μου φαίνονται μια χαρά, θα τα κρατήσω. Υπάρχουν κάποιες διαφορές βέβαια. Κατά πρώτον παίζω All Star. Στα 2-3 προηγούμενα 2k προτιμούσα κι εγώ το Pro, αλλά η αιτία ήταν το πόσο πολύ "έκλεβε" το ΑΙ στα μεγάλα επίπεδα. Φέτος νομίζω το All Star παλεύεται. Κατά δεύτερο παίζω οκτάλεπτα, ενώ προτιμώ το Shot stick timing στις βολές (για να έχω εγώ τον έλεγχο και το... άγχος). Έχω ανεβάσει το Free Throw Difficulty βέβαια, αυτή τη στιγμή το έχω στο 65 και ίσως το αυξήσω κι άλλο. Επίσης παίζω με το patch και αν δεν κάνω λάθω εσύ παίζεις σε PC (που ακόμα δεν έχουν βγάλει κάτι); Το patch άλλαξε αρκετά πράγματα στο gameplay, αλλά και πάλι συγκρίνοντας τα δικά σου sliders με τα default simulation νομίζω ότι οι αλλαγές γίνονται κυρίως σε τομείς που πάσχουν με ή χωρίς patch (πχ. τα φάουλ) Γενικά τα sliders αυτά μου φάνηκαν καλύτερα από τα sim, άρα τα κρατάω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Ξέχασα βέβαια να πω ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο παίχτης που ελέγχεις εσύ (είτε είναι δυάρι, είτε center) αλλά κυρίως ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες σου. Οι οποιοι σπανίως παίζουν καλή άμυνα, τα μισά σουτ που παίρνουν στην επίθεση είναι εντελώς παλαβά κ.ο.κ. Αν έχεις PG πιστεύω κάπως τους κουμαντάρεις, αλλά σε οποιαδήποτε άλλη θέση είσαι κυρίως θεατής στις απίστευτες μλκίες που κάνουν. Στους Heat έφτασα σε σημείο (στον 25ο αγώνα της σεζόν) να λέω πάλι καλά που κατορθώσαμε να νικήσουμε 2 αγώνες συνεχόμενους. Κυρίως γιατί στον πρώτο παίξαμε εκπληκτική επίθεση (έβαλα 35π με 75% σουτ) και στον δεύτερο πάρα πολύ καλή άμυνα. Υπάρχουν αγώνες που το μυρίζομαι από την αρχή, ότι αν δεν παίξω σαν το Nowitzki στην Εθνική Γερμανίας δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουμε. Όταν ήμουν στους Wolves ήταν κατανοητό, αλλά στους Heat είναι εντελώς απαράδεκτο. ημουν και εγω heat,και βαρεθηκα το παιχνιδι.Επαιαν συνεχως wade και lebron μονοι τους ,δεν δινανε πασα με τιποτα.Δεν καναμε νικη με τιποτα.Τελικα ζητησα μετεγγραφη και πηγα στους bulls ,με τους οποιους στα τελευταια 3 ματς εχω πανω απο 18 ποντους [βγαζουν συστηματα για ολους τους παικτες ,και αρκετα για εμενα]και εκτος απο αυτο κερδιζουμε συνεχως.Για SG τι να ανεβασω?Εχω 6"5 παικτη all around
fearwhatnow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Έπαιξα 2 παιχνίδια και μου φαίνονται μια χαρά, θα τα κρατήσω. Υπάρχουν κάποιες διαφορές βέβαια. Κατά πρώτον παίζω All Star. Στα 2-3 προηγούμενα 2k προτιμούσα κι εγώ το Pro, αλλά η αιτία ήταν το πόσο πολύ "έκλεβε" το ΑΙ στα μεγάλα επίπεδα. Φέτος νομίζω το All Star παλεύεται. Κατά δεύτερο παίζω οκτάλεπτα, ενώ προτιμώ το Shot stick timing στις βολές (για να έχω εγώ τον έλεγχο και το... άγχος). Έχω ανεβάσει το Free Throw Difficulty βέβαια, αυτή τη στιγμή το έχω στο 65 και ίσως το αυξήσω κι άλλο. Επίσης παίζω με το patch και αν δεν κάνω λάθω εσύ παίζεις σε PC (που ακόμα δεν έχουν βγάλει κάτι); Το patch άλλαξε αρκετά πράγματα στο gameplay, αλλά και πάλι συγκρίνοντας τα δικά σου sliders με τα default simulation νομίζω ότι οι αλλαγές γίνονται κυρίως σε τομείς που πάσχουν με ή χωρίς patch (πχ. τα φάουλ) Γενικά τα sliders αυτά μου φάνηκαν καλύτερα από τα sim, άρα τα κρατάω. Τι συμβαινει?Σε εχουν τσακισει και δεν ακουστηκες τοσον καιρο??
nzeppos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Χαχα, με τις γιορτές και τα σούρτα φέρτα έχω κάμποσες μέρες να παίξω. Δεινοπάθησα λίγο με τα sliders σου σε επίπεδο All Star, κυρίως γιατί εγώ είχα πάντα κάποιο διάστημα που πάθαινα black out ενώ το ΑΙ δεν ένιωθε τίποτα. Οπότε η διαφορά ανέβαινε ξαφνικά στους 10-15 πόντους και τελείωνε η υπόθεση. Έχασα 3-4 αγώνες έτσι. Το γύρισα σε επίπεδο Pro και είναι μια χαρά το παιχνίδι. Με αυτό το συνδυασμό sliders/δυσκολίας έπαιξα και 2 αγώνες teammates με ένα φίλο μου και έγιναν απίστευτα παιχνίδια, πραγματικό μπάσκετ!
Triple_HR21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) a network problem has been ancounted the prevents from continuing.this game will not be counted.παιδες δεν μπορω να παιξω με τιποτα ον ολινε μου βγαζει συνεχεια προβλημα ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?μολις γινεται το τζαμπολ αυτο βγαινει..βοηθηστε παιδευομε απο την παρασκευη Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2011 από Triple_HR21
kdiamant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έχω το εν λόγω παιχνίδι στο PS3 και παίζω με παρέα και ενώ μας αρέσει πολύ δεν έχουμε βρει λύση σε κάποια βασικά πράγματα που χαλάνε το παιχνίδι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Λοιπόν: 1) καταρχήν οι πάσες (χωρίς να επιλέξεις με το αντίστοιχο σύμβολο που να δώσει πάσα) μόνο με την κατεύθυνση του Joystick δεν πηγαίνουν πάντα στον παίχτη που θέλουμε και δε μιλάω σε περιπτώσεις όπου ο παίχτης που θέλουμε να δώσουμε πάσα είναι μαρκαρισμένος απο 2-3 παίχτες αλλά γενικά. π.χ. είναι μόνος του ο άλλος κάτω απο τη ρακέτα και μου δείνει πάσα στον άλλο στο τρίποντο με αποτέλεσμα να χάνω 2 εύκολους πόντους...Τι γίνεται με αυτό το θέμα? Πώς μπορεί να δίνει την πάσα πάντα εκεί που θέλω με την κατεύθυνση του joystick και την πάσα ή με άλλον αντίστοιχα γρήγορο τρόπο? 2) Πώς μπορώ να αλλάξω τον παίχτη που ΔΙΝΕΙ την πάσα απο out? Όχι ποιος θα λάβει την πάσα αλλά ποιος θα δώσει την πάσα. 3) Έχω κατεβάσει το τελευταίο roster update σε usb stick (δεν θέλω μέσω internet) και ενώ πιστεύω ότι το έχω περάσει σωστά καθώς το κάνω και load το roster μέσα απο το game δεν μου εμφανίζει στους Orlando Magic τις νέες μεταγραφές όπως τον Jason Richardson, Hedo Turkoglu(τον άλλον δεν τον θυμάμαι). Έχει βγεί όντως αυτό το roster update και κάνω κάτι λάθος ή δεν εχει βγεί ακόμα? Πώς το περνάω και που το κατεβάζω? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έχω το εν λόγω παιχνίδι στο PS3 και παίζω με παρέα και ενώ μας αρέσει πολύ δεν έχουμε βρει λύση σε κάποια βασικά πράγματα που χαλάνε το παιχνίδι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Λοιπόν: 1) καταρχήν οι πάσες (χωρίς να επιλέξεις με το αντίστοιχο σύμβολο που να δώσει πάσα) μόνο με την κατεύθυνση του Joystick δεν πηγαίνουν πάντα στον παίχτη που θέλουμε και δε μιλάω σε περιπτώσεις όπου ο παίχτης που θέλουμε να δώσουμε πάσα είναι μαρκαρισμένος απο 2-3 παίχτες αλλά γενικά. π.χ. είναι μόνος του ο άλλος κάτω απο τη ρακέτα και μου δείνει πάσα στον άλλο στο τρίποντο με αποτέλεσμα να χάνω 2 εύκολους πόντους...Τι γίνεται με αυτό το θέμα? Πώς μπορεί να δίνει την πάσα πάντα εκεί που θέλω με την κατεύθυνση του joystick και την πάσα ή με άλλον αντίστοιχα γρήγορο τρόπο? 2) Πώς μπορώ να αλλάξω τον παίχτη που ΔΙΝΕΙ την πάσα απο out? Όχι ποιος θα λάβει την πάσα αλλά ποιος θα δώσει την πάσα. 3) Έχω κατεβάσει το τελευταίο roster update σε usb stick (δεν θέλω μέσω internet) και ενώ πιστεύω ότι το έχω περάσει σωστά καθώς το κάνω και load το roster μέσα απο το game δεν μου εμφανίζει στους Orlando Magic τις νέες μεταγραφές όπως τον Jason Richardson, Hedo Turkoglu(τον άλλον δεν τον θυμάμαι). Έχει βγεί όντως αυτό το roster update και κάνω κάτι λάθος ή δεν εχει βγεί ακόμα? Πώς το περνάω και που το κατεβάζω? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! 1) Είναι γενικό πρόβλημα που δεν λύθηκε εντελώς ούτε με το patch (δεν είμαι καν βέβαιος αν βελτιώθηκε έστω και ελαφρά). Δυστυχώς ο πιο σίγουρος τρόπος παραμένει η πάσα με το quick icon. Φαίνεται δύσκολο αλλά αν το συνηθίσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Παίζω τόσα χρόνια με αυτό τον τρόπο που πραγματικά τον χρησιμοποιώ ακόμα και για τις πιο απλές πάσες, χωρίς να έχω ιδιαίτερη καθυστέρηση στο παιχνίδι μου (γιατί τα δάχτυλα πάνε από μόνα τους στα κουμπιά μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου). Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν κάποιος παίχτης αλλάζει θέση (πχ. παίζει τεσσάρι αντί για τριάρι). Τότε από συνήθεια πατάω το λάθος κουμπί, τουλάχιστον μέχρι το πάρω απόφαση ότι οι θέσεις έχουν αλλάξει! 2) Καλή ερώτηση. Δεν το έχω ψάξει ποτέ. Δεν είμαι καν σίγουρος αν γίνεται. Συνήθως το τεσσάρι δεν είναι αυτό που κάνει πάντα την επαναφορά? 3) Ντιστιχός ντεν γκνορίζι.
kdiamant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 1) Είναι γενικό πρόβλημα που δεν λύθηκε εντελώς ούτε με το patch (δεν είμαι καν βέβαιος αν βελτιώθηκε έστω και ελαφρά). Δυστυχώς ο πιο σίγουρος τρόπος παραμένει η πάσα με το quick icon. Φαίνεται δύσκολο αλλά αν το συνηθίσεις δεν θα έχεις πρόβλημα. Παίζω τόσα χρόνια με αυτό τον τρόπο που πραγματικά τον χρησιμοποιώ ακόμα και για τις πιο απλές πάσες, χωρίς να έχω ιδιαίτερη καθυστέρηση στο παιχνίδι μου (γιατί τα δάχτυλα πάνε από μόνα τους στα κουμπιά μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου). Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν κάποιος παίχτης αλλάζει θέση (πχ. παίζει τεσσάρι αντί για τριάρι). Τότε από συνήθεια πατάω το λάθος κουμπί, τουλάχιστον μέχρι το πάρω απόφαση ότι οι θέσεις έχουν αλλάξει! 2) Καλή ερώτηση. Δεν το έχω ψάξει ποτέ. Δεν είμαι καν σίγουρος αν γίνεται. Συνήθως το τεσσάρι δεν είναι αυτό που κάνει πάντα την επαναφορά? 3) Ντιστιχός ντεν γκνορίζι. Thanks για την απάντηση. Δεν θυμάμαι αν ειναι το 4αρι. Κάποιος άλλος που να ξέρει κάτι παραπάνω? Επίσης το patch 1.2 μπορώ να το κατεβάσω απο κάπου?
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Επίσης το patch 1.2 μπορώ να το κατεβάσω απο κάπου? Αν μιλάμε για το 360, μπορείς να κατεβάσεις το patch από το digiex.net/downloads/download-center-2-0/
kdiamant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Για PS3 μιλάω. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάπου...
teofross Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Για PS3 μιλάω. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάπου... Δες εδω http://store.brewology.com/updates.php?letters=mnopαναλογα με την εκδοση που εχεις κατεβαζεις.Σε ενα stick στο root και install Ψαξ το ομως λιγο γιατι νομιζω οτι αν εχεις εκδοση του Θειου δεν παιζουν τα updates.Αν εχεις κανονικη μπορει να παιζει.
kdiamant Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι jailbreak το PS3. Έχω κανονικά αγορασμένο το game. Ποιά έκδοση πρέπει να κατεβάσω? Πώς βρίσκω την έκδοση?
teofross Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι jailbreak το PS3. Έχω κανονικά αγορασμένο το game. Ποιά έκδοση πρέπει να κατεβάσω? Πώς βρίσκω την έκδοση? Δεν ξερω να σου πω πως να βρεις την εκδοση.Αν ηταν jailbreak με ftp θα εβλεπες το ονομα του dir απο το game στο ps3 και αναλογως θα κατεβαζες.Τωρα δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα