fearwhatnow Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω ρε συ, βασικά βαριέμαι να κάτσω να παίξω κανονικό παιχνίδι 5-5, πόσο μάλλον ολόκληρες σεζόν. Αυτά τα έκανα στο NBA Live από το '95 ως το 2000φεύγα και στα 2k3 ως 2k7. Αν δω ότι δεν πάει άλλο με το MyPlayer ίσως να ξεκινήσω ένα Association και όπου φτάσω. Πάντως επιμένω ότι με το patch το MyPlayer γίνεται πολύ χειρότερο. Μπορεί να φτιάχνει σε κάποιους τομείς αλλά γίνεται τόσο ελεεινό σε άλλα πράγματα (πχ. σουτ) που δεν αντέχεται. 35 αγώνες έπαιξα με το patch και το σιχάθηκα. Μα δεν χρειαζεται να παιζεις ολους τους αγωνες σε Association (αν και εχω παιξει και τους 38 μεχρι τωρα απο τους 82...).Κανε μερικους sim.Εχει να ασχοληθεις με ενα καρο πραγματα.Caps,salaries,roles,trades,training,drills,drafts,scouting.Και σχεδον ολα λειτουργουν αψογα.
polakis21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω εχω λιωσει στο my player! Ειμαι 3η σαιζον, παιζω pg και παντα ελεγχω τα συστηματα, εχω φτασει overall 93 εχω παρει τα 2 πρωτα πρωταθληματα, την 2η σαιζον βγηκα mvp και ολα αυτα με τους bucks! Το my player ειναι διαστημικα τελειο! Στοχος μου πλεον το overall 99, και καποια δυσκολα milstones. Tα αλλα modes ουτε που τα εχω αγγιξει ακομα!!!
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2010 Και μόνο που λες ότι παίζεις PG τελειώνει το argument Όσους έχω ακούσει να λένε ότι παίζουν PG, πάνε τέλεια, παίρνουν πρωταθλήματα, MVP κλπ. Οι υπόλοιποι όμως μαρτυράνε σε κάθε αγώνα.Μάλλον το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για PG, δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Τα ίδια ίσχυαν και πέρσι.
m00nlight Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Γενικότερα είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις καριέρα στο My Player ως C, εκτός αν επιλέξεις να είσαι C/PF με καλό σουτάκι και όχι μπουλντόζα στυλ Shaq. Εγώ έφτιαξα έναν SF με ύψος 2.03 και παρόλο που τη 2η χρονιά μου είμαι σε rating 78, δε χάνει ελεύθερο σουτ, έχω δώσει πολύ σε defense και rebounds κι έτσι οι πόντοι μαζεύονται πιο εύκολα. Επίσης, το θέμα του ενοχλητικού play calling (btw εγώ δε μπορώ να δείξω σύστημα αν και ο insider λέει ότι μπορώ) λύνεται πολλές φορές απλά ζητώντας τη μπάλα από τον PG ή όποιον την έχει εκείνη τη στιγμή και αγνοόντας τις υποδείξεις. Το να ακολουθείς συνεχώς τα συστήματα μπορεί να σε κάνει να βαρεθείς τόσο ώστε να παρατήσεις το παιχνίδι... Ερώτηση: πώς αυξάνεται το Team Chemistry? έχω δοκιμάσει όλες τις διαδικτυακές προτάσεις αλλά παραμένει σταθερά στο 0%!
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Μην προσπαθείς να βγάλεις άκρη. Κι εγώ διάβασα τις μλκίες που έλεγε ο Ronnie, περί playcalling και chemistry και πολύ αμφιβάλλω αν ισχύει το οτιδήποτε από αυτά. Με το patch δεν μπορούσα να καλέσω σύστημα ακόμα και όταν είχα 100% chemistry. Ούτε εγώ είχα βρει τρόπο να το ανεβάζω. Φίλος μου που είχε PG και είχα πάρει τα πάντα την πρώτη χρονιά (πρωτάθλημα, MVP σεζόν/playoff κλπ) είχε Chemistry 35% και έδινε πάντα σωστές απαντήσεις στη συνέντευξη τύπου. Είπα να βάλω άλλο ένα αγώνα τώρα να δω τι γίνεται και ήδη το έχω μετανιώσει. Παίζω εναντίον της Chralotte και στα πρώτα 8' του αγώνα Wade και Lebron έχουν βάλει ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2 πόντους (και αυτοί από δική μου ασίστ) ενώ πήγα στον πάγκο για 2' και το σκορ από 11-18 πήγε στο 14-33. Τι να λέμε τώρα, το παιχνιδάκι είναι εντελώς γτπ... Θα αρχίσω κανα association να δω πώς θα πάει. Τέλος το MyPlayer.
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Ξέχασα βέβαια να πω ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο ο παίχτης που ελέγχεις εσύ (είτε είναι δυάρι, είτε center) αλλά κυρίως ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι συμπαίκτες σου. Οι οποιοι σπανίως παίζουν καλή άμυνα, τα μισά σουτ που παίρνουν στην επίθεση είναι εντελώς παλαβά κ.ο.κ. Αν έχεις PG πιστεύω κάπως τους κουμαντάρεις, αλλά σε οποιαδήποτε άλλη θέση είσαι κυρίως θεατής στις απίστευτες μλκίες που κάνουν. Στους Heat έφτασα σε σημείο (στον 25ο αγώνα της σεζόν) να λέω πάλι καλά που κατορθώσαμε να νικήσουμε 2 αγώνες συνεχόμενους. Κυρίως γιατί στον πρώτο παίξαμε εκπληκτική επίθεση (έβαλα 35π με 75% σουτ) και στον δεύτερο πάρα πολύ καλή άμυνα. Υπάρχουν αγώνες που το μυρίζομαι από την αρχή, ότι αν δεν παίξω σαν το Nowitzki στην Εθνική Γερμανίας δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουμε. Όταν ήμουν στους Wolves ήταν κατανοητό, αλλά στους Heat είναι εντελώς απαράδεκτο.
jhatzi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι και εγώ για το myplayer... το είχα ξεκινήσει από το nba2k10, στο pro επίπεδο, είχα φτάσει τον παίκτη στα 99 και είχα περίπου 50 πόντους μέσο όρο. Στο nba2k11 το ξεκίνησα πάλι στο pro επίπεδο αρχικά και όταν από την πρώτη σεζόν έφτασα πάλι να κερδίζω αβέρτα και να ρίχνω πενηντάρες είπα να ανεβάσω το επίπεδο στο allstar και πάλι τα ίδια (πενηντάρες εύκολα και χωρίς ενδιαφέρον). Με το που το ανέβασα στο superstar, αν και ο δικός μου παίκτης τα πηγαίνει πάλι καλά (εντάξει ο μέσος όρος έπεσε γύρω στους 34 και 10 περίπου ρημπάουντ), οι υπόλοιποι συμπαίκτες έχουν γίνει τελείως ηλίθιοι και οι αντίπαλοι όλοι καλύτεροι του Jordan. Δεν είναι δυνατόν σε επίθεση παρά επίθεση ο play maker μας (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Nash) να δίνει λάθος πάσα σε παίκτη που είναι ενάμισι μέτρο μακριά, ο Ginobilli (συμπαίκτης) με το παιχνίδι να είναι στον πόντο και να μένουν δευτερόλεπτα, να φεύγει στον αιφνιδιασμό, να τον προλαβαίνουν άλλοι δύο αμυντικοί και τελικά να σουτάρει τρίποντο (και φυσικά να το χάνει) και οι αντίπαλοι να μην χάνουν ΠΟΤΕ σουτ μόνοι τους και να βάζουν το 90% όταν είναι μαρκαρισμένοι. Οι υπόλοιποι που παίζετε το myplayer στο superstar έχετε το ίδιο πρόβλημα (υποβάθμιση Nash σε Μπακατσιά και Duncan σε Τσέκο και αναβάθμιση ΟΛΩΝ των αντιπάλων σε >>> του Jordan)?
nzeppos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2010 Δεν έχω δοκιμάσει Superstar αλλά αν έχω τόσα προβλήματα στο AllStar, φαντάζομαι ότι τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα στο δυσκολότερο επίπεδο (εννοείται μιλάμε πάντα για Sim sliders). Σε κάποια βαθμό αυτά που λες ισχύουν και στα χαμηλότερα επίπεδα, ότι δηλαδή οι αντίπαλοι είναι συνήθως πιο εύστοχοι από τους συμπαίκτες σου, οι δικοί σου βγάζουν πανηλίθιες πάσες σε κρίσιμα σημεία κλπ. Για τα ίδια πράγματα γκρινιάζει πολύς κόσμος και στα φόρουμ της 2k sports. Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια είναι πάντα κάπου ανάμεσα, γιατί οι μισοί λένε ότι κάνουν παπάδες και το παιχνίδι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ενώ οι άλλοι μισοί (εμού συμπεριλαμβανομένου) κράζουν νυχθημερόν για τις πασιφανείς μλκίες που βλέπουν σχεδόν σε κάθε αγώνα.
deus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2010 μπορεί κάποιος να που έχει live να κατεβάσει ένα ροστερ από internet συγκεκριμένα το NOGSTERS NBA SUPERLEAGUE έχει φτιάξει ο τύπος τις καλύτερες ομάδες των τελευταίων 25 ετών, για όποιον έχει το καλώδιο usb δεν είναι πολυς χρόνος. ευχαριστώ επίσης έχει ξεκινήσει και ο portlandblazer με την σεζον 1991 - 1992 πολύ καλή δουλεία επίσης.
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Μετά χαράς ανακοινώνω ότι αρχίζω Association. Τέλος το MyPlayer για φέτος. Μετά το τελευταίο αίσχος δεν αντέχω ούτε να το ξαναδώ. Χάσαμε από τους Warriors με τον Carmelo να κάνει πάρτι (πρακτικά σχεδόν όλοι οι πόντοι του ήταν από καρφώματα), γιατί οι δικοί μου δεν έπαιζαν άμυνα ούτε για πλάκα και όσες φορές τον μάρκαρα εγώ έπεφτα συνέχεια πάνω στους δικούς μου (αφού όταν ο Carmelo έκανε drive με οδηγούσε πάντα πάνω σε συμπαίκτη μου, ο οποιος δεν κουνούσε ούτε το δαχτυλάκι του είτε για να βοηθήσει, είτε έστω να κάνει στην άκρη). Στη δε επίθεση πάλι μόνος μου έπαιζα, έβαλα τους μισούς πόντους της ομάδας και είχα 60% σουτ. Ο Wade έπιασε το... μέσο όρο του με 6 πόντους (3/7 σουτ) ενώ ο Lebron έμεινε στους μηδέν. Μάλιστα, μηδέν. Με 0/8 σουτ. Ωραίο παιχνίδι.
polakis21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2010 Στο Association τί παίζει? Γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ...Τί ακριβώς κάνεις διαφορετικό από το myplayer?
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Μα δεν χρειαζεται να παιζεις ολους τους αγωνες σε Association (αν και εχω παιξει και τους 38 μεχρι τωρα απο τους 82...).Κανε μερικους sim.Εχει να ασχοληθεις με ενα καρο πραγματα.Caps,salaries,roles,trades,training,drills,drafts,scouting.Και σχεδον ολα λειτουργουν αψογα. Τα είχε γράψει ο fearwhatnow πριν μερικές μέρες αλλά το είδα και μόνος μου τώρα. Βασικά το Association δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το MyPlayer. Στο Assoc πρακτικά είσαι ο General Manager της ομάδας και έχεις λόγο για τα πάντα. Μερικά από αυτά είναι: Τα συμβόλαια και οι ανανεώσεις των παιχτών, το Salary Cap, οι ρόλοι που τάζεις στον κάθε παίχτη και η αντίστοιχη επίπτωση στο ηθικό του (κατά συνέπεια και στο Chemistry της ομάδας), τα διαφορετικά έτοιμα σχήματα της ομάδας (πχ. πεντάδα με 3 PG, με 3 ψηλούς, πεντάδα για καλό έλεγχο της μπάλας, για περιφερειακό σουτ κλπ) οι προσλήψεις προπονητή και λοιπού προσωπικού (βοηθού προπονητή, γυμναστών, scouts κλπ. Συνολικά νομίζω είναι 5-6 άτομα, με τον καθένα να έχει διαφορετικές ικανότητες και Potential), το διαρκές Scouting για νέους παίχτες (αφού το παιχνίδι αρχικά κρατάει κρυφό το rating των άγνωστων παιχτών), την οργάνωση της καθημερινής προπόνησης της ομάδας (με intense/normal/light προγράμματα σε συγκεκριμένους τομείς και με δυνατότητα επικέντρωσης σε συγκεκριμένους παίχτες) τα drills, που είναι πανομοιότυπα με αυτά του MyPlayer, μόνο που επιλέγεις συγκεκριμένο παίχτη και αρκεί να φτάσεις ένα στόχο (δεν υπάρχει bronze/silver/gold βαθμολογία. Φυσικά ο αριθμός των drills είναι πιο περιορισμένος από αυτόν του MyPlayer), τα trades της ομάδας σου, φυσικά το ετήσιο καλοκαιρινό draft και άλλα πολλά... Επίσης κάποια ωραία στοιχεία που παρατήρησα στο λίγο χρόνο που ασχολήθηκα: Δυνατότητα για scrimmage μεταξύ πρώτης και δεύτερης πεντάδας (οικογενειακό διπλό δηλαδή, χωρίς κανόνες!) Προπόνηση σε ελεύθερες βολές, με το παιχνίδι να κρατάει στατιστικά για να σου δείχνει πού κάνεις λάθος. Προπόνηση για post play (παιχνίδι με πλάτη), απίστευτα χρήσιμο καθώς πρακτικά είναι ο μοναδικός τρόπος για να μάθετε τις κινήσεις των ψηλών. Επιλογή παπουτσιού MyJordan για -σχεδόν- οποιοδήποτε παίχτη θέλουμε, όχι μόνο της ομάδας μας (κουφό). Δυνατότητα όχι μόνο να πάρουμε παίχτη από την εκάστοτε ομάδα του NBDL που είναι affiliated με τη δική μας ομάδα, αλλά και να παίξουμε παράλληλα όλους τους αγώνες τoυ NBDL! Και άλλα πολλά που στη μισή ώρα που ασχολήθηκα δεν τα συγκράτησα ή δεν τα ανακάλυψα... Το ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται να τα κάνουμε ΟΛΑ αυτά. Το παιχνίδι είναι τόσο παραμετροποιήσιμο, που μπορούμε να διαλέξουμε σε ποιούς τομείς θα έχουμε τον απόλυτο έλεγχο και ποιοί θα εκτελούνται από το ΑΙ (πχ. επέλεξα να μην ασχολούμαι καθόλου με τους αγώνες του NBDL αλλά έχω το μεγαλύτερο μέρος του ελέγχου σε ό,τι αφορά την ομάδα του ΝΒΑ. Εννοείται παίζω ο ίδιος τους αγώνες).
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Χμμ, Real FG% σουτ... no more! Αφού το release timing του σουτ άλλαξε δραματικά με το patch και το perfect release έγινε πιο δύσκολο, είπα να δοκιμάσω την "αυτόματη" επιλογή. Το Real FG% δηλαδή. Όσο το δοκίμασα είναι εντελώς απαράδεκτο. Στον πρώτο αγώνα Association έχασα 81-39, wtf. Πήρα το Dallas και οι τύποι δεν έβαζαν απολύτως τίποτα. Δοκίμασα 2-3 αγώνες scrimmage εναντίον της δεύτερης πεντάδας και είχαμε ακριβώς τα ίδια χάλια. Μου έβγαινε η ψυχή να πετύχω ακόμα και 10-15 πόντους εναντίον των αναπληρωματικών. Τελικά ξαναγύρισα σε Shot stick timing, έκανα λίγη προπόνηση με τα αστέρια της ομάδας και στο δεύτερο αγώνα ήμασταν άλλη ομάδα. Βάλαμε 5-6 τρίποντα, αρκετά σουτ off balance ή υπό πίεση και τελικά νικήσαμε με 64-59 σε 8' quarters. Έπεσε πολύ ξύλο. Είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ αγώνα από την εποχή του... 2k5.
fearwhatnow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ^^ Kαλυτερα με shot stick.Αν θες να σου στειλω τα sliders μου που τα θεωρω σχεδον τελεια για sim παιχνιδι.Βεβαια ειναι για 12λεπτα.Οσο παιζεις θα τρως και μεγαλυτερο κολλημα με το παιχνιδι στο Association.Επισης ειναι βασικο να μαθεις απεξω τουλαχιστον 5-6 συστηματα της ομαδας σου αλλιως χλωμα τα πραγματα.Αν μπορεις να αποστηθισεις και παραπανω ακομα καλυτερα.Πηγαινε στο playbook και επελεξε συστηματα για καθε παικτη.
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς συστήματα όντως δεν γίνεται τίποτα, ειδικά στις ομάδες που δεν έχουν ένα παίχτη να πάρει όλο το παιχνίδι πάνω του (καλός ο Dirk, αλλά παραείναι αργός για παιχνίδι run 'n' gun). Πήγα να παίξω κάπως πιο ελεύθερα στον επόμενο αγώνα (Dallas@Orlando) και έπεσε βαρύς ο πέλεκυς, έχασα 20+ πόντους. Δεν μου βγήκαν καθόλου τα σουτ και αυτό το post-patch release του σουτ πραγματικά δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα, θέλει πάρα πολύ προπόνηση. Ο Kidd τελείωσε με 1/14 και ο Terry με 3/10... Για στείλε τα sliders ρε φίλε, να τα δοκιμάσω αύριο πρωί. Είναι το πρώτο 2k, εδώ και πολλά χρόνια, στο οποιο δεν έχω πειράξει καθόλου τα sliders και είναι ντροπή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα