Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ, λες γι' αυτό να μου έκανε τέτοιο πάρτι o Kevin Martin, που μου έριξε χθες μια 30άρα στο κεφάλι (σε MyPlayer βέβαια)? Μου φάνηκε αρκετά δύσκολο να τον κλείσω, με πέρναγε συνέχεια. Ο δικός μου παίχτης πάντως δεν τους πέρναγε πιο εύκολα από ότι παλιά, ενώ στα άλλα 2 παιχνίδια που έπαιξα (το ένα εναντίον του Kobe) δεν έγιναν περισσότερα drive και καρφώματα απ' ότι συνήθως. Πάντα σε Allstar με sim sliders. Θα παίξω μερικά παιχνίδια σε κλασικό mode και θα σου πω.

Όσο για το timing του σουτ, στην αρχή μου έβγαλε την πίστη γιατί έχει αλλάξει εντελώς η λογική. Πλέον σε ενδιαφέρει όλη η κίνηση του σώματος και όχι μόνο το που θα αφήσεις την μπάλα. Δεν μπορείς δηλαδή να πεις "θα αφήσω το κουμπί στο ψηλότερο σημείο και θα κάνω perfect release". Πρέπει να το αφήνεις αρκετά πιο νωρίς σε σχέση με... παλιά.

Κάποια γκρίνια για το patch είδα και στο forum της 2ksports, ωστόσο επειδή φτιάχνει αρκετά πράγματα που τα περίμενα καιρό (πχ. playcalling στο MyPlayer) δεν το αλλάζω με τίποτα.

καταλαβα φιλε.Αν παιξεις πες εντυπωσεις καποια στιγμη.Απο τα πρωτα που μου ειπες παντα, με βλεπω να μην το βαζω το patch γιατι δεν παιζω καθολου my player.sτο myplayer βελτιωνει μαλλον πολλα "θεματα" αλλα εγω παιζω κλασικο mode season.H διευκρινηση σου σχετικα με το shooting ειναι πολυ σημαντικη.Με χαλαει παντως αυτη η λογικη.Γιατι να μαθω το καλυτερο peak point του καθε παικτη οκ το "εχουμε", αλλα να κατσω να μαθω τωρα και το καταληλο σημειο στο οποιο πλεον πρεπει ο καθενας απο αυτους να αφηνει την μπαλα να φεβγει ωστε να μην χανω και τα ορθανοικτα σουτ ,τι να πω σπ@σ@ρχιδια μου φενετε.Και ξενερωνω και με την "μικροτερη" επαφη στα σωματα.Αφου να φανταστεις οτι γυρισα για 2 παιχνιδια απο sim sliders σε default για να δω διαφορες και μου φενοταν τελειως μουφα στο default η ελειψη η σωματικη που δεν υπηρχε και περνουσε ο παικτης που ειχε την τριπλα πιο "αερα". Αυτο βεβεα αλλοι το προτιμανε απο οτι εχω δει στα φορουμς.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να προλάβω ερωτήσεις, αν δείτε στο αρχείο που θα κατεβάσετε εκτός από το patch υπάρχουν updated rosters καθώς και custom sliders κλπ.

Το patch προφανώς πάει στο φάκελο partition3/cache και τα υπόλοιπα στον partition3/content. Πρέπει όμως να βρείτε ποιό είναι το profile σας. Μετά από κάμποσο ψάξιμο κατάλαβα ότι το ID του 2κ11 είναι το 5454087Α.

Η συνολική διαδικασία έχει ως εξής (οι οδηγίες είναι για το 2k10, αλλά ισχύουν και για το 11 αρκεί να επιλέξετε το σωστό ID):

από http://www.operation...#post2041247090

απο που κατεβαζεις τα updates των παιχνιδιων; Εμενα με ενδιαφερουν κυριως fifa kai nba2k

Δημοσ.

απο που κατεβαζεις τα updates των παιχνιδιων; Εμενα με ενδιαφερουν κυριως fifa kai nba2k

θα τα κατεβάσεις από εδώ: http://marketplace.jqe360.com/

σωστές οι αλλαγές με το patch και σε player vs player το παιχνίδι φαίνεται πιο sim.

Δημοσ.

θα τα κατεβάσεις από εδώ: http://marketplace.jqe360.com/

σωστές οι αλλαγές με το patch και σε player vs player το παιχνίδι φαίνεται πιο sim.

Σε ευχαριστω πολυ. ξερεις σε ποιο φακελο του δισκου θα τα τοποθετησω;

Πρεπει να ψαχνω το φακελο του παιχνιδιου ή υπαρχει φακελος συγκεκριμενος που τα βαζουμε;

μπηκα στο site και βλεπω οτι δειχνει media id, μηπως εκει τα τοποθετουμε;

Δημοσ.

Εκτός από το jqe360 υπάρχει και το digiex.net.

Τα title updates (δηλ. τα patches) τα βάζεις ΠΑΝΤΑ χύμα στον φάκελο partition3/cache. Αυτά που χρειάζονται διαφορετικούς φακέλους είναι τα saves των παιχνιδιών, όπως πχ. τα sliders και τα rosters του 2k11 που ανέφερα σε προηγούμενο post.

Το media id έχει σχέση με την έκδοση του μπάρμπα που έχεις κατεβάσει. Το κάθε release έχει συνήθως το δικό του ID, οπότε καλό θα είναι να ξέρεις το ID σου πριν κατεβάσεις το patch. Μπορείς να το τσεκάρεις είτε με το abgx, είτε γκουγκλάροντας τον ακριβή τίτλο του release. Πχ. κάπως έτσι "Fifa14-PAL_Multi-Skidrow media id"

Σχετικά με το καινούριο patch, δεν έχω καταφέρει ακόμα να το δοκιμάσω σε κανονικό αγώνα αλλά σίγουρα προτιμώ το MyPlayer όπως έχει γίνει τώρα. Το timing του σουτ δεν το έχω συνηθίσει ακόμα και πραγματικά τα... σπάω, όμως οι παίχτες κινούνται διαρκώς, παίζουν λίγο πιο έξυπνα και νομίζω ότι έχουν γίνει λίγο πιο εύστοχοι.

Έχει βέβαια και μερικά καινούρια κουσούρια (κλασική 2k sports!), όπως το ότι πλέον δεν μπορείς να καλέσεις ΕΣΥ σύστημα ακόμα κι αν έχεις τον point, το ΑΙ δεν φαίνεται να παίζει πολλά διαφορετικά συστήματα (σίγουρα είναι κάτω από 10) αλλά τουλάχιστον το καθένα έχει παραλλαγές ανάλογα με το πως θα αντιδράσει η άμυνα. Πχ. αν καλέσουμε ένα σύστημα για post και πέσουν 2 πάνω στον ψηλό, τότε θα κοιτάξει να βγάλει την μπάλα έξω και δεν θα σουτάρει με το στανιό. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι το χειροκίνητο playcalling, γιατί πολλές φορές καλούσα ένα isolation και έκανα τα δικά μου, ενώ τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Σχετικά με τη σωματική επαφή, εμένα δεν μου φαίνεται να έχει γίνει πιο εύκολo στην επίθεση. Μάλλον το αντίθετο, γιατί δυσκολεύομαι περισσότερο να κάνω drive. Στην άμυνα όμως ώρες ώρες μου δίνεται η εντύπωση ότι όντως ο αντίπαλος με περνάει πιο εύκολα με ένα απλό crossover. Ίσως να είναι ιδέα μου, πάντως καλού κακού άρχισα να ανεβάζω τα σχετικά defensive attributes.

Γενικά φαίνεται να έχει γίνει πιο δύσκολο.

Δημοσ.

Εκτός από το jqe360 υπάρχει και το digiex.net.

Τα title updates (δηλ. τα patches) τα βάζεις ΠΑΝΤΑ χύμα στον φάκελο partition3/cache. Αυτά που χρειάζονται διαφορετικούς φακέλους είναι τα saves των παιχνιδιών, όπως πχ. τα sliders και τα rosters του 2k11 που ανέφερα σε προηγούμενο post.

Το media id έχει σχέση με την έκδοση του μπάρμπα που έχεις κατεβάσει. Το κάθε release έχει συνήθως το δικό του ID, οπότε καλό θα είναι να ξέρεις το ID σου πριν κατεβάσεις το patch. Μπορείς να το τσεκάρεις είτε με το abgx, είτε γκουγκλάροντας τον ακριβή τίτλο του release. Πχ. κάπως έτσι "Fifa14-PAL_Multi-Skidrow media id"

Σχετικά με το καινούριο patch, δεν έχω καταφέρει ακόμα να το δοκιμάσω σε κανονικό αγώνα αλλά σίγουρα προτιμώ το MyPlayer όπως έχει γίνει τώρα. Το timing του σουτ δεν το έχω συνηθίσει ακόμα και πραγματικά τα... σπάω, όμως οι παίχτες κινούνται διαρκώς, παίζουν λίγο πιο έξυπνα και νομίζω ότι έχουν γίνει λίγο πιο εύστοχοι.

Έχει βέβαια και μερικά καινούρια κουσούρια (κλασική 2k sports!), όπως το ότι πλέον δεν μπορείς να καλέσεις ΕΣΥ σύστημα ακόμα κι αν έχεις τον point, το ΑΙ δεν φαίνεται να παίζει πολλά διαφορετικά συστήματα (σίγουρα είναι κάτω από 10) αλλά τουλάχιστον το καθένα έχει παραλλαγές ανάλογα με το πως θα αντιδράσει η άμυνα. Πχ. αν καλέσουμε ένα σύστημα για post και πέσουν 2 πάνω στον ψηλό, τότε θα κοιτάξει να βγάλει την μπάλα έξω και δεν θα σουτάρει με το στανιό. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι το χειροκίνητο playcalling, γιατί πολλές φορές καλούσα ένα isolation και έκανα τα δικά μου, ενώ τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Σχετικά με τη σωματική επαφή, εμένα δεν μου φαίνεται να έχει γίνει πιο εύκολo στην επίθεση. Μάλλον το αντίθετο, γιατί δυσκολεύομαι περισσότερο να κάνω drive. Στην άμυνα όμως ώρες ώρες μου δίνεται η εντύπωση ότι όντως ο αντίπαλος με περνάει πιο εύκολα με ένα απλό crossover. Ίσως να είναι ιδέα μου, πάντως καλού κακού άρχισα να ανεβάζω τα σχετικά defensive attributes.

Γενικά φαίνεται να έχει γίνει πιο δύσκολο.

ευχαριστω πολυ γιατην απαντηση. για το 2κ και το fifa συγκεκριμενα μηπως ξερεις το συγκεκριμενο φακελο που μπαινουν για roster updates;

αν ενα παιχνιδι εχει πολλα updates κατεβαζουμε το τελευταιο ή πρεπει πρωτα ολα;

Δημοσ.

Νομίζω αρκεί να κατεβάσεις το τελευταίο update, δεν χρειάζονται τα προηγούμενα. Αλλά και όλα να τα βάλεις δεν χάνεις τίποτα, δεν γίνονται overwrite γιατί έχουν διαφορετικά filenames.

Για το 2k11 τα εξήγησα αναλυτικά εδώ. Για το Fifa11 δεν ξέρω. Θα ρίξω μια ματιά αργότερα και θα σου πω.

Δημοσ.

[offtopic και τέλος με την κουβέντα για τα title updates καθώς δεν κολλάει εδώ]

Βρήκα ένα χρήσιμο site. http://360.kingla.com

Σύμφωνα με αυτά που λένε εδώ το Fifa11 είναι στο φάκελο 454108F3.

[/offtopic]

Δημοσ.

Να και κάτι που δεν ήξερα. Είχα την εντύπωση ότι με το νέο playcalling system του MyPlayer δεν μπορούσες πλέον με τίποτα να καλέσεις ο ίδιος το σύστημά σου (όταν είχες την μπάλα).

Όμως διάβασα το εξής:

Many of you didn't work on the important Teammate Chemistry attributes and are therefore not able to control much besides asking for the pass. As you increase that stat, you will be able to override your coach and call your own plays. This will lead to a much more realistic and better experience overall but you have to get that attribute up.

από http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=276487

Δημοσ.

Τελικά το έβγαλα το patch με συνοπτικές διαδικασίες. Ειδικά στο MyPlayer η κατάσταση δεν βελτιώνεται σχεδόν σε τίποτα, αντίθετα γίνεται πολύ χειρότερη.

Είναι πιο δύσκολο να μαρκάρεις, τα περισσότερα συστήματα που βγάζει -αυτόματα- η ομάδα σου είναι πραγματικά γελοία (πχ. τα μισά είναι ποσταρίσματα του ψηλού, που σπανίως μπαίνουν ή παλαβά τρίποντα από περιφερειακούς παίχτες). Το δε σουτ του παίχτη σου καταστρέφεται εντελώς. Πρακτικά δεν μπαίνει σχεδόν τίποτα υπό πίεση ή αν σε ακουμπήσει έστω και ελάχιστα ο αμυντικός, το νέο timing του σουτ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει ποτέ σε μπασκετάκι, τα καρφώματα τα ξεχνάς κ.ο.κ. Και φυσικά μιλάμε για MyPlayer παίχτες οι οποιοι έχουν συνολικό rating πάνω από 85 και είναι μαξαρισμένοι στις περισσότερες σημαντικές κατηγορίες.

Εντελώς γελοία πράγματα. Καλά έκαναν και έκραζαν στο Operation Sports, καλά κάνουν και τα χώνουν στο φόρουμ της 2k sports.

Χωρίς το patch τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, αλλά όχι εντελώς καλά. Στην τρίτη χρονιά μου πήγα στο Miami, το οποιο την πρώτη χρονιά πήρε την κούπα και τη δεύτερη πήγε τελικό. Έχουμε 11-9 και η ομάδα είναι τραγική. Ο Wade σπανίως σουτάρει, ο Lebron με το patch σούταρε κυρίως τρίποντα (τώρα το περιόρισε κάπως), ο Bosh συνήθως σπάει τα καλάθια με ποσοστά της τάξης του 30%, ενώ άμυνα δεν παίζει κανένας. Στους τελευταίους 5-6 αγώνες ο Wade με το Lebron δεν βάζουν ούτε 10-15 πόντους ΜΑΖΙ. Σε παιχνίδια που πάνε στα 60-70. Αν δεν παίξω εγώ, να βάλω μια 25άρα με καλά ποσοστά, δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουμε ούτε για πλάκα. Επίσης όσες φορές με στέλνει πάγκο για να ξεκουραστώ, η ομάδα λες και καταρρέει και πραγματικά δεν θυμάμαι ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά που να γύρισα στο παιχνίδι και να είχαμε διαφορά καλύτερη από αύτη που είχαμε πριν να βγω. Στους τελευταίους αγώνες βγαίνω στο +2 και μπαίνω στο... -7 (με 2-3' να απομένουν, άρα πρακτικά έχει κριθεί το παιχνίδι).

Είμαι στο τσακ να το παρατήσω και να περιμένω το 2k12 (δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το κανονικό παιχνίδι).

Δημοσ.

Παντως το κανονικο παιχνιδι (οχι το myplayer) ,χωρις το patch που το παιζω ειναι πραγματικα το καλυτερο μπασκετακι που εχει βγει ποτε απο ολες τις αποψεις.κριμα καποιος που του αρεσουν τα bbgames να μην ασχοληθει μαζι του

Δημοσ.

Έστρωσε πολύ το my player με το patchάκι. Θα μπορούσε να μην έχει σύστημα για κάθε επίθεση γιατί γίνεται κουραστικό και μη-ρεαλιστικό, αλλά τώρα τουλάχιστον δεν είναι χαώδες και ευτυχώς μπορείς να "σπας" το σύστημα και να το κάνεις πιο ελεύθερο. Όλα είναι οργανωμένα. Εύγε 2K, αλλά όπως και οι περισσότερες εταιρίες.. έπρεπε να περάσουν 3 μήνες για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Δημοσ.

Καλα πλακα εχετε μερικοι.Το παιχνιδι ειναι ολοκληρωμενο εξαρχης.Δεν χρειαζοταν patch.ΝΒΑ 2Κ ειναι το Association mode.Το My Player εχει μολις 2 χρονιες που το εχουν βαλει.Μου φαινεται απιστευτο καποιος να ασχολειται μονο με το My Player ή τα Jordan Challenges και οχι με Season ή Association.Στο OS η σελιδα που εχουμε μονο για Knicks Association εχει φτασει τις 37 (!!!!) σελιδες και ακομη ασχολειστε με My Player? :blink:

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε συ, βασικά βαριέμαι να κάτσω να παίξω κανονικό παιχνίδι 5-5, πόσο μάλλον ολόκληρες σεζόν. Αυτά τα έκανα στο NBA Live από το '95 ως το 2000φεύγα και στα 2k3 ως 2k7. Αν δω ότι δεν πάει άλλο με το MyPlayer ίσως να ξεκινήσω ένα Association και όπου φτάσω.

Πάντως επιμένω ότι με το patch το MyPlayer γίνεται πολύ χειρότερο. Μπορεί να φτιάχνει σε κάποιους τομείς αλλά γίνεται τόσο ελεεινό σε άλλα πράγματα (πχ. σουτ) που δεν αντέχεται. 35 αγώνες έπαιξα με το patch και το σιχάθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...