stavros88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ρε γμτ θα τρελαθω εχω το καλυτερο ρεκορ στην σαιζον στο Association(67-15) με τους Lakers και στα playoff στου Τελικους με Σελτικς που εχουν ρεκορ 62-20 ΔΕΝ εχω πλεονεκτημα εδρας!!πως γινεται αυτο θα μου εξηγησει καποιος?παιζω σε ps3
stavros88 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Bug μάλλον? μαλλον...εχει συμβει σε καποιον αλλο?θα ξεκινησω το παιχνιδι απο παλιο save για να δω αν θα διορθωθει Τελικα απ οτι καταλαβα αυτο γινεται επειδη περναω πρωτος στους Τελικους και με βαζει απ ευθειας στο κατω μερος οπου παντα η ομαδα εχει μεονεκτημα εδρας.Ελεος οτι να ναι ---------- Προσθήκη στις 14:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ---------- Τελικα πραγματικα οτι να ναι γινεται.επαιξα ενα παλιο save και με simulation απο το 3ο παιχνιδι σου τελικους δυσης εφτασα στους Τελικους με Miami Heat που ειχαν ρεκορ 57-κατι και αν και περασα παλι πρωτος τωρα εχω το πλεονεκτημα...τρεχα γυρευε
Braveheart1980 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εγω εχω το εξης πρόβλημα : Εχω το ps3yes με hermes v4 & open manager 1.17.2 (εχω δοκιμάσει και 1.16) Δεν εχω πρόβλημα με το χειριστήριο , δουλεύει κανονικα , αλλα στη αρχη , εκει που βγαινει ο Michael στο γηπεδο και γίνετε η παρουσίαση , ο ήχος παίζει ότι να'ναι και το χειρότερο αμέσως μετα απο μερικά δεύτερα κομπλα.. (μονο με power παρατεταμένα σβήνει... )
beizanis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για το φοβερο σας forum.εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι στο my player στην δευτερη χρονια στο 64ο παιχνιδι και παθαινω το εξης:μολις το παιζω και σωζει,περναω και την συνεντευξη τυπου,και αντι να μου γυρισει στο αρχικο μενου,μαυριζει η οθονη.ουτε μου κλεινει η κονσολα,ουτε τιποτα,απλα το χειριστηριο δεν λειτουργει και η οθονη ειναι μαυρη με ανοιχτη την κονσολα.το εκανα restart αρκετες φορες,επαιξα 5 φορες το ιδιο ματσ,και καθε φορα το ιδιο.επισης συνδεθηκα online,κατεβασα το update του παιχνιδιου,ξαναπαιξα και παλι το ιδιο.ουσιαστικα εχω πληρωσει και δεν μπορω να παιξω αλλο!η κονσολα ειναι ps3.χιλια συγνωμη για την εκταση,σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια!
teofross Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για το φοβερο σας forum.εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι στο my player στην δευτερη χρονια στο 64ο παιχνιδι και παθαινω το εξης:μολις το παιζω και σωζει,περναω και την συνεντευξη τυπου,και αντι να μου γυρισει στο αρχικο μενου,μαυριζει η οθονη.ουτε μου κλεινει η κονσολα,ουτε τιποτα,απλα το χειριστηριο δεν λειτουργει και η οθονη ειναι μαυρη με ανοιχτη την κονσολα.το εκανα restart αρκετες φορες,επαιξα 5 φορες το ιδιο ματσ,και καθε φορα το ιδιο.επισης συνδεθηκα online,κατεβασα το update του παιχνιδιου,ξαναπαιξα και παλι το ιδιο.ουσιαστικα εχω πληρωσει και δεν μπορω να παιξω αλλο!η κονσολα ειναι ps3.χιλια συγνωμη για την εκταση,σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια! μαλλον bug ειναι.Αντοιστιχο μαυρισμα οθονης κλπ βγαζει στο ps3 καμια φορα αν κανεις save + quit σε timeout και πας να ξαναφορτωσεις το παιχνιδι.Ετσι την ειχα παθει και εγω και ο μονος τροπος ηταν να ξανααρχισω season απο την αρχη.απο τοτε και μετα κραταω παντα 2 saves.Μια ζωη αυτη η εταιρεια πασχει στο beta testing...
polakis21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για το φοβερο σας forum.εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι στο my player στην δευτερη χρονια στο 64ο παιχνιδι και παθαινω το εξης:μολις το παιζω και σωζει,περναω και την συνεντευξη τυπου,και αντι να μου γυρισει στο αρχικο μενου,μαυριζει η οθονη.ουτε μου κλεινει η κονσολα,ουτε τιποτα,απλα το χειριστηριο δεν λειτουργει και η οθονη ειναι μαυρη με ανοιχτη την κονσολα.το εκανα restart αρκετες φορες,επαιξα 5 φορες το ιδιο ματσ,και καθε φορα το ιδιο.επισης συνδεθηκα online,κατεβασα το update του παιχνιδιου,ξαναπαιξα και παλι το ιδιο.ουσιαστικα εχω πληρωσει και δεν μπορω να παιξω αλλο!η κονσολα ειναι ps3.χιλια συγνωμη για την εκταση,σας ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια! 2η χρονια 64ο παιχνιδι; Εσυ το ελιωσες!!! Τριλεπτα παιζεις; Εγω τωρα αρχισα 2η χρονια! Ειναι πορωση παντως...
beizanis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 μαλλον bug ειναι.Αντοιστιχο μαυρισμα οθονης κλπ βγαζει στο ps3 καμια φορα αν κανεις save + quit σε timeout και πας να ξαναφορτωσεις το παιχνιδι.Ετσι την ειχα παθει και εγω και ο μονος τροπος ηταν να ξανααρχισω season απο την αρχη.απο τοτε και μετα κραταω παντα 2 saves.Μια ζωη αυτη η εταιρεια πασχει στο beta testing... καλημερα και ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.αν καταλαβα καλα δεν γινεται με κανενα τροπο να περασω στα επομενα παιχνιδια,και αναγκαστικα πρεπει να ξαναρχισω φτου κι απ'την αρχη;και ολα χαμενα;αυτο με τα δυο saves που λες,πως γινεται; ---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ---------- 2η χρονια 64ο παιχνιδι; Εσυ το ελιωσες!!! Τριλεπτα παιζεις; Εγω τωρα αρχισα 2η χρονια! Ειναι πορωση παντως... διαβαζα το forum πριν αγορασω το παιχνιδι και πραγματικα ειχα εντυπωσιαστει απο τα θετικα σας σχολια,οποτε ακριβως οπως το ειπες,μεγαλη πορωση.παιζω σε 7λεπτα,αλλα μην τρομαζεις,εχω αρκετο ελευθερο χρονο το τελευταιο διαστημα και γι'αυτο το εχω λιωσει!
makantonio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Γειά σας κ από εμένα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως καλούμε κάποιο σύστημα στο ps3? Μια επιλογή είναι το " -> " από τον σταυρό όπου βγαίνει μια οθόνη και εκεί πατάς R1 για να διαλέξεις παίχτη και μετά το αντίστοιχο κουμπί για το ποιό σύστη μα θέλεις. Δεν υπάρχει πιο σύντομος τρόπος και ειδικότερα να μην βγαίνει αυτή η σπαστική οθόνη???
Triple_HR21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια το παιζω και εγω απο χθες,δεν μπορω να κανω μια αμυνα της προκοπης πως γινεται η αμυνα?επαιζα πχ διπλο και γινοταν οτι να ναι ποτε αμυνα σωστη μονο πηδουσα σα το τρελο με το τριγωνο.help me
teofross Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 καλημερα και ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.αν καταλαβα καλα δεν γινεται με κανενα τροπο να περασω στα επομενα παιχνιδια,και αναγκαστικα πρεπει να ξαναρχισω φτου κι απ'την αρχη;και ολα χαμενα;αυτο με τα δυο saves που λες,πως γινεται; ---------- Προσθήκη στις 12:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:07 ---------- διαβαζα το forum πριν αγορασω το παιχνιδι και πραγματικα ειχα εντυπωσιαστει απο τα θετικα σας σχολια,οποτε ακριβως οπως το ειπες,μεγαλη πορωση.παιζω σε 7λεπτα,αλλα μην τρομαζεις,εχω αρκετο ελευθερο χρονο το τελευταιο διαστημα και γι'αυτο το εχω λιωσει! Για να εχεις περισσοτερα απο ενα saves: Απλα οταν εισαι στο μενου που βλεπεις το προγραμμα των αγωνων κλπ κανεις save κανονικα και διαλεγεις ενα αλλο save location απο αυτο που ηδη εχεις ωστε να σου δημιουργησει 2 αρχειο και να μην πανογραψει το προηγουμενο.Οποτε εχεις 2 αρχεια.Εγω αυτο κανω και καθε φορα (γιατι την πατησα μια φορα) που παιζω αν θελω να κανω quit - save χρησιμοπιει το default save και οταν τελειωσει κανονικα το παιχνιδι και με βγαλει στο μενου της season παω και κανω ξανα save πανω στο 2ο αρχειο που εχω.οποτε μαυτον τον τροπο εχω παντα 2 αρχεια ενημερωμενα.Το ενα πριν αρχισω να παιζω ενα παιχνιδι και το δευτερο που χρησιμοποιω για in game save.Οποτε αν χαλασει καποια φορα το save μεσα στο παιχνιδι στην χειροτερη θα εχω χασει μονο το τρεχον game γιατι μπορω να κανω load απο το αλλο save που ειναι πριν αρχισω το παιχνιδι.Ελπιζω να βοηθησα
beizanis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Για να εχεις περισσοτερα απο ενα saves: Απλα οταν εισαι στο μενου που βλεπεις το προγραμμα των αγωνων κλπ κανεις save κανονικα και διαλεγεις ενα αλλο save location απο αυτο που ηδη εχεις ωστε να σου δημιουργησει 2 αρχειο και να μην πανογραψει το προηγουμενο.Οποτε εχεις 2 αρχεια.Εγω αυτο κανω και καθε φορα (γιατι την πατησα μια φορα) που παιζω αν θελω να κανω quit - save χρησιμοπιει το default save και οταν τελειωσει κανονικα το παιχνιδι και με βγαλει στο μενου της season παω και κανω ξανα save πανω στο 2ο αρχειο που εχω.οποτε μαυτον τον τροπο εχω παντα 2 αρχεια ενημερωμενα.Το ενα πριν αρχισω να παιζω ενα παιχνιδι και το δευτερο που χρησιμοποιω για in game save.Οποτε αν χαλασει καποια φορα το save μεσα στο παιχνιδι στην χειροτερη θα εχω χασει μονο το τρεχον game γιατι μπορω να κανω load απο το αλλο save που ειναι πριν αρχισω το παιχνιδι.Ελπιζω να βοηθησα σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα για την απαντηση σου.προσπαθησα την προηγουμενη φορα που μου εγραψες να κανω διπλο save αλλα δεν εγινε τιποτα!θα ξαναδοκιμασω βεβαια.επισης να ενημερωσω την κοινοτητα οτι το προβλημα ειναι παγκοσμιο και εξηγω γιατι:συνδεθηκα με το site της 2κ και στο εκει forum παρα πολλοι απο πολλα μερη της οικουμενης εχουν το ιδιο προβλημα!!να φανταστεις οτι εστειλα και mail στο tech support της 2κ πριν απο πεντε μερες και ακομα να μου απαντησουν!υπαρχει γενικως μεγαλη δυσαρεσκεια,ολοι περιμενουν το patch,αλλα πολλοι λενε οτι και μ'αυτο παλι δεν θα γινει τιποτα.μυλος δηλαδη!ευχαριστω και παλι,θα ενημερωσω συντομα.
makantonio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Γειά σας κ από εμένα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως καλούμε κάποιο σύστημα στο ps3? Μια επιλογή είναι το " -> " από τον σταυρό όπου βγαίνει μια οθόνη και εκεί πατάς R1 για να διαλέξεις παίχτη και μετά το αντίστοιχο κουμπί για το ποιό σύστη μα θέλεις. Δεν υπάρχει πιο σύντομος τρόπος και ειδικότερα να μην βγαίνει αυτή η σπαστική οθόνη??? Παιδιά υπάρχει τελικά άλλος τρόπος?
nzeppos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Πάρα πολύ αμφιβάλλω. Όλα τα 2k πάντα έτσι ήταν. Αν το συνηθίσεις όμως, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω μάθει μερικά συστήματα απ' έξω και πατάω τα αντίστοιχα κουμπιά πολύ γρήγορα, χωρίς καν να το σκέφτομαι. Με αποτέλεσμα η οθόνη αυτή ίσα που να προλαβαίνει να φανεί. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις -από το σχετικό μενού- να καλείται αυτόματα σύστημα σε κάθε φάση.
teofross Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα για την απαντηση σου.προσπαθησα την προηγουμενη φορα που μου εγραψες να κανω διπλο save αλλα δεν εγινε τιποτα!θα ξαναδοκιμασω βεβαια.επισης να ενημερωσω την κοινοτητα οτι το προβλημα ειναι παγκοσμιο και εξηγω γιατι:συνδεθηκα με το site της 2κ και στο εκει forum παρα πολλοι απο πολλα μερη της οικουμενης εχουν το ιδιο προβλημα!!να φανταστεις οτι εστειλα και mail στο tech support της 2κ πριν απο πεντε μερες και ακομα να μου απαντησουν!υπαρχει γενικως μεγαλη δυσαρεσκεια,ολοι περιμενουν το patch,αλλα πολλοι λενε οτι και μ'αυτο παλι δεν θα γινει τιποτα.μυλος δηλαδη!ευχαριστω και παλι,θα ενημερωσω συντομα. το ξερω φιλε μου ειναι μεγαλη βλακεια.το παθα και εγω οταν πηγα και εκανα save + quit σε ενα time out.Υστερα οταν αργοτερα εκανα load ειχα μονο μια μαυρη οθονη.Και επισημα η 2κ εχει ανακοινωσει μεσω του 2κsports forum να μην κανουμε save στα timeout.καντο οπως σου ειπα και θα εισαι οκ.Απλως την ωρα που θα κανεις save οταν δεν εισαι μεσα στο παιχνιδι την ωρα που θα σου βγαλει το menu του ps3 για να διαλεξεις slot να σωσεις εσυ θα κανεις μια πανω ή κατω για να δημιουργησεις νεο slot και ετσι θα εχεις 2 saves τα οποια θα σωνεις καθε φορα μετα απο ενα game για να τα εχεις "ενημερωμενα" οσο γινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα