Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι τόσο το αν θα διορθωθούν, όσο το αν και πότε θα βγει το ρημαδοpatch! Πέρσι έκαναν μισό χρόνο να το βγάλουν.

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το θέμα δεν είναι τόσο το αν θα διορθωθούν, όσο το αν και πότε θα βγει το ρημαδοpatch! Πέρσι έκαναν μισό χρόνο να το βγάλουν.

Μιλάω για το PS3. Εκεί θα διορθώνονται?

EDIT: Επίσης διαγωνισμός καρφωμάτων και τριπόντων υπάρχει?

Δημοσ.

Καλά, δεν έχει σημασία το format. Πέρσι το patch είχε βγει και για τις 3 εκδόσεις (360, PS3, PC) μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Μόνο που καθυστέρησε μόλις... 6 μήνες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Θεωρητικά τουλάχιστον τα σοβαρότερα bugs θα τα διορθώσουν σίγουρα.

Δημοσ.

vg_nba2k11_cover_300.jpg

playstation_3-163994.jpg

Παιδιά προσπαθώ να παίξω το Nba 2k11 στο PS3 μέσω ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου χρησιμοποιόντας το Jailbreak

ένώ όμως είναι καλά όταν το παιχνίδι τρέχει το GAMEPAD του PS3 δεν έχει επίδραση στο παιχνίδι...δηλαδή το παιχνίδι παίζει κανονικά αλλά πατάω δε πατάω START ή οποιοδήποτε άλλο κουμπί δεν γίνεται τίποτα!!! :mad:

έχω δοκιμάσει με τον Backup Manager και με τον Open Manager 1.161 αλλά έχω το ίδιο αποτέλεσμα.... :fear:

φταίει μήπως η έκδοση του NBA 2k11?γιατί έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικές και πάλι τα ίδια..... :cry:

Δημοσ.
Καλά, δεν έχει σημασία το format. Πέρσι το patch είχε βγει και για τις 3 εκδόσεις (360, PS3, PC) μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Μόνο που καθυστέρησε μόλις... 6 μήνες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή. Θεωρητικά τουλάχιστον τα σοβαρότερα bugs θα τα διορθώσουν σίγουρα.

Για να περάσω το patch στο ΝΒΑ 2Κ11 όταν βγεί τι κάνω? Επίσης για το NBA 2K10 που είδη έχει βγεί τι κάνω? Πώς το περνάω? Μιλάω για PS3. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι μπάσκετ με διαφορά (ίσως και γενικότερα αθλητικό), γίνεται πολύ καλή δουλειά. το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί στο PC version τo mouse cursor δεν εξαφανίζεται ακόμη...! επίσης, έχω σηνηθήσει να παίζω στο PS3,XBOX360 και PC απο το 2k9 μέχρι σήμερα με το Button Configuration "Alternate A" που το επέλεγα στις ρυθμίσεις του Controller με το κουμπί R2(ps3),RT(xbox360,pc), αλλά στο 2k11 δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στο PC αυτό το Configuration και έχω μάθει το Spin (τρίγωνο,Y). Ξέρει κανείς πως να το αλλάξω; έχω Logitech wireless και Xbox360 χειριστήρια και με κανένα δεν μου το κάνει.

Δημοσ.

Νομίζω ότι στα PC δεν γίνεται να αλλάξεις τα controls. Πρέπει αναγκαστικά να κάνεις την crossover και το spin με το isomotion. Δες την σχετική συζήτηση στο PC thread του 2k11.

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να παίξω το Nba 2k11 στο PS3 μέσω ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου χρησιμοποιόντας το Jailbreak

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα νέα payloads(hermes v4 ή PL3) αυτό φυσικά αν το υποστηρίζει το jailbreak dongle σου.
Δημοσ.

Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα νέα payloads(hermes v4 ή PL3) αυτό φυσικά αν το υποστηρίζει το jailbreak dongle σου.

:shock:

το PS3 Break έχω ..

τι ακριβώς είναι τα payloads?..είναι απλό/εύκολο να χρησιμοποιηθούν?

εαν κατεβάσω άλλη έκδοση του παιχνιδιού...μήπως δεν θα έχει πρόβλημα με το χειριστήριο?..

Δημοσ.
Για να περάσω το patch στο ΝΒΑ 2Κ11 όταν βγεί τι κάνω? Επίσης για το NBA 2K10 που είδη έχει βγεί τι κάνω? Πώς το περνάω? Μιλάω για PS3. Ευχαριστώ!

Κάποιος που να ξέρει?

Δημοσ.
Κάποιος που να ξέρει?

Δεν κανεις τιποτα. Οταν βγει το patch πριν ξεκινησει το παιχνιδι θα το εγκαταστησει μονο του.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα πρωταθλημα στο my player με τους Bucks σαν point guard!!! Επαιξα 3λεπτες περιοδους για να τελειωσω πιο γρηγορα και εφτασα level 65. Μαγικο παιχνιδι. Μπαινω στην 2η σαιζον τωρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...