fearwhatnow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 ^^ Ειναι γνωστη η διαμαχη Gamespot-2k.Παλι καλα που του εβαλαν 8.Εχουν κανει κατι reviews ειδικα σε τιτλους της 2kSports οπου το γελιο βγαινει αυθορμητα.Ψαξτε να βρειτε το review που εκαναν για το Mlb2k9 να γελασετε. Τρελες πωλησεις το παιχνιδι: http://www.gamasutra.com/view/news/30863/Saling_The_World_NBA_2K11_Overtakes_Halo_Reach_in_US_Charts.php?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+GamasutraNews+(Gamasutra+News) Βεβαια στην Αμερικη δεν ειχε να ανταγωνιστει και κανα σοβαρο παιχνιδι(εκτος και αν το Ηalo θεωρειται σοβαρο). Edit: Αυτοι που ονομασαν ετσι το παραπανω site πρεπει να ειχαν τρελη εμπνευση (ή τρελη αγαμια..)!
myst77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ρε παιδιά... μπορεί κάποιος να στείλει/δώσει sliders για να ξεκινήσουμε κανενα πρωτάθλημα; ευχαριστώ!
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τα sliders μου: (Ξεκινα απο sim ωστε να γινουν custom) Hum+Cpu οταν εχω μια τιμη.Αλλιως αναφερω ειδικοτερα. - Game speed 50 - Shot Stick - Real FT - 12 min Close Shot 47 Mid Range 51 3pt 52 Look for post 60 Commit Fouls hum 70 Blocking hum 35 Dunking ability 35 Attempt dunks 0 Fatigue 44 Fouls: Over the back: 100 Charging: 80 Blocking: 100 Reaching: 80 Shooting: hum 70/cpu 55 Loose Ball: 100
vastravoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πολύ σημαντική ερώτηση: Εκεί που μου ζητάει να βάλω αν θέλω shot stick ή real player % τι πρέπει να βάλω; Λέει αν το ποσοστό θα είναι influenced, οπότε δεν καταλαβαίνω: Αν βάλω shot stick τότε το rating του παίκτη στο σουτ δεν παίζει ρόλο, ή παίζει ρόλο και απλά η ευστοχία επηρρεάζεται από το timing?
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Shot Stick TimingWith this option turned ON, as the name implies, your timing release will be factored in to your shot %. It's layered on top of the player's Shot Rating, type of shot taken (jumper, drifter, leaner, etc), defense impact, etc. Being really late or really early on your release will have negative impact, and being perfect on your release will give you an added boost in making the shot. Real Player % When you turn this ON, it's basically ignoring your release on the Shotstick completely. You won't get penalized for early or late releases. The same factors come into play as mentioned above, sans the stick release bonus/penalty. Pretty much how Real FT % works. We simply migrated the feature over to all the shots as well. Με το shot stick timing η ευστοχία επηρεάζεται από τα... πάντα (από το rating, τη θέση του παίχτη, την πίεση του αμυντικού αλλά ΚΑΙ από το timing του στικ). Άρα ισχύει το δεύτερο που είπες. Για την ακρίβεια το timing φαίνεται να παίζει το σημαντικότερο ρόλο, ειδικά αν το αφήσεις πολύ νωρίς ή πολύ αργά. Με το real fg% το timing δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο, μπορείς να αφήσεις το stick (ή το κουμπί του σουτ) όποτε θέλεις. Έτσι δεν χρειάζεται να ξέρεις και το στιλ του παίχτη! Γιατί με κάποιους παίχτες μου βγαίνει κυριολεκτικά η πίστη (πχ. Marion, Magic, μην σας πω και τον Pippen). Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενική άποψη για το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο, ο καθένας λέει τα δικά του. Αν πάρουμε για παράδειγμα τις βολές, κάποιος που ξέρει πολύ καλά το στιλ του παίχτη θα έχει μεγάλα ποσοστά ευστοχίας με αυτόν, ίσως αφύσικα μεγάλα. Πχ. δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πιάσεις ένα 80% με το Σακίλ, ποσοστό εντελώς εξωπραγματικό. Εκεί υπεισέρχεται (!) το Real FT%. Όπως και να σουτάρεις η ευστοχία θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα ratings, οπότε ο Σακίλ θα είναι πολύ κοντά στο 53% στις βολές (που είναι και το ποσοστό καριέρας του). Ο αντίλογος είναι ότι αν πρέπει να σουτάρω μια βολή στα τελευταία δευτερόλεπτα (που τρέμουν τα χέρια) θα προτιμούσα να έχω εγώ τον πλήρη έλεγχο, ώστε αν τη χάσω να φταίει ο συγχρονισμός μου και όχι το ίδιο το παιχνίδι. Στα σουτ ισχύει το ίδιο. Σε όσα παιχνίδια είχα Real FG% τα ποσοστά μου ήταν αρκετά μικρότερα. Εκεί μάλλον χρειάζονται λίγο σκάλισμα τα σχετικά sliders. Μην ξεχνάς ότι αν παίζεις εναντίον του ΑΙ, αυτό δεν έχει θέμα με το timing. Βέβαια σε αγώνα εναντίον ανθρώπου καλό θα είναι να βάλουν και οι δύο το ίδιο (όποιο κι αν είναι αυτό). Προσωπικά προτιμώ Real FT% στις βολές και shot stick timing στα σουτ. Σε βάθος χρόνου όμως με βλέπω να το γυρίζω σε Real και στα δύο. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2010 από nzeppos
vastravoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Που το βρήκες αυτό; Υπάρχει κάποιο online tutorial ή manual? Προσωπικά θέλω να επηρρεάζεται και από τα δύο - δηλαδή αν είμαι τσουρουκάς με το κουμπί να τα χάνω ακόμα κι αν σουτάρει ο Ρέι Άλλεν, αλλά για δεδομένο πάτημα ο Ρέι Άλλεν να ευστοχεί περισσότερο από τον Τσιλντρες. Αυτό που λέει "factored in" είναι ακριβώς αυτό που θέλω λοιπόν! Προσωπικά πάντως το shotstick δεν μπορώ να το μάθω με τίποτα, ακόμα χρησιμοποιώ το κουμπί
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το είχα βρει στα forum της 2k sports. Δεν ξέρω αν προέρχεται από κάποιο manual/tutorial, πάντως σίγουρα το έχει γράψει κάποιος developer και όχι απλός χρήστης, άρα ισχύει. Υπ' όψιν ότι είτε σουτάρεις με το δεξί stick είτε με το κουμπί του σουτ, το "shot stick timing" δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και στα δύο. Δεν εννοούσα δηλαδή ότι τα παραπάνω ισχύουν ΜΟΝΟ αν παίζεις με stick. Ισχύουν και για τα δύο και απλώς έχει σημασία το πότε θα αφήσεις το κουμπί/στικ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το real μου φαινετε μη ρεαλιστικο τελειως.Με το shot stick νομιζω πως το παιχνιδι γινετε ακομα πιο ρεαλιστικο,καθως θα πρεπει να βγαλεις ελευθερα σουτ. Στο ρποηγουμενα παιχνιδια,σιγουρα ηταν default το shot stick[επρεπε να ξερεις το release του καθε παικτη
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το real μου φαινετε μη ρεαλιστικο τελειως.Με το shot stick νομιζω πως το παιχνιδι γινετε ακομα πιο ρεαλιστικο,καθως θα πρεπει να βγαλεις ελευθερα σουτ.Στο ρποηγουμενα παιχνιδια,σιγουρα ηταν default το shot stick[επρεπε να ξερεις το release του καθε παικτη Περίμενε τώρα να νιώσεις την οργή του fearwhatnow με αυτά που λες! :devil: Αν παιξω με shot stick FG% θα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα η αληθεια ειναι οτι προτιμω το real FG% μιας και το ζητουσα χρονια απο την 2k (3 e-mail τους εχω στειλει απο το 2008 για αυτο το θεμα..)
vastravoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Υπ' όψιν ότι είτε σουτάρεις με το δεξί stick είτε με το κουμπί του σουτ, το "shot stick timing" δουλεύει με τον ίδιο τρόπο και στα δύο. Δεν εννοούσα δηλαδή ότι τα παραπάνω ισχύουν ΜΟΝΟ αν παίζεις με stick. Ισχύουν και για τα δύο και απλώς έχει σημασία το πότε θα αφήσεις το κουμπί/στικ. Ναι, το ξέρω, απλώς παρενθετικά το ανέφερα αυτό! Δε μπορώ όμως να το συνηθίσω το ρημάδι το shotstick...
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Καθαρά συνήθεια είναι. Χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια το stick για τα drive, κυρίως για να ελέγχω δεξί/αριστερό χέρι στο layup αλλά μόλις φέτος άρχισα να το χρησιμοποιώ σε όλα τα σουτ. Πολλές φορές όμως (και ειδικά στα περιφερειακά σουτ) το ρημάδι το δάχτυλο πάει από μόνο του στο κουμπί, δεν το μπορεί το stick με τίποτα. Δύσκολο πράγμα η συνήθεια!
vastravoud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το άλλο bug που παρατηρώ είναι ότι τόσο το όνομα του παίκτη που έχει τη μπάλα όσο και το σύστημα ενίοτε χάνονται από την οθόνη και δε φαίνονται!
fearwhatnow Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Περίμενε τώρα να νιώσεις την οργή του fearwhatnow με αυτά που λες! :devil: Ακουσα να με φωναζουν και μπηκα!Λοιπον προς το παρον το εχω γυρισει και εγω σε shot stick.Ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα με το real fg.Καπου ενιωσα οτι δεν ειχα απολυτο κοντρολ στα σουτ και το αλλαξα (καποια στιγμη θα το γυρισω παλι βεβαια).Βεβαια αυτη ειναι και η εννοια του.Δεν παιζει ρολο το timing release αλλα μονο τα στατιστικα του παικτη ενω στο αλλο παιζουν και τα 2 ρολο.
frou-frou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Το άλλο bug που παρατηρώ είναι ότι τόσο το όνομα του παίκτη που έχει τη μπάλα όσο και το σύστημα ενίοτε χάνονται από την οθόνη και δε φαίνονται! Ασήμαντο bug αλλά και αυτό ένα από τα πολλά. Πότε θα βγάλουν επιτέλους ένα παιχνίδι που θα το έχουν περάσει από beta testing και δεν θα είμαστε εμείς τα πειραματόζωα.
kdiamant Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα! Αναμένω το NBA 2K11 να μου το φέρουν στο PS3. Διαβάζω για διάφορα bugs. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος με update του game να διορθωθούν αυτά μελλοντικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα