Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, για "καλύτερο παίχτη όλων των εποχών" δεν ξέρω, πάντως για most marketed sports figure σίγουρα.

(για να ανάψουν λίγο τα αίματα πρωινιάτικο)

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά, για "καλύτερο παίχτη όλων των εποχών" δεν ξέρω, πάντως για most marketed sports figure σίγουρα.

Κοιτα,σεβομαι ότι θα υπάρχουν απόψεις και απόψεις περί αυτού αλλά δεν έχει και πολυ νόημα να κάνουμε συζήτηση περί αυτού σαυτό το topic διότι θα γεμίσουμε κάνα 2 σελίδες τουλάχιστον και ο καθένας θα λέει τα δικά του και θα είμαστε off topic παντελώς.:-D

Δημοσ.

Ο παίκτης ο οποίος έβαλε 40 πόντους σε παιχνίδι τελικών υπο 40 πυρετό. Δεν χωράει αμφισβήτηση οτι ήταν ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών.

Δημοσ.

Ξεχασε το.Ειναι ο μεγαλυτερος μπασκετμπολιστας ever σε οτι και να το συγκρινεις.

Τα καταφερες και αναψες το φυτυλι παντως:lol:

Δημοσ.

Καλά, καλά, έχει δίκιο ο teofross, δεν θα βγάλουμε άκρη. Γι' αυτό αν και έχω πάμπολλα αντεπιχειρήματα το λήγω εδώ. Άλλωστε το Jordan mode δεν με χαλάει καθόλου, μόνο αυτό παίζω.

Δημοσ.
Δεν χωράει αμφισβήτηση οτι ήταν ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών.

Βασικα συμφωνω απολυτα μαυτο.Και ειμαι 100% φιλος των spor γενικοτερα και παρακολουθω τα περισσοτερα απο αυτα, οχι μονο μπασκετ δηλαδη (αν & αυτο ειναι το αγαπημενο μου), ειναι για μενα ο κορυφεος αθλητης που εχει βγει

Δημοσ.
Βασικα συμφωνω απολυτα μαυτο.Και ειμαι 100% φιλος των spor γενικοτερα και παρακολουθω τα περισσοτερα απο αυτα, οχι μονο μπασκετ δηλαδη (αν & αυτο ειναι το αγαπημενο μου), ειναι για μενα ο κορυφεος αθλητης που εχει βγει

που εχει βγεί;

σε Τυρογαριδακια βγηκε;:-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έχει καταφέρει κανείς αυτά τα challenges που θέλουν 7+ ριμπάουντ?? Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά γενικά τελειώνω με 3-4 στα παιχνίδια. Να τον βάλω να παίξει center? :D

Δημοσ.

Μια λύση είναι αυτή. Ή έστω τριάρι. Άλλη περίπτωση είναι όταν αμύνεσαι να έχεις συνέχεια τον Jordan ακόμα και αν ο παίχτης του δεν έχει την μπάλα. Και να προσπαθείς να μην απομακρύνεσαι πολύ από το καλάθι, μπας και μαζέψεις περισσότερα rebound. Εννοείται βέβαια θα πρέπει να μην δίνεις και πολύ χώρο στο αντίπαλο δυάρι.

Φαντάζομαι για να πετύχει αυτό το κόλπο μάλλον πρέπει να τους δώσεις αρκετά ελεύθερα σουτ. Όσα βάλουν κι όσα χάσουν, τι να γίνει. Αν καταφέρεις να μαζέψεις αρκετά rebound μέχρι το ημίχρονο (πχ. 5) τότε καλύτερα κάνε save & quit και συνέχισε τον αγώνα από εκεί. Οπότε αν κάτσει καμια στραβή, θα κάνεις load και θα έχεις να παίξεις μόνο το δεύτερο ημίχρονο.

Δημοσ.
Καλησπέρα! Το NBA 2K11 για PS3 θα βγεί σε 2 εκδόσεις μία με τον Μ.Jordan και μία χωρίς? Αν ναι η μόνη διαφορά τους θα είναι αυτή?

Μάλιστα. Απλά είχα ακούσει ότι θα έβγαιναν 2 εκδόσεις μια χωρίς M.J και μία με για διαφορά τιμής. Απ'οτι κατάλαβα κυκλοφόρησε. Να ρωτήσω κάτι. Πλέον στην επιλογή ομάδας έχουν βάλει επικύρωση όπως στο PES ή πάλι θα πατάει κάποιος το "x" και θα αρχίζει το game χωρίς να έχει επιλέξει και ο άλλος την ομάδα που θέλει? Μικρή σημασία έχει αλλά σε γλιτώνει από τον κόπο να βγείς και να επιλέξεις πάλι ομάδα.

Δημοσ.

μου την δινει απιστευτα η καθυστερηση στο skip διαλειματων,time out,αλλαγων μεσα στο παιχνιδι.

πως εμφανιζω τα συστηματα στις επιθεσεις/αμυνες?

επιπλεον αρκετες επιλογες στα option του couch manager(αν το γραφε ετσι)ειναι σχεδον ανυρπακτες οι αλλαγες οταν τις κανεις..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δυνατόν στο gamespot να του δίνουν 8.0 μόνο? Όλος ο πλανητης το αποθεώνει και αυτοί 8? Κάποια άτομα είναι απλά έλεος...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

τα εχουμε ξαναδει και με αλλα παιχνιδια.οι βαθμολογιες ειναι λιγο σχετικες παντα.Πιο πολυ για να περνα η ωρα.Οποτε παιζουμε τα ντεμο και αποφασιζουμε. + οτι δεν κοιταμε παντα 1 ή 2 review. κοιταμε στο συνολο καμποσα και βγαινει ο μεσος ορος.αυτος λεει πιο πολυ την αληθεια

Δημοσ.
Είναι δυνατόν στο gamespot να του δίνουν 8.0 μόνο? Όλος ο πλανητης το αποθεώνει και αυτή 8? Κάποια άτομα είναι απλά έλεος...

Ενδιαφέρον, για να διαβάσω τι μλκίες λένε πάλι και του βάλανε τόσο λίγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...