Προς το περιεχόμενο

NBA 2K11 [Xbox 360][PS3][PS2][Wii]


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To παρακατω το χαζεβα και ψαρωσα τοσο που αν δεν ειναι γνωστης καποιος ανετα μπορει και να νομιζει οτι ειναι απο NBA TV hilights.Μακαρι να παιζει και οσο ωραια δειχνει.

Α, ειναι και μοναδικος air Mike μεσα! και απο οτι φενεται και οι ομαδες της εποχης του δεκαετια τελη 80 - αρχες 90

http://2ksports.com/videos/new/nba2k11/311

κολαση

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο στην gamescom (υποθέτω από εκεί είναι και το παραπάνω βίντεο).

 

Δυστυχώς δεν είχε τίποτα παραπάνω πέρα από την πρώτη περίοδο ενός φίλικού Dallas-Miami να παίξεις και μάλιστα μπορούσες να διαλέξεις μόνο Mavs (υποθέτω ελέω Dirk), αλλά αυτό που μου την έσπασε είναι ότι κάθε stand είχε μόνο ένα χειριστήριο (έλεος, sports game σε έκθεση και βάζουν μόνο ένα χειριστήριο!)

 

Έπαιξα 2-3... πρώτα quarters και για να είμαι ειλικρινής πέρα από το νέο σύστημα για τις ντρίμπλες (το οποίο είναι πολύ intuitive, είναι αλήθεια) και τις τηλεοπτικές παρουσιάσεις πριν τον αγώνα (εκεί που τους δείχνει στα αποδυτήρια ή να βγαίνουν από το πούλμαν κ.λπ.) δεν είδα καμιά συγκλονιστική διαφορά.

 

Δυστυχώς, δεν είχε έρθει καν το Elite για να κάνω μια σύγκριση.

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια δεν περιμεναμε και τιποτα αξιοσημειωτες αλλαγες στο gameplay μιας και το engine θα παραεμενε το ιδιο.

Δημοσ.

Επειδή η VC μετά τα περσινά αίσχη άφησε εξαιρετικά κακές εντυπώσεις (ιδίως στο θέμα του beta testing, του support και του online), αν δεν δω με τα ίδια μου τα μάτια δεν πιστεύω τίποτα από όσα λένε.

Δημοσ.

το θεμα ειναι να μην επικεντρωθουνε μονο στα jordan challenges και δεν ασχοληθουνε με την βελτιωση των προβληματων που εχουν αναφερθει.αντε να δουμε και κανα ντεμο συντομα

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και demo στις 14. 5λεπτο lakers vs celtics χωρίς εκφώνηση.

ελπίζω να μπορούμε να περνάμε με το καλώδιο στο σκληρό ένα demo.

Δημοσ.

Σε 360 τουλάχιστον που ξέρω, αν το βρεις για να το κατεβάσεις (από κανα τορεντάδικο) τότε ναι, γίνεται. Ακόμα καλύτερα μπορείς να το κάψεις σε ένα απλό DVD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...