Προς το περιεχόμενο

Might & Magic Heroes VI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλουστευμένο μέχρι αηδίας...οι πόλεις, τα κτήρια και οι αναβαθμίσεις είναι απλά ανεπαρκείς και απλουστευμένες...το skill system είναι ίδιο για όλες τις φατρίες (με πολύ μικρές αλλάγες στους μάγους πχ οι Inferno δεν μπορουν να πάρουν Light magic)- ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Τόσα χρόνια που παίζω τη σειρά υπήρχαν δράκοι!!! σ'αυτο το heroes που διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν το 5, τι παθανε??? ψόφησαν???ή δεν βγήκαν ακόμα απο το αυγο??? Τρώει ένα σωρό κολλήματα και έχει πολλά bugs(εξαφανίζονται πράγματα, εμφανίζονται ξάνα, κολλάει, οι ήρωες και οι πόλεις δεν φαίνονται στο χαρτη μετά απο loading και παιρνει κανα λεπτο για να εμφανιστουν και ένα σωρο άλλα κουλα) Η κάμερα απαράδεκτη Το inventory απαράδεκτο, για να βάλεις να βγάλεις σου βγάζει την παναγία!!!..το AI καποιες φορές σε εκπλήσει κάποιες άλλες είναι σαν να υπάρχει κάποιος καθυστερημένος που παίζει...Γενικά πολύ αστάθεια ρε αδερφέ!!!! Για την μείωση των resources δεν το σχολιάζω (α ρε καλό μου sulfur σε πήρε και σένα η μπάλα με την οικονομική κρίση!!!!) Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αν και πως στην αρχή ενός map αλλάζεις τον βασικό ήρωα πέρα του might ή magic(αν δεν γίνεται είναι χοντρή μ***κια!!)....μερικές καλές προσθήκες όπως η μετατροπή πόλεων στο δικό σου faction, επιλέγεις που θα βάλεις τα skill και κάτι αλλα ψιλά. Επίσης, αυτά με τα dynasty traits, weapons και heroes (που πρέπει να έχεις αυθεντικό παιχνίδι και να είσαι online για να τα χαρεις - Τι να χαρεις δηλαδή σαν να δίνεις πατερίτσα σε ανάπηρο είναι...) φαινονται πολύ ενδιαφέροντα απο τα λίγα που διαβασα στο νετ... Δε λέω αρχικά ούτε το 5 μου γέμιζε το μάτι (με τον καιρό το λάτρεψα, όχι όσο το 3) άλλα όχι τέτοιο χάλι....οι χάρτες πάντα λίγοι ήταν στην αρχή, με τα patches θα προστεθουν κι αλλοι(το patch που βγήκε πρόσθεσε άλλους τρεις) για όποιον του βγάζει τη διάθεση να το εξερευνήσει...Γενικά έχω την εντύπωση ότι οι τύποι που το δούλεψαν έπαιζαν πολύ Disciples για να μην πω τίποτα άλλο πιο χαριτωμένο....με λίγα λόγια, δεν θα πάρω ευχαριστώ!

Δημοσ.

Πως καταφέρνεις να διαλύσεις ένα τέτοιο διαμάντι δεν μπορώ να καταλάβω. Πρέπει να θέλει πολύ προσπάθεια..

Δημοσ.

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα πραματα συμβαδιζουν με το τι γινεται στον κοσμο αυτην την στιγμη . Ολοι στηριζονται στο ευκολο/γρηγορο κερδος , στην "τσαπατσουλια" , ετσι για να λενε οτι βγαλανε κατι.

Απο την εποχη του Oblivion και του GTAIV εχει παιχνιδι να μου κεντρισει το ενδιαφερον. Για να μη πω οτι απο την εποχη του Baldurs gate εχει παιχνιδι να με κανει να κολλησω 10 ωρες την μερα !!

Ειναι λιγο οφ τοπικ , αλλα θελω με αυτον τον τροπο να δειξω την δυσαρεσκεια μου για αυτο το παιχνιδι!

Ευτυχως που δεν το αγορασα!

Δημοσ.
1) Τρώει ένα σωρό κολλήματα και έχει πολλά bugs(εξαφανίζονται πράγματα, εμφανίζονται ξάνα, κολλάει, οι ήρωες και οι πόλεις δεν φαίνονται στο χαρτη μετά απο loading και παιρνει κανα λεπτο για να εμφανιστουν και ένα σωρο άλλα κουλα)

2) Η κάμερα απαράδεκτη Το inventory απαράδεκτο, για να βάλεις να βγάλεις σου βγάζει την παναγία!!!..

3) το AI καποιες φορές σε εκπλήσει κάποιες άλλες είναι σαν να υπάρχει κάποιος καθυστερημένος που παίζει...Γενικά πολύ αστάθεια ρε αδερφέ!!!!

1) Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Crashes, αργό φόρτωμα των αντικειμένων στις πίστες, ήρωες που εξαφανίζονται, κάμερα που κολλάει και δε μπορείς να την κινήσεις με το ποντίκι στις άκρες της οθόνης κλπ κλπ.

2) Δε σε πιάνω καθόλου, γιατί σου φαίνονται απαράδεκτα? Ισομετρική κάμερα είναι και τα αντικείμενα αλλάζουν με drag and drop.

3) Αυτό που παρατήσησα στο hard είναι πως η στρατηγική του είναι εντελώς προβλέψιμη. Πάει ΠΑΝΤΑ για το πιο αδύναμο stack. Βλέπεις melee μονάδες να προσπερνούν stacks με 150 άτομα και να επιτίθονται στους φουκαράδες τοξότες στην πίσω σειρά. Αρκετές φορές ο παίκτης μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, αλλά το ΑΙ εξακολουθεί να είναι απογοητευτικό όπως και σε όλη τη σειρα.

Από εκεί και πέρα γιατί δε σας άρεσε το skill system? Εγώ το βρίσκω αρκετά καλά υλοποιημένο. Α πρτιμάτε το spellbook του 3 πάσο, αλλά και όπως είναι τώρα μια χαρά λειτουργεί.

Tέλος το Heroes 6 δε θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες.

Δημοσ.

Προχειρότητα τεμπελιά και τσαπατσουλιά! 'Εδωσαν μεγάλη σημασία στα online features και το παιχνίδι βγήκε κατα κάποιο τρόπο σαν beta-demo..Αν μπει κανείς στο επισημο community site θα φρίξει με τα bugs που αναφέρονται..Από graphic glitches μέχρι ότι άλλο κουλο μπορεις να φανταστεις...πχ η επίθεση των Imperial Griffins δεν δουλεύει καθόλου, τα Luck Critical σου δείχνουν το animation αλλά βγάζουν όσο οι κανονικες επιθέσεις και στο άκυρο χωρις animation χωρις καμια προειδοποίηση κάποιο unit κάνει αυξημένο damage.Πολλά skill των units και των ηρώων δεν λειτουργούν σωστά ή καθόλου. Στο campaign καποιες αποστολές είναι αδύνατο να ολοκληρωθούν.Για να μην αναφέρω το ωραιότατο drm που αν σε πετάξει την ώρα που είσαι online για καποιο λόγο χάνεις όλο το progress. Πληρώστε λοιπόν, αγοράστε το και γίνεται και έσεις ένας beta tester καταναλωτής!!! Το παιχνιδάκι ειλικρινά είναι fully unplayable. αν βγουν patches και το διορθώσουν θα γράψω ξανά τα σχολια μου.Για όποιον έχει ασχοληθεί με τη σειρά δεν αξίζει έτσι όπως έχει η κατασταση να ξοδέψει τα λεφτά του για κάτι που θα μπορεί να παίξει χωρίς προβλήματα σε 3 με 6 μήνες. Τώρα για κα΄ποιον καινούριο μπορει να μην τον ξενίσει τόσο σαν gameplay αλλά σίγουρα τα bug αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για όλους.Κρίμα γιατί πολλοί το περίμεναν πως και πως..

Τα αντικείμενα αλλάζουν με drug and drop αλλά τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνει και το αντικείμενο ξαναγυρνάει κάτω.Καποιες φορές το αντικείνο αντι να γυρίσει κάτω εξαφανίζεται μου έτυχε δύο φορές και χρειάζεται να κάνεις load game για να εμφανιστεί πάλι. Επίσης το interface του inventory με χάλασε εντελώς, ακόμα και στο 3 που είναι αρχαίο είναι πιο καλοσχεδιασμένο και πρακτικό. Το skill system είναι καλό αλλά δεν παρουσιάζει διαφοροποιήσεις σε επιλογές ανάλογα με τη φατρία, ειδικά στους might affinity έχουν όλοι τα ίδια.Στο προηγούμενο της σειράς κάποιες φατρίες είχαν διαφοροποίηση στο skill tree όπως πχ οι academy έπαιρναν το march of golems και το machine infinity και πολλά αλλα. Μου άρεσε που δεν είναι πια τροχός της τύχης τα skill προς επιλογή και ότι μαθαίνεις τις μαγείες που επιλέγεις να ξοδέψεις skill point αλλά λίγη διαφοροποιήση χρειαζόταν.

Δημοσ.

Μετά μια καλύτερη ματιά που το έριξα σε νετ καφέ μπορώ να πω ότι είναι το ίδιο φιάσκο με το Empire Total War.

Μέχρι να(και εάν) αλλάξει κάτι με τα patch μακρυά,ούτε για free από τον θείο δεν αξίζει.

Δημοσ.

Μάλλον προτίμησαν από την αναβολή που θα ξανάπαιρνε το game και που θα το πήγαινε για release τον Μάρτιο να το βγάλουν σε alpha κατάσταση τώρα. Αν προλάβουν να βγάλουν κάποιο patch που να διορθώνει τα προβλήματα και να ισορροπεί το gameplay τότε μπορεί να προλάβουν και την εμπορική αποτυχία. Πιστεύω ότι μέχρι το αργότερο το Δεκέμβρη να το έχουν διορθώσει.

Δημοσ.

Aμα δεν την κραξει ο κοσμος λιγο την ubi, ηδη στο επισημο φορουμ του Heroes ζητανε τα λεφτα τους πισω, δεν θα βαλουνε μυαλο. Δεν προκειται καν να το κοιταξω.

Δημοσ.

Σαν να μην εφτανε το πετσοκομμενο gameplay και οι ανυπαρκτες πολεις το παιχνιδι απο οτι φαινεται ειναι τιγκα στα bugs και στα crashes!

Με το κερσορα να αναβοσβηνει,να κρασαρει στο desktop και το επικο;Να μην παιζει σε συγχρονα laptops!!!

Εχει γινει χαμος στα φορουμ οτι το παιχνιδι δεν ξεκιναει καν σε laptops με καρτες γραφικων gt540 και επεξεργαστες core i7!!!Μαλιστα η μεχρι τωρα επισημη απαντηση της UBISOFT ειναι οτι το παιχνιδι δεν υποστηριζεται τεχνικα για τους laptop users!!!

Παραδοξως στο δικο μου λαπιτοπι την αρχαιολογια με την 9600gt τρεχει μια χαρα και χωρις κρασαρισματα παρα μονο τον κερσορα που αναβοσβηνει!!!

Τωρα το μονο που μενει ειναι να τερματισω το παιχνιδι σε 10 μερες πριν μου ερθει ο Dell XPS L702 με την σαπια καρτα GT555!!! :lol:

Δημοσ.

Εχοντας παιξει την αρχικη campaign με τον Slava και τα 2/3 της campaign με την αδερφουλα του την undead μπορω να πω οτι οσον αφορα τις campaign η εξελιξη τους μοιαζει σεναριακα πιο πολυ με Kings Bounty παρα με Heroes.

Οι μαχες ειναι κλασσικες και απαραλαχτες σαν αυτες του Heroes 5...ιδιο στησιμο μεχρι και ιδια animations.

Δημοσ.

@KYRIAKOS_GKLEZAKOS: Σε ποιό επίπεδο δυσκολίας το πας αυτό το απαράδεκτο, εντελώς unbalanced(για τον παίχτη, όχι τη φυλή) συνοθύλευμα?

Στο normal το πάω αέρα, αλλά στο hard στην 1η της αδερφούλας, όταν πάω να την πέσω στην 2η πόλη μου σκίζει τα βάρδουλα!

Ο τύπος κάθεται μέσα στο κάστρο, μαζεύει παραπάνω δυνάμεις απο εμένα σε κάθε γύρο, και ενώ είμαι και 3 lvl πάνω από αυτόν, απλά με ρημάζει.

Πες καμμιά συμβουλή, plz.

Μη το παρατήσω από τώρα, γιατί στο normal είναι γελοίο, δε λέει.

Δημοσ.

Φιλε θα σε απογοητευσω αλλα στο normal το παιζω...παντως μην στενοχωριεσαι γιατι στη 3η αποστολη της αδερφουλας γινεται ο χαμος αφου σου τη πεφτουν ταυτογχρονα orcs και demons. :rolleyes:

Δημοσ.

Φιλε θα σε απογοητευσω αλλα στο normal το παιζω...παντως μην στενοχωριεσαι γιατι στη 3η αποστολη της αδερφουλας γινεται ο χαμος αφου σου τη πεφτουν ταυτογχρονα orcs και demons. :rolleyes:

Α, λαμπρά.

Ότι και να πω (όσο κάνω το λάθος και ασχολούμαι ακόμα) είναι λίγο.

Απογοήτευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...