Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ναι, το λογικό είναι αυτό που λες, απλά σε δυο μέρη που κοίταξα, οι αντίστοιχοι heroes έχουν ενδιαφέρον και είπα μήπως... Εντωμεταξύ, κοίταξα μέσω skrutz, μιας που το ανέφερες, και βλέπω πως η Collectors που εμφανίζεται περιέχει τέσσερις ήρωες και δύο όπλα και σίγουρα ο ένας (orc, επάνω δεξιά) είναι αυτός που πέτυχα στην έκδοση που διαθέτει ένα άλλο site (το play.com νομίζω, αλλά δε θυμάμαι σίγουρα). Θα περιμένω πρώτα κριτικές και σχόλια, δεν μπορώ να δώσω τόσα χρήματα αψήφιστα, κι ας κινδυνεύσω να εξαφανιστεί η collectors αν αξίζει το παιχνίδι. Για το DRM που λες, το SH5 και το Settlers δεν τα πλησίασα καν γι' αυτό το λόγο. Τώρα, αν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο kostakurtas (που είναι άριστα ενημερωμένος, όπως τον παρακολουθώ) εντάξει, ένα αρχικό τσεκάρισμα κωδικού δε φαίνεται και τόσο τραγικό, ειδικά αν δεν έχει περιορισμό στα installs. Θα δούμε.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ενω αναρωτιομουν ποια εταιρια ειναι πιο πολυ για τα πανηγυρια, ΕΑ ή Ubi, τα καταφερε η Ubi.Βαζοντας το /offline στην καταληξη του exe γινεται αυτοματα bypass του DRM.Ο,τι να'ναι.
Tmark Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εντωμεταξύ διαβάζω κάτι σχόλια χρηστών που άρχισαν να το παίζουν και λένε τα χειρότερα, από bugs μέχρι gameplay και δυσκολία. Μακάρι να μην είναι έτσι όπως τα λένε.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εντωμεταξύ διαβάζω κάτι σχόλια χρηστών που άρχισαν να το παίζουν και λένε τα χειρότερα, από bugs μέχρι gameplay και δυσκολία. Μακάρι να μην είναι έτσι όπως τα λένε. Ειναι αρκετα καλο το παιχνιδι.Βγηκε και το patch ηδη.
Atallos1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ποτε προλαβε να βγει patch?Σημερα δεν κυκλοφορει επισημα? Στα official forums διαβασα οτι στο Skirmish δηλαδη σε απλο Scenario εχει μονο 10 maps... Αν αληθευει ειναι τραγικο και οντως κι εγω δεν διαβαζω καθολου καλα σχολια Απο fps drops μεχρι να μην ξεκιναει καν το παιχνιδι...
fearwhatnow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ποτε προλαβε να βγει patch?Σημερα δεν κυκλοφορει επισημα? Εμενα μου εκανε update περι τα 520mb.
Atallos1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εχεις δικιο το διαβασα κι εγω,εμενα μου το φερνει ακομα ο θειος... Μπορεις να μου επιβεβαιωσεις αν οντως εχει 10 μονο maps στο Skirmish?
fearwhatnow Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Εχεις δικιο το διαβασα κι εγω,εμενα μου το φερνει ακομα ο θειος... Μπορεις να μου επιβεβαιωσεις αν οντως εχει 10 μονο maps στο Skirmish? Δεν τα μετρησα αλλα ειναι λιγα παντως.Και offline εχεις περιορισμο στην χρηση των perks του Dynasty.Τραγικη Ubi.
stratigos24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Παιδια το εχει δει κανεις online? Αν ναι, λεει τιποτα? Ευχαριστω.
Anubis13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Καθε χρονο και χειροτερα. Να ρωτησω τι χανουμε εαν κανουμε activation και παιζουμε offline? 2 χρονια κραζω κατι developpers & pr guys στην EA. Μυαλο δεν βαζουνε...Μου φαινεται τα ιδια θα κανω και στην ubi...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Το παιχνιδι ειναι μια οπτικοακουστικη αναβαθμιση με gameplay πετσοκομμενο και απλοποιημενο οσο δεν παει...σημαδια των καιρων μας. Οι πολεις αυτο το τοσο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο της σειρας ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...το 2011 και εχουμε μια στατικη εικονα κακιστης μαλιστα αναλυσης.Και απο δυνατοτητες αναβαθμισης απλα αστειες και τυφλοσουρτης με την εννοια οτι δεν πρεπει να σκεφτεις τι πρεπει να διαλεξεις. Resources και αυτα πετσοκομμενα ωστε οι κονσολακηδες φιλοι μας να μην χρειαζονται να καψουν φαια ουσια...spells και skills τα ιδια χαλια. Απογοητευση το παιχνιδακι ουτε ενα καλο Kings Bounty δεν καταφερανε να κανουν τα φυντανια της UBISOFT...
Anubis13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ξαναβαζω το 3..Ελεος με τους αχρηστους..Αν φτασει καποτε 10 ευρω ισως το ξανασκεφτω..
LongTom Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Όταν σου λένε αυτό το πράγμα, δεν το αγοράζεις καθόλου. Δεν το πλησιάζεις. Μόνο έτσι, αν δουν δηλαδή τους τίτλους τους να κάνουν απογοητευτικές πωλήσεις και καθόλου πειρατικά κατευάσματα, υπάρχει περίπτωση να συνέλθουν. Φυσικά, κάτι τέτοιο απαιτεί συνειδητοποιημένους καταναλωτές, όχι ανθρώπους που ό,τι κυκλοφορεί "πρέπει" να το παίξουν. Δε γίνεται να λες από τη μία "αλήτες, πάτε να με δέσετε", κι από την άλλη να τρέχεις να πάρεις το προϊόν των αλητών. Γιατί; Γιατί όσο βλέπουν οι εταιρίες πως χιλιάδες άνθρωποι απλώνουν χέρι στο παιχνίδι, το μόνο που θα συμβεί (και αποδεικνύεται από την εξέλιξη των DRM μέχρι σήμερα) είναι να ψάχνουν οι εταιρίες ακόμη πιο στριφνά/βλακώδη συστήματα, σε βάρος των πελατών που πληρώνουν (και οι οποίοι τελικά, μαζί με τα studio που κλείνουν/συγχωνεύονται/τρέχουν στο μαντρί των μεγάλων παραγωγών) είναι αυτοί που ζημιώνονται χειρότερα σε αυτή την ιστορία. Και, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, το να παραμένει ένα μέρος του περιεχομένου στους servers της εταιρίας (όπως φαίνεται πως θα συμβεί με το επερχόμενο STALKER 2, λ.χ.) είναι ένας τρόπος να αλλοιωθεί η εμπειρία για όσους αποκτούν δωρέαν πρόσβαση στο παιχνίδι. Το μόνο που εξέφρασα είναι η αγανάκτηση ενός πελάτη(εμού).Πάνω από 15 χρόνια αγοράζω και τα τελευταία 3-5 χρόνια είναι άθλια η κατάσταση. Αγόρασα κάποια παιχνίδια που η κατάσταση με το drm τους είναι απλά απάλευτη,κακώς δεν είδα τι παίζει από άλλους παίκτες αλλά εφόσον τα αγόρασα ήθελα να είναι δικά μου και όχι σαν να τα δανείστηκα από βιντεοκλαμπ. Έτσι χρησιμοποίησα crack. Ο καθένας πράττει ότι θεωρεί σωστό(δεν ασχολούμαι με το "ηθικό" κομμάτι γιατί νομίζω ούτε οι εταιρίες ούτε οι πειρατές έχουν κάποιο ιδιαίτερο έρεισμα,οι "νομοι" και τα λοιπά τα θεωρώ οδοντόκρεμες των πολυεθνικών και το ιδεολογικό/αλτρουιστικό των πειρατών μπάζει από παντού),εγώ είπα ότι πιστεύω, ότι οι πελάτες γίνονται πειρατές με τέτοια συμπεριφορά.
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ο Mouse -pointer αναβοσβήνει κ μ έχει βγάλει τα μάτια(με η χωρίς V-sync)..Μήπως υπάρχει κανα workaround μεχρι να βγεί το patch?? Κατα τα άλλα έχοντας παίξει λίγο το game φαίνεται αρκετά όμορφο με ωραία animations.
LongTom Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Το παιχνιδι ειναι μια οπτικοακουστικη αναβαθμιση με gameplay πετσοκομμενο και απλοποιημενο οσο δεν παει...σημαδια των καιρων μας. Οι πολεις αυτο το τοσο ιδιαιτερο χαρακτηριστικο της σειρας ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...το 2011 και εχουμε μια στατικη εικονα κακιστης μαλιστα αναλυσης.Και απο δυνατοτητες αναβαθμισης απλα αστειες και τυφλοσουρτης με την εννοια οτι δεν πρεπει να σκεφτεις τι πρεπει να διαλεξεις. Resources και αυτα πετσοκομμενα ωστε οι κονσολακηδες φιλοι μας να μην χρειαζονται να καψουν φαια ουσια...spells και skills τα ιδια χαλια. Απογοητευση το παιχνιδακι ουτε ενα καλο Kings Bounty δεν καταφερανε να κανουν τα φυντανια της UBISOFT... Λίγο που το είδα μπορώ να συμφωνήσω σε όλα. Πολύ κονσολάδικο με τα units να έχουν παρόμοιά ειδικά χαρακτηριστικά.Οι πόλεις απλά είναι άθλιες,καμία σχέση με το 5 που ήταν μαγεία να βλέπεις την πόλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα