antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Απ ό,τι θυμάμαι το campaign είναι μόνο single player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Απ ό,τι θυμάμαι το campaign είναι μόνο single player. Μια χαρα, οχι σαν το civilization 5 που εχω και θελει 6 ωρες για ενα game online... Tα μονα παιχνιδια που ειναι ωραια με campaign online ειναι αυτα που εχουν και ενα save game στο multiplayer, ωστε να μπορεις να το συνεχισεις αλλη στιγμη..κατι που εχει και το elven legacy που εχω αλλα εκεινο δεν εχει κοσμο στο online...χαχαχαχαχ! Να σε ρωτησω, το online του πως ειναι περιπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μια χαρα, οχι σαν το civilization 5 που εχω και θελει 6 ωρες για ενα game online... Tα μονα παιχνιδια που ειναι ωραια με campaign online ειναι αυτα που εχουν και ενα save game στο multiplayer, ωστε να μπορεις να το συνεχισεις αλλη στιγμη..κατι που εχει και το elven legacy που εχω αλλα εκεινο δεν εχει κοσμο στο online...χαχαχαχαχ! Να σε ρωτησω, το online του πως ειναι περιπου? πολλα ρωτας παρε τηλ σπιτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 @^: lol Online ελάχιστα είχα παίξει. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι βέβαιος για το πόσο πολυπληθής είναι η online community. Συνήθως λιώναμε σε hot-seat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 @^: lol Online ελάχιστα είχα παίξει. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι βέβαιος για το πόσο πολυπληθής είναι η online community. Συνήθως λιώναμε σε hot-seat Λογικο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας στην Ευρωπη στις 23 Ιουνιου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Γνωστό εγχώριο πολυκατάστημα το διαφημίζει για 27/5 Δεν είναι άσχημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amantas66 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Γνωστό εγχώριο πολυκατάστημα το διαφημίζει για 27/5 Δεν είναι άσχημα! http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-14674&ct=tcm:6-231-32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioudiver Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Πάνω στο θερινό ηλιοστάσιο?! Θα έχουμε μικρότερες νύχτες για να παίζουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Αναβάλλεται η ημερομηνία κυκλοφορίας για 8 Σεπτεμβρίου.. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καλό καλοκαίρι δηλαδή. Και νομίζω πως είχε πάρει ήδη μια αναβολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Ναι ήταν να βγει Μάρτιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Καλυτερα γιατι με τοσα παιχνιδια που ειναι να βγουνε Μαιο-Ιουνη δεν θα ξεραμε τι να πρωτοπαιξουμε...να εχουμε να ασχοληθουμε με κατι τον Σεπτεμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 βγηκε μια beta το δοκιμασε κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMMORTALFRANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Είναι open beta? Έχεις link??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα