Tmark Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι ξεκάθαρο cheating του AI, μην το ψάχνεις. Για αυτό το παράτησα εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτησω απο Multiplayer τι δυνατοτητες εχει ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το είχα δοκιμάσει καθόλου αλλά από τι είδα μπορείς να φτιάξεις και δικό σου server για να παίξεις με κάποιο φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σκεφτομαι να το αγορασω καινουριο γιαυτο .. ειχα παιξει το 1 το 2 το 3 και το 5. Το 4 οσο και να μου αρεσαν τα προηγουμενα Heroes δε παιζοταν ... το 5 μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα ... το 6 επειδη εχω ακουσει πολλα αρνητικα σχολια τουλαχιστον ειναι σαν το 5 ή χειροτερο ??? Να μην δωσω τζαμπα τοσα λεφτα ... ΥΓ (το περισσοτερο κολλημα το ειχα φαει με το 2 εγω παντως ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν σ αρεσε το 2 και το 3 μην το πάρεις αυτό. Είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει και δεν είναι καθαρό Heroes με την έννοια του 2-3. Έμπλεξε η Ubisoft και πήδηξε το franchise, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Toσο χαλια ?? Με ξενερωσες τωρα φιλε ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κατέβασε το demo από Steam για να το δοκιμάσεις. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 εχεις κανα link ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 http://store.steampowered.com/app/48220/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως όντως το 2ο Heroes ήταν το καλύτερο και για μένα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το 3ο Heroes ηταν το καλυτερο. Εχει απειρους χαρτες να κατεβασεις και αξιζει με τα χιλια. Ατελειωτες ωρες gameplay! Το 4 ειναι παλι της ubisoft και ηταν unplayable. Για το 5 ακουστηκαν καλυτερα λογια αλλα αμα δεν μπορεις παρατα το. Την ξεσκισαν την σειρα. RIP 3DO! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 3ο > 5ο > 2ο > 6ο > 4ο Το 1ο δεν το εχω παιξει και το 2ο το επαιξα αφου ειχε βγει το 4 αρα μπορεί να το αδικώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Πάντως όντως το 2ο Heroes ήταν το καλύτερο και για μένα.. To 2 για τα feels και το 3 για τα άλλα. Πάντως 5,6 δεν με αρέσουν.Ίσως γιατί είναι και θέμα της νοσταλγίας. Το 4 ήταν μια βλακεία και μισή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το 5ο είναι με διαφορά το καλύτερο από τα "σύγχρονα" (με γραφικά, χάρτες κτλ.) Τα cutscenes και κυρίως το voice acting είναι για skip, skip, skip, αλλά στα υπόλοιπα είναι αξιοπρεπές: Πάρα πολύ υλικό και αρκετά ισορροπημένο. Το 4ο τραγικό, απλά, το 6ο τα έκανε μαντάρα παρότι φαινόταν καλό στην αρχή και είχε ωραίες ιδέες για τις μονάδες. Το 3ο, για όσους δεν έχουν θέμα με την παρωχημένη αισθητική, είναι κορυφαίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα