Προς το περιεχόμενο

Might & Magic Heroes VI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που αναφέρει ο Tmark με το load το έχω δει μία φορά, δεν άργησαν να εμφανιστούν αλλά ήταν ανησυχητικό μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Εντωμεταξύ, έχει κολήσει τρεις φορές η κίνηση (με ποντίκι και arrow keys) του χάρτη. Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Επίσης μία φορά δε λειτουργούσαν τα shortkeys σε siege, αλλά λειτουργούσαν κανονικά τα αντίστοιχα εικονίδια.

Γενικά, εμφανίζει αστοχίες, αλλά δεν είναι το απίστευτο χάλι που είχα διαβάσει. Έχω την έκδοση 1.1.3 (και κάτι ψιλά που δε θυμάμαι απέξω). Για μένα το πιο χοντρό πρόβλημα είναι ότι τα χτυπήματα που θα έπρεπε να δίνουν διπλή ζημιά δε λειτουργούν καθόλου για τη δική μου παράταξη. Κατά τα άλλα, είναι εξαιρετικά σταθερό αυτή τη στιγμή (ούτε μισό CTD, σε laptop).

Όσον αφορά την AI είδα την πρώτη "χοντρή" ανοησία, είχε βγάλει έναν αξιοπρεπέστατο στρατό, κι εγώ είχα το βασικό μου ήρωα αρκετά μακριά: η ΑΙ κατέλαβε ένα αφύλακτο fort και στη συνέχεια τράβηξε βόρεια, προς ένα δεύτερο επίσης αφύλακτο fort. Ως εδώ, άψογα. Το θέμα είναι πως πριν το fort υπήρχε μια τοποθεσία όπου κάποια elementals φρουρούσαν ένα τόξο. Αρκετά καλό αντικείμενο, αλλά έκρινα ότι δεν άξιζε να υποστώ απώλειες για να το πάρω. Η ΑΙ τράβηξε γραμμή εκεί, κι όχι μόνο διέλυσε το στρατό της (υποσημείωση εδώ, επανεμφάνισε τον ίδιο ήρωα -σωστά- με, νομίζω, πολύ μεγάλο στρατό πάλι, αλλά δεν ξέρω αν αυτό ήταν λαδιά της ΑΙ ή απλά είχε units για στρατολόγηση) αλλά μου άφησε κι ελάχιστα elementals αντιπάλους, χαρίζοντάς μου ουσιαστικά το αντικείμενο.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο μέχρι στιγμής είναι ότι τα resources έχουν μειωθεί και, σε normal επίπεδο, τουλάχιστον στις δύο πρώτες πίστες (που, βέβαια, είναι tutorial, οπότε υπάρχει αυτή η δικαιολογία) δεν υπάρχει σχεδόν καμία πίεση για τη διαχείρισή τους (τουλάχιστον όχι από τη στιγμή που αποκτάς από ένα ορυχείο για κάθε resource).

Μπορεί να αποτελέσει τη βάση για κάτι πολύ καλό, έχει ορισμένες έξυπνες ιδέες, αλλά χρειάζεται ακόμη σημαντικές βελτιώσεις.

Υ.Γ. Γι' αυτό που ανέφερε ο Πέτρος με την κάμερα, και με τα ins, del κτλ. η κάμερα περιστρέφεται, αλλά δεν κλειδώνει σε μια θέση. Δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα του δικού μου μηχανήματος, ή σε όλους κάνει το ίδιο.

Δημοσ.

Όχι η κάμερα δεν κλειδώνει με τίποτα, όσο κι αν προσπάθησα κι εγώ.

Όσον αφορά αυτό με το τόξο που λες, δεν είναι απαραιτητα κακό. Έκανε μια λάθος εκτίμηση η A.I. και το πλήρωσε, όπως θα μπορούσε να κάνει και ένας real player σε hotseat match.

Δημοσ.

Με την ΑΙ δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι εντελώς μονόπλευρη. Στο hard θα πάει κατευθείαν για το πιο αδύναμο stack, που συνήθως είναι ranged ή healers, προσπερνώντας όλα τα υπόλοιπα που της έχουν επιτεθεί. Εντελώς λογική καμικάζι που οδηγεί όχι σε νίκη της ΑΙ αλλά απλά σε μεγαλύτερες απώλειες του παίκτη. Στο τέλος καταλήγεις να ασχολείσαι περισσότερο με τις ενισχύσεις σου παρά με τις έτσι κι αλλιώς κερδισμένες μάχες, και καταλήγεις να αντιμετωπίζεις πολύ μεγαλύτερους στρατούς απλά και μόνο επειδή έχεις καθυστερήσει υποχρεωτικά. Στο normal η συμπεριφορά της είναι παραδόξως πιο ορθολογική αλλά το normal είναι normal...

Μπορεί να αποτελέσει τη βάση για κάτι πολύ καλό, έχει ορισμένες έξυπνες ιδέες, αλλά χρειάζεται ακόμη σημαντικές βελτιώσεις.

Αυτή είναι και η δική μου άποψη.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχουμε γίνει beta testers. 2 μεγαλα patch μεσα σε 5 μερες απο την κυκλοφορια σημαινει οτι κατι δεν παει καλα και εγω αρνουμαι να επιβραβευσω την εταιρεια(και ειδικα την εν λογω) αγοραζοντας και παιζοντας το παιχνιδι. Βεβαια δεν το κανει η ubisoft μονο αυτο αλλα δεν σημαινει οτι επικροτω την τακτικη αυτη..Υποτιθεται οτι το παιχνιδι ειχε και beta-testing.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι έχουμε γίνει beta testers. 2 μεγαλα patch μεσα σε 5 μερες απο την κυκλοφορια σημαινει οτι κατι δεν παει καλα και εγω αρνουμαι να επιβραβευσω την εταιρεια(και ειδικα την εν λογω) αγοραζοντας και παιζοντας το παιχνιδι. Βεβαια δεν το κανει η ubisoft μονο αυτο αλλα δεν σημαινει οτι επικροτω την τακτικη αυτη..Υποτιθεται οτι το παιχνιδι ειχε και beta-testing.

Από ότι φαίνεται την έχουν πάρει όλες οι εταιρίες σχοινί κορδόνι αυτήν την τακτική με τα μισά παιχνίδια που τα κατεβάζεις σταδιακά μέσω patch.

Η λύση πιστεύω είναι να αγοράζουμε 6-10 μήνες μετά την κυκλοφορία.

Έτσι και αυτοί θα δουν ότι δεν τρώμε κουτόχορτο με τις γελοίες pre-order και day-of-release αγορές που ουσιαστικά αγοράζεις το δικαίωμα να είσαι beta-tester και θα το πάρεις σε χαμηλότερη τιμή.

• Super Moderators
Δημοσ.

To έχω αφήσει κατά μέρος για την ώρα, έως ότου λυθεί τουλάχιστον το πρόβλημα με τα critical/διπλά χτυπήματα: στo μεν tutorial campaign το πρόβλημα δεν έχει τόσο μεγάλη επίδραση, όμως σε άλλες περιπτώσεις σου δημιουργεί θέμα (συν του ότι αχρηστεύει ουσιαστικά όλα τα bonuses που μαζεύεις με τη μορφή artifacts και banners).

Επίσης, θα ήθελα να φτιαχτεί η κάμερα, είναι κι αυτό ένα θέμα: στο μεν κυρίως χάρτη δεν κλειδώνει όταν την περιστρέφω, αλλά παρατήρησα ότι στα sieges κλειδώνει σε διαφορετική γωνία.

Αυτή τη στιγμή, το 5 είναι πολύ πιο ώριμο (λογικό, κι αυτό πέρασε από πάμπολλα updates) και προσφέρει πιο καλή εμπειρία, ειδικά με τα expansions. Το 6, όταν φτιαχτεί, θα είναι πράγματι μια πολύ ωραία προσθήκη στη σειρά, ειδικά στο θέμα της ανάπτυξης των χαρακτήρων υπερτερεί.

Δημοσ.

εμένα το 6 μου αρέσει αρκετά γενικά δεν έχω ιδέα από τα υπόλοιπα κάτι είχα παίξει το 4 ούτε που το θυμάμαι όμως..

Δημοσ.

εμένα το 6 μου αρέσει αρκετά γενικά δεν έχω ιδέα από τα υπόλοιπα κάτι είχα παίξει το 4 ούτε που το θυμάμαι όμως..

Καλύτερα που δεν θυμάσαι κάτι για το 4,εάν θυμώσουν μπορεί και να μην έπιανες το 6. :rolleyes:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδες μια ερωτηση

οταν περνας στην επομενη πιστα [χαρτη]

σου δινει μαζι και ολο το στρατο που ειχες μαζεψει

ή

στο μηδενιζει σε καποιο default νουμερο?

thanks

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνω το παιχνίδι αυτό. είναι το αγαπημένο μου και θέλω να το πάρο original! Να ρωτήσω λοιπόν που μπορώ να το βρω σε καλή τιμή το κανονικό η το collectors edition (όχι το limited!).

Έψαξα μερικές τιμές αλλα τις βρήκα αρκετά τσιμπημένες...

Ευχάριστο πολύ!

(δεν ξέρω πολλά site που πουλάνε games k στέλνουν ελλάδα ίσος μονο το amazon)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...