Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση για αγορά συσκευής για internet radio

katchris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς αυτό είναι ένα θέμα, το φέρνει μόνο το technixx που είναι Θεσσαλονίκη, αλλά μπορείς να κάνεις ακόμα και τηλ. παραγγελία και να στο φέρουν με αντικαταβολή... Πάντως, κάνουν 1-2 εβδομάδες, αυτό είναι αλήθεια...

Για την εγγραφή του ραδιοφώνου, υπάρχει ένα link κάτω-κάτω στη σελίδα... https://radios.reciva.com

Μετά πας στο Manage my radios και βάζεις το registration code που θα βρεις στο μενού του ραδιοφώνου σου.

Δύο θεματάκια...

Αν θέλεις να δώσεις 15€ παραπάνω μπορεί να πάρεις το pro που έχει και ενσωματωμένο κανονικό ραδιόφωνο και ethernet (εκτός του wi-fi δηλ.)

και το ότι, μόλις το πάρεις το μενού που θα σου βγάλει είναι στα γερμανικά, αν δεν ξέρεις, ψάξε λίγο το Sprache (που σημαίνει γλώσσα) και άλλαξε στα Αγγλικά! :-) (κι εγώ άσχετος είμαι, αλλά αυτό το ήξερα!)

Με τα γερμανικά δεν θα έχω πρόβλημα γιατί γνωρίζει ο πατέρας μου άλλο ένα θέμα όμως η αντικαταβολή στην techinxx πόσο θα είναι να μην βγει κανένα μεγάλο ποσό.

Δημοσ.

Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι ήταν λίγο... Απ' ό,τι βλέπω στο site μάλλον είναι 5,90€... Τώρα είδα και κάτι που σου είπα λάθος πριν... Audio ξεχωριστή από Headphones έχει μόνο το Pro... Το απλό έχει μόνο μία. Και το Pro κάνει 113,90€

Δημοσ.
Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά θυμάμαι ήταν λίγο... Απ' ό,τι βλέπω στο site μάλλον είναι 5,90€... Τώρα είδα και κάτι που σου είπα λάθος πριν... Audio ξεχωριστή από Headphones έχει μόνο το Pro... Το απλό έχει μόνο μία. Και το Pro κάνει 113,90€

Δεν πειράζει ας έχει και headphones μπορώ να το συνδέσω στο ηχοσύστημα με mini jack.

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...