Προς το περιεχόμενο

Κινητο sony ericsson K850i

panagiotis3600

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Συγνωμη αν κανω καποιο λαθος στο φορουμ δεν βρηκα αλλου να βαλω το θεμα μου.

Λοιπον θα ηθελα να βρω ενα προγραμμα TV OUT στο οποιο το κινητο θα μπαινει στην τηλεοραση το οποιο ειναι το sony ericsson K850i.

Καποια καινουρια κινητα το εχουν απο μονα τους εγω θελω να βρω αυτο το προγραμμα για να το συνδεω στην τηλεωραση.

Εχω ψαξει παντου και βρηκα μονο οτι λεγετε tv remote control κ θελω να το κατεβασω αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα με χαροποιησει αυτο!:-D :-D :lol: :-):-)

!!!Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Το tv-out ειναι ενα καλωδιο για να προβαλεις τα αρχεια που έχεις απ΄το κινητό σου στην τηλεοραση. το remote control που ανέφερες είναι για να κάνεις το κινητό σου σαν τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μεσω των υπερύθρων. τι απ΄τα δυο θες εσυ;

Δημοσ.
Το tv-out ειναι ενα καλωδιο για να προβαλεις τα αρχεια που έχεις απ΄το κινητό σου στην τηλεοραση. το remote control που ανέφερες είναι για να κάνεις το κινητό σου σαν τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μεσω των υπερύθρων. τι απ΄τα δυο θες εσυ;

im sorry τοτε :-D θελω αυτο με το καλοδιο :-D:-D:-D αλλα απο οτι εχω δει το C903 που εχει ο αδερφος μου εχει Tv out λεει σε μια λειτουργεια, και θα ηθελα με καποιο προγραμμα να το βαλω στην TV :-D:-D:-D:-D Υπερυθρες Δεν εχω :-(:-(:-(:-( snif!

Παντως ευχαριστω για την εξακριβοση και αν βρειτε τιποτα εδω ειμαι και περιμενω :-):-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...