Προς το περιεχόμενο

Σίνδος ή κέντρο?Ιδου η απορία..

kkostas77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και έφτασε η ώρα να σπουδάσουμε.Και περάσαμε εκει που θέλαμε.Θεσσαλονίκη ονειρευόμουν πάντα (καταγωγή γαρ), στο ΤΕΙ που ηθελα μπαίνω.

Αλλά....το θέμα της διαμονής ειναι μεγάλο.

Η Σίνδος προσφέρει άμεση πρόσβαση στα ΤΕΙ χωρις ταλαιπωρία, παμφηνα νοικια σε studios που έχουν τα πάντα μέσα και συγκοινωνία μέχρι τις 10 το βράδυ για κέντρο....Απο κει και πέρα ομως???Οι συμφοιτητές σου θα κανονίζουν για να βρεθουν για καφέ πλατεία Αριστοτέλους στις 11 το βράδυ και εσυ θα σκέφτεσαι τα λεφτά για το ταξι???

Το κέντρο μπορεί να έχει ακριβά νοίκια και τεράστια δυσκολία στο να βρεις σπιτι ή studio (που να μπορεις να μεινεις άνετα και σαν άνθρωπος οχι σε τρυπα), να ταλαιπωρείσαι με τις συγκοινωνίες για να φτάσεις στα ΤΕΙ αλλά είσαι διπλα σε ολα...Μπαράκια, ζωη κτλ κτλ....(ακομα και δουλειά κάποια στιγμη ψάχνοντας (να βοηθησουμε τους γονείς στο νοίκι) θα βρεις)

Ειμαι σε τεράστιο δίλημμα....Θα ήθελα τη γνώμη σας...

Δημοσ.

Μάθε πόσο πάει μια διπλή ταρίφα από κέντρο για Σίνδο, υπολόγισε πόσες φορές το μήνα θα το ξενυχτάς, πολλαπλασίασε την διπλή ταρίφα με τις φορές και δες αν το ποσό που βγαίνει αν το προσθέσεις στο νοίκι_Σίνδου βγαίνει ακριβότερο ή φθηνότερο από το νοίκι_κέντρου. Κατόπιν, σκέψου το ενδεχόμενο να αγοράσεις μηχανάκι και ύστερα απόρριψε την ιδέα ως αδόκιμη καθώς δε θα μπορείς να πίνεις και άρα δε θα ξενυχτάς και άρα τι το θες το μηχανάκι αν υπάρχει συγκοινωνία.

Δημοσ.
Κάποιο μεταχειρισμένο/φτηνό μηχανάκι της τάξης 50-125cc υφίσταται σάν λύση;

Apo to πληκτρολόγιό μου το πήρες.

Βέβαια αλλο το να πίνεις και άλλο το να γίνεσαι κώλος, Διάολε.

Δημοσ.

Προσωπικά,4 χρόνια φοιτητής στην Πάτρα δέν έγινα ποτέ ντέφι.Βέβαια όταν γύρναγα στην Αθήνα έπαιζαν πιο μπρουτάλ καταστάσεις.

Ανωμαλία,ναι;

Δημοσ.

Δεν ειμαι τυπος για μηχανάκι :-)

Ναι το σκέφτομαι το θέμα ξενυχτι...αλλά αυτο ειναι το λιγοτερο...ενα απλο ποτο να θες να πιεις και να μένεις Σινδο, ειναι προβλημα...

Απ την άλλη προβλημα ειναι και το γεγονος οτι θα θέλω 2 ωρες στη κινηση να πάω στο ΤΕΙ αν μένω κέντρο...

γμτ...δυσκολες αποφάσεις...(μαμα τι λες??χαχαχα)

Δημοσ.
Κουράγιο λίγους μήνες. Νοικιάζεις Σίνδο που ναι πιο φθηνά και μετά βρίσκεις γκόμενα που μένει κέντρο :P

χαχαχαχαχα...Θεικη ατάκα...

μωρε εγω αγχωνομαι για το αν θα μπορω να ακολουθησω τις παρεες γενικά..μη μένω μαγκουφης στη Σινδο...χαχαχαχα

(ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ρε παιδια)

Δημοσ.

Eγω λεω να μενεις κεντρο και να εχεις μηχανακι ας πουμε για τη σχολη...Αν παλι δε θες μηχανακι αναγκαστικα θα παιρνεις λεοφωρειο για τη σχολη...Απο κεντρο αν μενεις κοντα στην Εγνατια δε νομιζω να κανεις πανω απο 1 ωρα με αρκετη κινηση...

Δημοσ.

Αν μένεις κοντά στην Εγνατία όντως δεν θα σου παίρνει πάνω απο ώρα.

Εξαρτάται, αν πιστεύεις οτι πιο πολύ θα ξενυχτάς παρά θα πηγάινεις στο μάθημα, οκ, νοίκιασε κέντρο. Βέβαια θα χάνεις τα επόμενα πρωινά μαθήματα. Αλλά αν θα ξενυχτάς σε φυσιολογικά πλαίσια, τότε συμφέρει Σίνδο, και τότε η διαφορά ενοικίου καλύπτει τις μετακινήσεις με ταξί.

Δεν θα είσαι μόνος στη Σίνδο, προφανώς θα υπάρχουν πολλοί φοιτητές και εκεί.

Στη θέση σου αν δεν θα έπαιρνα μηχανάκι, θα διάλεγα Σίνδο.

• Moderators
Δημοσ.

Ειμαι σε τεράστιο δίλημμα....Θα ήθελα τη γνώμη σας...

Βασικά, και χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εξακολουθεί να είναι πρόβλημα, στη Σίνδο παίζει και ένας σοβαρός παράγοντας μπόχας που δεν συνηθίζεται εύκολα.

Δημοσ.
Βασικά, και χωρίς να είμαι σίγουρος ότι εξακολουθεί να είναι πρόβλημα, στη Σίνδο παίζει και ένας σοβαρός παράγοντας μπόχας που δεν συνηθίζεται εύκολα.

Xμ....εχω διαβασει σε παλαιοτερες αναρτησεις αλλων φορουμ για αυτο το θεμα αλλα μιλαμε για αναρτησεις του 2008...νομιζα οτι δε θα υπηρχε τετοιο θεμα...γμτ

Δημοσ.

Δεν αξίζει εν καιρό κρίσης να πληρώνεις ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ενοίκια για σπίτια ΕΡΕΙΠΙΑ στο κέντρο. Μείνε Σίνδο κ βρες καμια παρέα να σε φιλόξενεί το βράδυ μετά από ξενύχτια. Συμφέρει οικονομικά κ πρακτικά. Το μεγάλο μείον της Σίνδου είναι η μπόχα του "βιολογικού" που υπολειτουργεί τις πρωινές και μεταμεσονύκτιες ώρες.

Δημοσ.

Ρε συ ντέθ. Εκτός απο τη βρώμα θα είναι και τέρμα θεού. Γιατί να το κάνει αυτό στη ζωή του. Η φοιτητική ζωή είναι καθαρά και μόνο στο κέντρο. Το μόνο που θα καταφέρει είναι να μετακομίσει μετά απο ένα χρόνο = p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...