tom-f Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πρόγραμμα ετσι ώστε να μπορώ να δίνω εργασίες (projects) σε εργαζόμενους, να το βλέπουν ο καθένας στον υπολογιστή του και όταν τελειώνουν την εργασία που τους έχει ανατεθεί να το δηλώνουν στο πρόγραμμα για να ξέρω οτι έχει πραγματοποιηθεί η εργασία. Θέλω κάτι σαν διαχείρηση εκκρεμοτήτων όσων αφορά εργασίες σε επειχείρηση. Εαν κάποιος γνωρίζει οτι υπάρχει κάτι σχετικό ας μου προτείνει. Ευχαριστώ
jc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Εμείς στην εταιρία χρησιμοποιούμε αυτό Είναι πολύ γρήγορο και εύχρηστο. Σίγουρα κάνει αυτά που περιγράφεις (και πολλά ακόμα) Δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι πολύ οικονομικό Σε αυτό το mail θα μάθεις περισσότερες πληροφορίες [email protected]
tom-f Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ωραίο ευχαριστώ για την πληροφορία. ---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:39 ---------- Θέλω να δω αρκετά προγραμματάκια πριν αποφασίσω ποιο θα χρησιμοποιήσω, εαν κάποιος γνωρίζει και άλλο πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί και είναι ικανοποιημένος, ας το προτείνει.
tom-f Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Ωραίο ευχαριστώ για την πληροφορία. ---------- Προσθήκη στις 16:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:39 ---------- Θέλω να δω αρκετά προγραμματάκια πριν αποφασίσω ποιο θα χρησιμοποιήσω, εαν κάποιος γνωρίζει και άλλο πρόγραμμα που το χρησιμοποιεί και είναι ικανοποιημένος, ας το προτείνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.